Vrea cineva pizza crudă? Vă spun eu unde găsiți!

pizza crudă

Ieri după-amiază am avut musafiri. La un moment, dat ne plesnise foamea și eu nu aveam nici un chef să întru duminica în bucătărie. Am votat să comandăm pizza. Mergea o pizza țărănească asortată cu suc și bere. Cum om fi nimerit tocmai la Pizza Ka, nici nu mai știu. Dacă m-ar fi întrebat și pe mine, înainte să sune să dea comanda, le-aș fi spus să nu aleagă pizzeria asta. Nu de alta dar am mai pățit și altă dată, dată fix același lucru cu pizza lor, să fie arsă deasupra și necoaptă la mijloc.

S-a plasat comanda și dura o oră să ne-o aducă (bănuiesc că aveau un singur livrator la muncă). Soțul meu  a decis să meargă el să ridice pizza de la sediu, în cazul ăsta nu riscam să murim de foame. I-am și zis, când a plecat, să o verifice înainte, să nu fie crudă, ca data trecută. Culmea e că omul chiar a verificat-o dar nu aveai cum să îți dai seama că o pizza, mai mult decât rumenită la suprafață, ar putea fi crudă pe blat.

20160529_174815Fix asta am găsit în cutie. Sincer, dacă ar fi fost după mine, eu i-aș fi sunat să vină să își ia produsul ăla făcut în bătaie de joc. Norocul lor a fost că băieților le era prea foame și au mâncat-o așa.  După cum se poate vedea și în poză, blatul este insuficient copt, apa scursă de pe legume l-a făcut foarte lipicios și cocos. Știam că există pizza cu blat crocant, pizza cu blat subțire, pizza cu blat pufos, dar nu aveam habar că există pizza cu blat crud. Și pe fund pizza s-a lipit de cutie. Fiind fierbinte și insuficient coaptă, ajutată de aburul degajat și rămas în cutie, n-avea cum să nu se întâmple asta. 20160529_174803

Practic, a fost dezlipită cu cuțitul de pe carton și savurată pe jumătate crudă. Așa arată o bucată dintr-o pizza de 40 de lei. În mod sigur eu și cunoscuții mei nu vom mai comanda și a treia oară de la Pizza Ka. De ce am ales să scriu, în loc să le fac vreo reclamație? Pentru că statului nu îi pasă de ce fac comercianții și producătorii. Mai bine le plătesc eu pizza asta, de tot râsul, cu o porție de reclamă negativă. Chiar dacă pe cutie nu scrie Pizza Ka (ei știu de ce pentru că normal era să fie scris acolo numele firmei și datele de contact, ca și tipul de pizza și ingredientele folosite, că doar nu e un produs făcut de coana Frusina de la colț), am bonul care confirmă achiziția produsului de la ei, deci nu mă poate acuza cineva de afirmații mincinoase.

Menționez încă o dată că nu am scris articolul de la prima comandă ratată, crezând că a fost un accident. Se pare că nu: asta este modul de lucru: o ardem deasupra, că înăuntru o văd fraierii abia acasă.

Vouă vi s-a întâmplat până acum să primiți un produs de genul ăsta? Cum ați reacționat?

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Hmmm nici eu nu am chef cand vin musafirii sa stau in bucatarie, dar depinde si de musafiri. Unii din ei gatesc singuri in bucataria mea cu sotul din dotare drept asistent (nu, nu sunt nesimtita, ci musafirii bucatari :D) Iese ceva misto, de aceea nu ma bag eu amatoarea sa ii servesc cu cine stie ce. In privinta comenzilor de pizza si noi optam pentru asta de multe ori.
    Noi aveam doua locuri din care luam pizza si erau cele mai bune din oras. Una s-a inchis (aveau pizza pe vatra absolut bestiala), cealalta a ramas si chiar e cea mai buna pizza din tot Ploiestiul (nu sunt platita sa fac reclama, sunt doar un client multumit – e vorba de pizzeria Kentucky). Spre amuzamentul meu, am patit si noi la fel ca voi. Eram infometati si am vrut sa comandam o pizza. Prietena mea spune hai ca stiu eu o pizzerie buna, o sa-ti placa… si am asteptat… si am asteptat… SI AM ASTEPTAT mai bine de o ora. Am sunat dupa pizza, cica vine in 10 minute! Cand vine in sfarsit, era TALPA, arsa si fara nici un gust. Doar ca eram noi morti de foame. M-am uitat pe cutie pentru a inregistra firma „retineti si evitati” si ce crezi ca vad… aceasi adresa ca firma ce renuntase la afacere de avea chiar cea mai buna pizza din oras. Doar ca astia erau altii care foloseau spatiul. Ei, asta da coincidenta.

  2. Răspunde

    Cam în felul acesta se face pizza în oraș,de aceea eu prefer să îmi fac acasă,decât să dau banii pe cruditățile lor.Eu cred că rămâne așa crud,din cauza rețetei aluatului.Îl opăresc sau nu știu ce îi face,focul rapid să se rumeanească și pizza e gata.Iar dacă încerci să o mânânci a doua zi,tragi ca dintr-o gumă de ea.

      • cristina
      • 01/06/2016
      Răspunde

      si eu am zis ca nu mai cumpar in veci. Mai bine iau un aluat de la Bella si pun acolo 2-3 chestii pe el si fac in casa. Singurul inconvenient este ca nu am cuptor pe lemne dar poate imi fac :))

    • Claudia Mt
    • 31/05/2016
    Răspunde

    Norocul vostru dar cand foamea este mare merge :))

    • Claudia Mt
    • 31/05/2016
    Răspunde

    Norocul vostru dar cand foamea este mare merge :))

      • cristina
      • 01/06/2016
      Răspunde

      daaa, mai ales ca baietii mai si bausera, la ei cred ca nici nu s-a simtit

    • Barbalata Mirela
    • 31/05/2016
    Răspunde

    Eu si cu sotul obisnuim sa dam comanda de pizza acasa, mai ales cand luam salariul (ne-am facut acest obicei cu pizza, o bere si un serial sau film ). Ce ati patit voi, noua nu ni s-a intamplat. In schimb o perioada devenise ceva obisnuit sa vina pizza arsa sau incompleta. Adica, conform catalogului trebuia sa contina un numar de ingrediente dar erau doar jumate din ele.
    In Bacau a fost la un moment dat o pizzerie foarte buna dar s-a inchis. Ori de cate ori am dat comandata la acerea niciodata nu am avut probleme.

      • cristina
      • 01/06/2016
      Răspunde

      si cum ati rezolvat problema? Pe mine ma enerveaza foarte tare situatiile de genul acesta mai ales ca nu e 2 lei o pizza.

  3. Răspunde

    Am o prietena care a gasit leocoplast in pizza, tot de la ei…asa ca nu ma mira.

      • cristina
      • 01/06/2016
      Răspunde

      Daca n-a gasit ciob, cum am gasit eu in placinta de la Georgi, tot degeaba!

    • Andreea
    • 31/05/2016
    Răspunde

    Nu stiu de astia, dar am vazut ca la noi, cand au facut comanda de la Brothers Pizza si am primit ceva ce nu era OK, au sunat la ei si le-a mai trimis o pizza care sa corespunda cu comanda facuta fara sa plateasca suplimentar. Fiecare procedeaza cum doreste, dar este normal sa iti asumi greselile. Cu alta ocazie, au facut o livrare si au pus uleiul picant intr-una dintre cutiile unde pizza nu trebuia sa fie deloc picanta si s-a varsat acolo, s-a scurs inclusiv in celelalte cutii. Si cu acea ocazie au trimis alta pizza nepicanta, pt ca cea care fusese livrata nu era conform comenzii. Ideea e sa suni si sa le faci reclamatie, nu sa o mananci pur si simplu cu toate ca e infecta si ai mai dat si o gramada de bani pe ea. De asta nici nu se imbunatatesc serviciile in general, pt. ca suntem noi prea permisivi si suportam toate rahaturile lor. Si asta se aplica in orice domeniu, nu doar la mancare.

      • cristina
      • 01/06/2016
      Răspunde

      ai dreptate in felul tau dar la Pizza Ka situatia este aceeasi de mai mult timp si mi-e greu sa cred ca nu au primit reclamatii pana acum. Banuiesc ca asta considera ei normalitate si prefer sa nu ma mai enervez si sa renunt la ei.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 31/05/2016
    Răspunde

    Cea mai buna e cea care o faci tu acasa,dar uneori de la pizzarie primesti si asa ceva!Asa e la noi, repede si prost sa iasa banii,nu conteaza omul!

      • cristina
      • 01/06/2016
      Răspunde

      stiu si eu ca cea mai buna e cea facuta in casa dar am vrut sa ne rasfatam nitel fara sa muncim

    • Nicu
    • 31/05/2016
    Răspunde

    Cam nasol moment. Eu aş fi anunţat OPC-ul. Trăim în România …..şi am spus totul.

      • cristina
      • 01/06/2016
      Răspunde

      OPC-uului nu ii pasa. Si cred ca am spus totul.

  4. Răspunde

    Am mai dat si eu peste astfel de pizzerii in Brasov, dar nu am mai comandat a doua oara de la ei.

  5. Am patit si eu, i-am sunat si i-am binecuvantat de vai-vai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares