Ghid pentru tatici! Care este cea mai indicata metoda de a-ti plimba copilul? Caruciorul vs. Port-bebe-ul!

carucioare copii

Casatoria ta a fost destinata esecului? Ai ramas singur si, pe deasupra, sarcina de a creste bebelusul iti revine in totalitate? Ei bine, se intampla de multe ori astfel de situatii, asa ca nu trebuie sa disperi, ci sa te informezi asa cum se cuvine despre tot ceea ce inseamna cresterea optima a micutului tau! Vei avea nevoie de multe sfaturi, vei fi in permanenta in cautarea noilor informatii, insa cel mai important lucru trebuie sa faci diferenta intre ceea ce este recomandat copilului tau si ceea ce nu este recomandat. Aceasta dilema se roteste si in jurul accesoriului de plimbare pe care il vei folosi atunci cand vrei sa ii acorzi micutului tau cateva ore de relaxare in aer liber. In acest sens, te vei intreba “Oare pot sa imi port copilul in port bebe daca sunt tatic? Sau am nevoie de un carucior?”!

Care este motivul pentru care nu iti este recomandat sa il plimbi pe cel mic in port-bebe?

carucioare copii

Ei bine, port-bebe-ul ti se poate parea un accesoriu pentru plimbare foarte practice, deci vei considera ca este numai bun pentru a pleca la plimbare cu micutul tau! Da, este adevarat ca port-bebe-ul este mult mai practic si chiar indicat in primele luni de viata ale micutului tau, insa specialistii spun ca doar mamicile pot face acest lucru! Motivul este unul simplu! Bebelusul tinut in port bebe cauta bataile inimii celei careia i-a dat viata, simtul sau pentru acest sentiment fiind extrem de dezvoltat, mai ales ca timp de 9 luni de zile a trait in permanenta cu acesta. Astfel, tu fiind tatic, a-l tine pe cel mic in port bebe poate conduce la agitatia acestuia, intrucat bataile inimii tale nu ii sunt cunoscute iar acest lucru ii provoaca teama si nesiguranta!

Asadar, caruciorul este accesoriul pentru plimbare in care il poti plimba asigurandu-te ca o vei face in cel mai optim mod cu putinta! Poate il consideri a fi un accesoriu care iti va ingreuna plimbarea (avand in vedere ca esti un tatic singur), insa daca vei opta pentru un carucior performant nu trebuie sa iti mai faci griji! De exemplu, poti opta pentru cele care dispun de un sistem de pliere rapid si dimensiuni mici , tocmai bune pentru a intra in portbagajul masinii! De asemenea, nu poti trece cu vederea nici problema schimbarii caruciorului in momentul in care copilul tau trece intr-o alta etapa de creste. In aceasta situatie, multi dintre tatici nu sunt la curent cu existenta carucioarelor 3 in 1 – o investitie inteligenta care le va fi de folos pana in momentul in care bebelul va deveni junior! Caruciorul 3 in1 vine la pachet cu un set complet de accesorii pentru plimbare (landou, cosulet auto si geanta pentru transport), motiv pentru care taticilor le va fi mult mai usor sa iasa la plimbare impreuna cu cei mici!

atelierulfamiliei.ro

Daca esti un tatic singur si vrei sa tii cont de informatiile regasite aici, poti lua in considerare si urmatorul pont – in magazinul online Babyneeds.ro vei gasi cele mai bune oferte de pret pentru caruciorul 3 in 1 potrivit micutului tau!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Roxana Timocel
    • 05/06/2015
    Răspunde

    Hei, tatici, Cristina va asteapta pe blog!!!! ;))
    Imi place articolul acesta!
    :*

    • Hacman Radu
    • 05/06/2015
    Răspunde

    Super articol!Intradevar stiu de cand era printesa noastra mica ca nu e bine sa stea in port bebe….noroc de acele carucioare!

    • Mihaela
    • 05/06/2015
    Răspunde

    Al meu plimba copilul cu caruciorul si acum cand copilul are 4 ani 🙂

    • Hacman Mariana
    • 06/06/2015
    Răspunde

    Fiica noastra nu a stat nici macar o zi in port bebe deoarece dr pediatrul ne a spus ca nu recomanda acele hamulete,dar mamicile sunt incapatanate si nu asculta ,apoi vin se vaita ca copilul are probleme…am plimbat-o in carucior doar…

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 07/06/2015
    Răspunde

    Caruciorul e cel mai bun ,mai sigur, copilul sta in pozitie corecta,iar tie iti vine mai usor sa-l plimbi in acest mod.

    • Irina Sima
    • 09/06/2015
    Răspunde

    Eu i-am spus clar sotului meu! Eu l-am purtat aproape 9 luni, acum e randul lui sa-l poarte. Si nu comenteaza! Il poarta in port-bebe foarte mandru, dar pe distante scurte. Eu prefer caruciorul… e si mai sanatos pentru puiut si mai comod pentru mine!

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    hei Criss, multumesc pentru aces articol. Desi nu am copii inca imi doresc sa am…poate peste 2 ani. Acum voi sti cum sa procedez cand voi fi mamica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares