De ce articole de plajă ai nevoie când îți duci copilul la mare?

articole de plaja hello kitty

Plănuiești să îți iei copilul cu tine la mare, anul acesta, și ai anumite rețineri gândindu-te la pericolele la care îl poți expune (radiații, arsuri, pericol de înec)? Un părinte responsabil, ca tine, n-ar trebui să se gândească tot timpul la drobul de sare gata să cadă de pe sobă. Cu o supraveghere atentă din partea ta și cu un arsenal de articole de plajă, care să îi asigure celui mic confort și protecție, vacanța va fi una foarte reușită pentru întreaga familie. Eu zic să nu mai pierdem vremea și  să facem împreuna lista cu necesarul de articole pentru prima vacanță la mare a puiului tău.

Costumul de baie

Aceasta este piesa principală, fără de care nu poate merge nici la mare, nici la piscină. Ai grijă să alegi un costum de baie cât mai colorat! Cele mai iubite de către copii sunt costumele de baie cu printuri cu personajele din desene animate, așa cum sunt cele cu Hello Kitty. Fetițele se vor simiți în largul lor cu orice costum de baie Hello Kitty, indiferent că este costum întreg sau unul din nouă piese. Rozul este o culoare care place tuturor fetițelor. Băiețeii preferă slipi sau bermude cu mașini, cu Spiderman sau Batman.

Papucii de plajă

Musai să fie și ei incluși în bagaj. Plajele nu sunt niciodată atât de curate precum ne-am dori și, pentru a ști picioarele copiilor în siguranță, va trebui să le amintim tot timpul să își pună papucii în picioare. O pereche de șlapi banali, din cauciuc simplu, nu prea prinde la pitici. Soluția ar fi să le oferim papuci de plajă Hello Kitty pentru fetițe sau niște papuci cu mașinuțe pentru băieței; vom avea mai puține bătăi de cap din acest punct de vedere. Se găsesc pe piață o mulțime de modele de papucei de plajă, cu printuri diverse, dar toate sunt confecționate din spumă și cauciuc flexibil care nu jenează deloc la mers. Cu cât mai haioși și mai colorați, cu atât mai bine!

atelierulfamiliei.ro

Articole pentru protecție în apă

Știu că toți părinții tind să creadă că, dacă sunt ei în preajmă, nu i se poate întâmpla nimic copilului. Eu sunt de părere că este mai bine să ne luăm toate măsurile de protecție pentru a ne asigura că piticul va fi mereu la suprafața apei. De foarte multe ori, vesta sau colacul de salvare au salvat viața copiilor aflați în pericol de înec. O vestă de înot și un colac Hello Kitty sau unele cu Cars, gonflabile, nu trebuie să lipsească din bagaj. Ele asigură toată protecția necesară în timpul bălăcelii și, în plus, vor da foarte bine în poze.

Halatul de baie

Halatul de baie pentru copii este omis de multe ori de către părinți atunci când se pregătesc de vacanță. Când prințesa ta iese din apă, când o iei de la duș sau când se pornește vreun vânt mai puternic, n-ar fi rău să ai prin preajmă un halat. Fiind o micuță fashionistă, s-ar putea să vrea mai mult de un banal halat alb de baie. Ma degrabă îi va plăcea un halat de baie Hello Kitty roz. La băieți se va merge pe aceeași linie, a imprimeurilor cu personaje din desene animate, mizând pe eroi, de tipul celor mai sus amintiți, în locul prințeselor.

Prosopul de plajă

Cel mai bine, atunci când mergi cu copilul la mare, este să îi cumperi propriul prosop de plajă. Copiii nu stau niciodată potoliți, aruncă nisip pe cearșaf, intră cu picioarele ude pe el, etc. Dacă are propriul prosop, așezat lângă al vostru, ați scăpat de câteva discuții aprinse și suspine. Dacă restul ținutei de plajă se axează pe culoarea roz și pe mutrița veselă a pisicuței preferate din desene, nu putem strica asortarea perfectă tocmai acum, la final. N-ar fi rău să fie lăsat să își aleagă singur modelul preferat de prosop dintr-un magazin online Hello Kitty.articole de plaja hello kitty

Am adunat cam toate articolele de plajă necesare. Ne mai lipsesc niște ochelari buni de soare (musai să fie și ei veseli și colorați) și produse cosmetice pentru protecție solară. Se anunță o vacanță minunată și multe poze cu un copil fericit, purtând articole de plajă Hello Kitty, Cars, Star Wars sau Minions. Un kit complet de plajă cu astfel de personaje, atât de iubite de cei mici, va contribui la sporirea numărului de zâmbete pe parcursul vacanței.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • dumitrescu elena
    • 25/04/2016
    Răspunde

    desi fetita mea este maricica ,tot imi fac un plan cu ce avem nevoie,am trecut de Hello kitty ,acum suntem domnisorica ,avem nevoie de ochelari,neaparat crema de protectie foarte mare,sapca sau palarie ,unul sau mai multe costume de baie …ehhhh,multe!

    • Rox
    • 26/04/2016
    Răspunde

    Anul asta va fi primul an in care vom merge la mare…in trei. Ca o familie simpatica ce suntem!:) Super util articolul, il voi copia intr-un word sau il voi reaccesa cu ceva timp inainte de a incepe mult asteptatul sejur pentru a ma asigura ca nu uit vreun lucru important.

    • ghelbere elena
    • 26/04/2016
    Răspunde

    Niciodata nu m-am gandit sa-i iau baiatului halatul de baie la mare. Tot ce ai scris in articol i-am luat dar halat nu.

  1. Răspunde

    Hello Kitty e preferata mea. Mania mea la 25 de ani :))
    Am prosop de plaja cu Hello Kitty ^^ si cercei, pijamale, pixuri si bentita.

    • Lamiita P
    • 27/04/2016
    Răspunde

    Ce dragute sunt, copii vor fi incantati de ele

    • Hacman Mariana
    • 27/04/2016
    Răspunde

    De obicei merg pregatita la mare…aceste ludcruri sunt nelipsite din bagajul nostru…multumim de sfaturi,idei….Produsele cu Hello Kitty sunt adorate de fetite…

    • barbalata mirela
    • 27/04/2016
    Răspunde

    Nu am copii dar articolele mentionate de tine nu trebuie sa lipseasca din garderoba nimanui. In capul listei : factorul de protectie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares