Se anunta ploaie de premii pentru bloggeri

vara2015

Aproape toata lumea e in concediu dar BlogAwards nu si-a luat vacanta si acorda si in acest sezon premii frumoase pentru bloggerii harnicuti. Campania actuala, numita Vara Bloggerilor, e inceputa de ceva vreme si multe din campaniile individuale s-au incheiat dar mai exista sanse si pentru bloggerii abia intorsi din concediu.

Pana pe 15 august mai aveti timp sa scrieti la campania Klador unde puteti castiga premii in bani: un premiu de 200 de lei, unul de 100 de lei si un premiu de 50 de lei. In plus, chiar si dupa data de 15 august, aveti treaba si va puteti inscrie la alte doua campanii la care puteti castiga un laptop Toshiba sau bani. Oricum, presimt ca nu va dura mult pana vor aparea si alte campanii cu premii minunate asa ca nu e cazul sa va descurajati si sa ma injurati ca m-am gandit sa va prezint oportunitatea asa tarziu. vara2015

Eu am scris la aproape toate campaniile individuale de pana acum si la unele chiar am castigat. Bilantul premiilor mele de la aceasta editie Vara Bloggerilor cuprinde un voucher de cumparaturi, produse de ingrijire a parului si un scaun de birou pana acum si inca mai sper la alte premii pentru ca inca nu s-au afisat castigatorii la toate. In plus, daca voi obtine note mari si de data asta, am sansa si la unul din premiile suplimentare de la finalul campaniei, unde cel mai mult mi-ar placea sa castig o placa de par. Sa vedem cat de inspirata am fost de data asta si ce note am primit!

atelierulfamiliei.ro

Apropo de premiile suplimentare, eram gata sa uit sa va spun ca aveti inca sanse la castigarea unei tablete care sa va faca munca pe blog mai usoara si mai placuta. Deh, cu gandul la vacanta si eu, ce sa fac?! Autorul celui mai reusit articol de promovare a campaniei despre care va vorbesc, va primi aceasta tableta. Trebuie doar sa iti pui putin imaginatia la treaba si sa gasesti cel mai bun mod de a-ti instiga prietenii care au blog sa profite de ultimele 4 zile din Vara Bloggerilor si sa se inscrie.

Lasa-te atras in lupta in care poti fi tu insuti castigator, cu singura conditie sa nu-ti fi pierdut inspiratia prin valurile marii sau pe carari abrupte de munte. Nu lasa canicula sa te fiarba in suc propriu, lupta-te cu ea cu arma pe care o manuiesti cel mai bine, tastatura, si ai sansa sa castigi o ploaie racoritoare de premii!

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Tudor Alexandra
    • 12/08/2015
    Răspunde

    Cred ca o sa devin si eu blogger, cine stie.. :))) Felicitari pentru premii, si la cat mai multe! 😀

    • Mariana Cioranu
    • 12/08/2015
    Răspunde

    Iti doresc sa castigi cit mai multe premii.Felicitari !

    • Hacman Mariana
    • 20/08/2015
    Răspunde

    felicitari draga mea!Cine-i harnic si munceste recompense primeste…Doamne ajuta la cat mai multe!Meriti din plin!

    • Hacman Radu
    • 28/08/2015
    Răspunde

    Felicitari si Doamne ajuta la cat mai multe!Orice munca merita rasplatita!

    • Oprea Alexandru
    • 30/08/2015
    Răspunde

    Bravo…iti doresc sa ai parte si tu de o ploaie de premii nesfarsita, meriti asa ceva

    • paola paola
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Multa bafta Cristina ca de inspiratie si talent nu duci lipsa 🙂

    • Mihaica Iuliana
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Fi cu ochii in patru Cris si i-a tu toate premiile, meriti. Iti doresc mult noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares