Se poarta calitatea. Se poarta Botezatu. Se poarta reducerile.

costum de baie si parfum catalin botezatu

Ce se poarta? Asta este intrebarea pe care orice Hamlet fashionist si-o adreseaza de zece ori pe luna si tot nu stie sa isi dea raspunsul complet si definitiv. Nu ca Hamlet n-ar fi informat in materie de tendinte in moda, dar tendintele il coplesesc numeric si el n-are nici bani sa le faca pe plac tuturor si nici nu prea stie cum sa faca sa le supuna stilului sau personal.

La mine treaba e simpla:indiferent de sezon, se poarta hainele de calitate, in care te simti bine, in care arati bine. N-am sa port niciodata marsala pentru ca nu ma prinde, cum n-am sa port niciodata tocuri de 15 cm pentru ca nu vreau sa vad pe youtube filmulete cu mersul meu de manz abia adus pe lume. Aleg tinute casual care uneori tind spre stilul sport, alteori spre stilul elegant, in functie de ocazie si de starea de spirit. Din punctul asta de vedere. si sotul meu imi seamana. Haideti sa va arat ce-a purtat astazi.

Nu pot sa nu va spun ca n-a vrut sa pozeze, de teama ca va rade cineva de burtica lui. Sa faceti bine sa nu radeti, ca am investit in ea! Trebuia sa se lase pozat. De ce? Ca sa va spun ca acest hanorac lejer atrage atentia peste tot si nu, nu e de anul asta, nu a fost cumparat anume pentru a ne incadra intr-o tendinta. E cumparat de anul trecut din magazinul online Catalin Botezatu. Si, da, arata perfect si e in continuare admirat pentru ca o haina de calitate, o haina care poarta eticheta unui designer de succes care nu isi permite sa lase cusaturile sa “curga”, e mereu actuala si la moda. E o investitie pe termen lung in imaginea si confortul tau.

atelierulfamiliei.ro
lenjerie catalin botezatu

O sa-mi spuneti acum ca nu sunt tocmai cele mai ieftine haine si eu sa va arat categoria outlet de pe CBstore. De la reduceri am luat hanoracul anul trecut de ziua lui, tot de acolo si-a cumparat un trening si cateva perechi de chiloti(in aia chiar nu l-am convins sa pozeze). Haine, incaltaminte, de dama si barbatesti, va asteapta in categoria de reduceri/outlet de vara! Cam ce fel de tinute ati putea incropi cu ajutorul lor? Am pregatit eu cateva sugestii.

Sa incepem cu tinuta barbatului tanar aflat in vacanta, indreptandu-se catre plaja sau insotindu-si sotia la o sesiune de shopping in magazinele de pe faleza. Slipul negru Catalin Botezatu e prezent la datorie pentru o baie racoritoare in mare la final, ascuns de pantalonii scurti in carouri, din bumbac 100%,, extrem de comozi, permitand pielii sa respire perfect. Maieul galben Herbal e foarte elastic si se muleaza perfect pe patratelele sau colaceii pentru care s-a muncit intens.

costum de baie si parfum catalin botezatu

Nu e singur in vacanta. Sotia sau iubita etaleaza si ea o tinuta realizata exclusiv din piese vestimentare care poarta semnatura celebrului designer Catalin Botezatu. Aici propun acest costum de baie cu imprimeu floral, extrem de senzual, decupat, capabil sa atraga si privirile barbatilor care au probleme de vedere. Pentru un grad maxim de irezistibilitate, costumul de baie trebuie combinat cu parfumul Catalin Botezatu pour Femme. Esarfa se poate lega in talie, se poate folosi pentru prinderea parului, sau poate accesoriza o geanta de plaja.

tinuta barbati catalin botezatu

Barbatul s-a intors din vacanta si isi reia activitatea si drumurile in oras. Ce i-ar prinde mai bine, daca nu o tinuta casual in care sa se simta bine si sa lase o impresie buna? Ii punem o pereche de pantaloni negri si un tricou polo intr-o culoare intensa de vara(portocaliu). Cautati tricoul pe site si veti fi uimiti de pretul mic. E din bumbac subtire si poarta brodat numele lui Botezatu. Pantofii Holmes sunt ceva mai scumpi, e adevarat, dar sunt unici, fabricati din piele neagra de caprioara, cu talpa alba in contrast, decorati cu imprimeu piton si tinte.

tinuta femei Catalin Botezatu

Am ajuns si la tinuta de zi pentru doamne/domnisoare. Singura piesa care nu e marca Botezatu sunt jeansii boyfriend pe care sunt sigura ca stiti unde sa ii gasiti. Ii combinati cu o camasa casual-eleganta alba, din bumbac, cu dungi verticale rosii, cu o pereche de pantofi Tabitha cu varf ascutit si toc de 11 cm(doar daca stiti sa mergeti pe tocuri) si cu o geanta Yvette negru cu rosu.

Ca sa nu credeti ca vreau doar sa il laud pe Catalin Botezatu, o sa il trag putin si de urechi pentru ca, intr-o singura privinta, ii avantajeaza pe barbati. Pai, ori suntem egali in drepturi, ori nu mai suntem? Adica pentru ei de ce a pus pe site haine si accesorii pentru ziua nuntii si pe noi, femeile, ne-a neglijat? Cred ca stiu raspunsul deja:noi suntem speciale si mult prea exigente in ceea ce priveste vestimentatia si accesoriile din ACEA zi, ca sa poata gandi ceva ce s-ar potrivi oricui. Totusi, merita sa tineti minte categoria hainelor de ceremonie, unde gasiti o astfel de camasa de mire, un papion cu stil si o pereche de pantofi adecvati.

tinuta de ceremonie catalin botezatu

Tragem linie si adunam: am zis de costume de baie pentru femei, am zis de costume de baie pentru barbati, de tricouri pentru ambele sexe, de pantofi de cea mai buna calitate, de genti, de parfumul la pret accesibil, de reducerile din categoria outlet, de hainele de ceremonie pentru barbati … cred ca n-am uitat nimic. Acum ca ai datele problemei, hai sa formulez si cerinta: Tu ce scuza ai sa nu porti produsele din CBstore? Nici una. Deci, ce produs Catalin Botezatu alegi sa porti in aceasta vara?

Etichete: , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. O haina de firma cu siguranta se mentine mult timp. Am vazut ca sunt haine foarte frumoase pe site-ul online.

    • Hacman Mariana
    • 26/06/2015
    Răspunde

    comica mai esti)))…Cam greu de luat decizii…imi plac multe lucruri marca Catalin Botezatu…numai produse de calitate…

  2. Răspunde

    intotdeauna hainele de calitate se asotreaza foarte usor indiferent de sezon. :)))) cred ca l-=ai mituit bine pe sotul tau de a acceptat sa pozeze pentru tine.

    • Hacman Radu
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Frumos hanoracul sotului dvs!Mult umor in acest articol…si cum intodeauna ce e de firma isi mentine forma,culoarea…asa ca mai bine alegem cu dreptul decat cu stangul…dai un ban dar radiezi)))Cu portofelul gol))))…Superbe produse pe acest site..costumul de baie pt lady’s superb!…

    • Mihaela
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Eu m-am indragostit de costumul de baie. Mersi Cris, acum stiu ce o sa-i cumpar iubitului meu de ziua lui: tricouri de la Botezatu.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Simpatic articol,produse de calitate,cam scumpe dar merita,nu se deterioreaza la prima spalare,nu iese culoarea,imi plac.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Cel mai mult ma atrag costumele de baie de femeie…si sincera sa fiu as cam incerca si parfumul,,,tare curioasa mai sunt si eu.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Ma intreb, oare sotul meu ce ar alece si de ce ar fi incantat cel mai mult. Stiu sigur ca de chilotei nu,mereu a detestat marca de chilotei Botezatu…mereu spune ca la pretul acesta ar trebuii sa aiba ceas desteptator sau sa il duca la baie singuri. hehehe

    • Oprea Alexandru
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Ce bine ma Cunosti iubire….da, chiloti nu as lua nici in ruptul capului. Un tricou da sau o pereche de pantaloni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares