Primul pas cand ti-ai pierdut portofelul cu acte: anuntul la ziar la rubrica „Pierderi acte”

anunt ziar ca ti-ai pierdut portofelul

Sunt convinsa ca nu sunt singura careia i s-a intamplat nenorocirea. Mi-am pierdut portfelul cu acte. O singura data in viata imi mai pierdusem portofelul, cand eram in facultate, si atunci am avut norocul ca l-am pierdut in cladirea facultatii de Litere si cineva l-a gasit si l-a lasat la portar. Saptamana trecuta m-au trecut toate transpiratiile cand mi-am dat seama ca nu aveam portofelul in geanta. N-avem nici cea mai vaga idee unde il pierdusem. Ce sa fac acum sa imi recuperez portofelul? Nu de bani imi faceam probleme sau de portofel, ci de faptul ca aveam in el toate actele, de la cardul RATB si abonamentul la biblioteca, pana la buletin si certificat de nastere(care ramasese in portofel de cand avusesem treaba la notar).

Am fost la politie, l-am declarat pierdut si am asteptat. Era clar ca, daca in doua trei zile, nu venea nimeni sa imi aduca portofelul pierdut, trebuia sa ma pun pe treaba. Am tot sperat ca actele mele vor incapea pe mana unui cetatean bine intentionat, care mi le va aduce inapoi. Sansa n-a fost de partea mea si cine mi-a gasit portofelul a fost mai interesat de cele trei-patru sute de lei din el, decat de a face o fapta buna sa scuteasca un om de drumuri si cheltuieli pentru obtinerea unor acte noi. M-am interesat si mi s-a spus ca,  pentru a putea solicita acte noi, trebuie sa le dau pe cele vechi pierdute, printr-un anunt la ziar. Eram la prima „abatere” si nu aveam idee cat ma cost un anunt in presa scrisa tiparita. Am intrebat in stanga si in dreapta si nici un apropiat nu a stiut sa imi spuna care e pretul unui astfel de anunt sau unde ma pot duce la mine in cartier sa platesc pentru acest serviciu. Am intrat pe prietenul meu Google si am nimerit pe www.preturi-anunturi-ziare.ro. Am gasit lista de preturi pentru anunt in ziar si mi-a prins bine ca le aveam intr-un singur loc pe toate si puteam sa compar preturile si sa aleg ziarul care imi convenea mai mult, din toate ziarele nationale si locale care vand spatiu publicitar in paginile lor.

anunt ziar ca ti-ai pierdut portofelul

Am studiat putin problema si am hotarat ca cel mai bine e sa public anuntul intr-un cotidian national de interes general si, punand in balanta preturile pentru anunturi si tirajele publicatiilor, am decis sa merg pe varianta unui anunt in ziarul Adevarul. Foarte citite erau si Romania Libera sau Capital dar aveam interesul sa platesc cat mai putin pentru cateva aparitii ale unui anunt. Cum afli cat costa un anunt? E suficient, spre exemplu, sa dai click pe pret anunt in adevarul si ti se vor afisa tarifele practicate de principalele agentii de publicitate colaboratoare cu acest ziar.

Iti vor aparea, cum mi-au aparut si mie, aceste oferte. Ca orice om normal la cap, am ales sa public anuntul prin agentia care oferea cel mai mic pret si am ales Mediapress Advertising. La cinci aparitii platite, am una gratuita, pretul e cu 10 lei mai mic decat la celelalte doua agentii si, dupa ce mi-am facut cont si m-am logat pe site, am mai obtinut o reducere suplimentara de 7%. Am scris textul anuntului, am bifat ca vreau sa primesc copie electronica a paginii in care apare anuntul meu, mi-am completat datele si am primit pe mail o factura proforma pe care am achitat-o rapid si simplu online si a doua zi anuntul meu era deja la rubrica „Pierderi Acte” din ziarul Adevarul.

Nu-i asa ca e bine sa folosesti preturi-anunturi-ziare.ro pentru a gasi cele mai mici preturi si cele mai bune oferte pentru anunturi in ziare? Compari rapid preturile, afli din confortul propriei case care e cea mai ieftina agentie si dai anuntul la ziar in cateva minute, din scaunul tau confortabil. Economie de timp si bani, asta ne dorim, si asta ne ofera acest site. Data viitoare, cand vei avea nevoie sa dai un anunt la ziar pentru documente pierdute sau pentru a vinde sau inchiria ceva, stii unde gasesti lista de preturi pentru anunturile la mica publicitate din principalele ziare din tara.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mihaela
    • 24/06/2015
    Răspunde

    Si mie imi e groaza sa nu-mi pierd portofelul pentru ca am toate actele in el. Odata mi-am uitat geanta la McDonald si cand mi-am dat seama ca nu o mai am m-au trecut toate apele, noroc ca angajatii de acolo au luat-o si mi-au pastrat-o pana m-am intors dupa ea.

      • cristina
      • 25/06/2015
      Răspunde

      Ai avut noroc; asta e cea mai problema cand pierzi geanta sau portofelul: cu actele si cardurile.

    • Anne
    • 25/06/2015
    Răspunde

    Da e bine sa fim atenti sa nu ne pierdem lucrurile de valoare,ca e trae greu dupa aceea sa le recuperam si hotii sunt in crestere continua.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 25/06/2015
    Răspunde

    Interesant articol,bine de vazut,dar mai bine evitam sa avem pierderi pentru ca acest lucru presupune umblatura,stres si altele.

    • Hacman Mariana
    • 25/06/2015
    Răspunde

    Imi pare rau ca ai avut parte de acest incident neplacut…dar poate cine l-a gasit il va duce la politie…stau si ma gandesc chiar asa de lipsiti de suflet pot fi unii?pentru 40 de lei?si eu am gasit odata pe strada un portofel cu acte dar nu m a interesat ce are in el l am dus la sectia de politie…eu una n-as putea sa procedez asa…dar sa nu judecam poate cine l-a gasit va lua legatura cu tine…Doamne ajuta!

    • Hacman Radu
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Imi pare rau pentru tine…dar poate se va gasi o solutie…cine stie?poate cine l a gasit il va inapoia …sfaturi interesante legate de astfel de incidente…speram sa nu fie nevoie ..dar niciodata nu stim ce ne rezerva viitorul…

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Da, multumim de recomandare Criss, insa te asigur ca nu prea are efect. Si eu am patit asta si de la anuntul in ziarul online nu am primit nici o speranta, nu am primit nici un telefon sa imi spuna ca au gasit un portofel.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Cand mi-am pierdut portofelul, asta fiind in primul an de facutate intr-un taxi, am dat si eu anunt in ziar si am mers si la politie insa nimic. Abia peste o saptamana ma suna o colega de liceu ca a fost contactata de cineva ca a gasit un portofel si printre bani , acte si cateva fotografii a gasit si 2 cartele vechi de telefon si a bagat una in telefon si a sunat la intamplare un numar. Acesta a fost norocul meu, deci mereu sa tineti o cartele in portofel , iara daca aveti noroc de oameni buni va vor cauta ei.

    • Oprea Alexandru
    • 28/06/2015
    Răspunde

    M-a ferit Dumnezeu de o asemenea gafa. Nu stiu ce as fi facut daca l-as fi pierdut, crize poate doar.

    • ileana
    • 18/07/2015
    Răspunde

    azi, 18.07.2015, ne intorceam de la mare si am oprit la benzinaria de la km 112, sensul spre Bucuresti, sa bem o cafea, iar eu mi-am lasat geanta cu tot ce era in ea acolo. Nu stiu daca cineva a gasit-o, nu ma intereseaza decit actele, hartiile pe care le aveam in geanta, sper din tot sufletul ca cineva cu ganduri bune sa faca cumva sa-mi recuperez actele…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares