e.l.f – make-up de calitate, maximum de accesibilitate. Oprah le recomanda, eu le ador

fond de ten ELF

Ma cunoasteti de mult timp, stiti ca nu prea pun poze cu mine machiata, mai ales ca nici nu folosesc chiar asa de multe produse de genul asta. Insa, am si eu „slabiciunile” mele si, chiar daca folosesc rar un rimel sau un gloss, nu renunt niciodata la produsele de machiaj pentru fata. Nu pentru ca vreau sa dau pe cineva pe spate ci pentru ca am mai multa incredere in mine atunci cand  imi ascund imperfectiunile tenului.

La inceput, foloseam doar fondul de ten apoi m-am mai „desteptat” si m-am prins ca un corector ajuta mult si ca utilizarea unui primer face ca fondul de ten sa arate mult mai bine pe fata. Multa vremea am trait cu impresia ca pot sa am un fond de ten bun doar daca o caruta de bani pe el. Nici n-o sa va spun numele fondului de ten pe care am dat peste 100 de lei si l-am aruncat pentru ca  mirosea oribil.

Acum vreo doi ani, stateam foarte prost cu banii si mi-am cumparat un fond de ten si un corector de pe un site romanesc  – elf.ro – pe care il evitasem pana atunci pentru ca avea preturi foarte mici si in mintea mea(foarte creata, cum o numeste mama), n-aveau cum sa fie bune daca erau  ieftine. Am pus in cos un corector hd lifting si un fond de ten cu tratament pentru acnee(eram convinsa ca doar numele e de el). Le-am primit chiar a doua zi si, cu toata neincrederea, le-am testat. Faza tare a fost ca mi-au placut din prima, in primul rand textura si apoi nuantele. Am aplicat repede corectorul „pe ici-colo, prin punctele esentiale”, mi-am acoprit cearcanele si cateva pete si am venit peste el cu fondul de ten. Potrivire perfecta de culori: la corector am luat nuanta Fair si la fondul de ten Porcelain. M-am privit in oglinda, in lumina naturala si mi-a placut ce-am vazut: liniile fine din jurul ochilor si buzelor erau mult diminuate,  pielea avea un aspect neted, fata era luminoasa, fondul de ten se unise perfect cu fata mea, fara sa lase senzatia de praf pe fata. E un fond de ten mat, asa cum imi place mie. Urasc fondurile de ten care fac fata sa straluceasca ca si cum ar fi data cu ulei. In plus, are o putere uimitoare de acoperire. Eu am destule pe pete pe fata si semne de la acnee si, cu toate astea, cu un singur strat de fond de ten am rezolvat problema. Mi-am zis in sinea mea ca e musai sa aiba un defect si ca sigur o sa imi provoace mancarimi sau iritatii(eu avand o „minune” de ten sensibil).

atelierulfamiliei.ro

fond de ten ELF
O zi, doua, trei …nimic. Apoi mi s-a terminat primer-ul pe care il aveam si am intrat din nou pe elf.ro sa-mi cumpar. Mi-am cumparat varinta care promitea reducerea porilor. Chiar si la pret intreg, era de doua ori mai ieftin fata de ce foloseam inainte, ca sa nu mai pun la socoteala reducerea. De fapt, de doi ani, de cand imi cumpar produsele de make-up pentru fata de la ei, nu stiu daca am platit de 4 ori pretul intreg, atat de des au promotii si reduceri. Ma si gandeam cum de sunt asa de ieftine niste cosmetice care au compozitii chiar uimitoare(primerul contine esenta de arbore de ceai si vitaminele A si E, fondul de ten are in compozitie acid salicilic, hamamelis, camfor, arbore de ceai si aloe care chiar dau rezultate pe tenul meu cu tendinta acneica, iar corectorul contine vitamina C, ceai verde si extract de dude). Atunci mi-a trecut prin cap sa vad cine e e.l.f, unde sunt facute produsele si ce se mai scrie despre ele prin mediul virtual.

produse machiaj Oprah

Uite asa am aflat ca, e.l.f este prescurtarea de la Eyes Lips Face, o companie de cosmetice fondata acum 11 ani, in New York. Au in portofoliu peste 300 de produse, majoritatea fiind produse profesionale(fata mea nu m-a inselat cand a facut cunostinta cu ele) dar la preturi foarte accesibile. e.l.f Cosmetics e un brand cunoscut, vandut si apreciat peste tot in lume pentru ca ofera cheia frumusetii sanatoase la preturi mici, produse profesionale de make-up pe care si le poate permite orice femeie. Poate ca par putin snoaba dar, dupa ce am aflat ca unele din produsele de make-up de la e.l.f sunt recomandate inclusiv de Oprah in revista sa si au fost prezentate chiar si in revista Glamour, le iubesc si mai mult.

De unde poti sa iti cumperi si tu produse pentru machiaj e.l.f.? Nici macar nu trebuie sa te deplasezi, le comanzi online pe elf.ro, le primesti rapid acasa, te bucuri de preturi mici, promotii, reduceri si transport ieftin. Ce gasesti acolo mai exact? Tot ce iti trebuie pentru un machiaj perfect: produse pentru fata(fond de ten, ilumintoare, pudra), pentru ochi(eye-liner, mascara, farduri de diverse tipuri), pentru buze(ruj, gloss, creion), produse pentru unghiute, pensule, accesorii pentru machiaj. Cele trei game de produse de make-up: essential(produse pentru machiajul de zi cu zi), studio(produse profesionale folosite inclusiv de make-up artistii din toata lumea) si mineral(produse care au la baza minerale naturale), te vor ajuta de azi inainte sa ai un look impecabil, un machiaj de buna calitate care nu afecteaza in mod negativ sanatatea pielii tale. Tine mine doar atat: e.l.f!

Vrei ceva mai scump si foarte fain? Incearca Lancome Teint Idole Ultra Wear!

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. nici eu nu sunt genul sa ma machiaz, folosesc doar rimel si eyeliner, nu folosesc deloc fond de ten si din fericire nici nu sunt nevoita.

  2. Eu iti multumesc din suflet pentru aceste informatii si nu pot decat sa spun ca ma numar printre persoanele care se machiaza destul de des…acest site este ideal pentru mine! De mult nu am mai gasit un fond de ten care sa ma incante! …..voi incerca si eu produse de la Elf si sigur nu voi fi dezamagita, am incredere ….

    • Mihaela
    • 16/06/2015
    Răspunde

    Le folosesc si eu si sunt foarte multumita de ele. Am avut primerul, am doua batoane 3in1, pensule, fard, si intentionez sa mai cumpar de la ei, mai ales ca au mereu promotii. Ma bucur ca mi-ai spus despre fondul de ten si corectorul, la urmatoarea comanda le pun in cos.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 16/06/2015
    Răspunde

    Interesant articol,interesant site,merita de vazut aceste produse si daca se potrivesc,sa cumparam pentru a arata bine.

    • Hacman Radu
    • 21/06/2015
    Răspunde

    Interesant acest articol chiar daca este pentru Lady”s este bine sa stim si noi barbatii cate ceva despre produsele de cosmetica,ingrijire…poate dorim sa ne impresionam iubita,sotia…

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Nu am folosit inca produse din aceasta gama, mi se par ceva mai scumpicele. Oricum eu nu ma machez foarte des si sa nu mai vorbesc de faptul ca nu folosesc fond de ten si nu am folosit niciodata.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    De obicei ma machez la nunti, zile onomastice , revelion si alte zile mai speciale…in rest tenul meu respira liber

    • ANCA GABRIELA LUPU
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Ma tenteaza de mult acest fond de ten, de mult imi doresc sa il achizitionez, dar mereu au aparut alte produse care mi-au atras atentia. Cred ca urmatorul va fi acesta!

    • Tatiana Sorina
    • 28/06/2015
    Răspunde

    multumim,esti o draguta

    • diana ion
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Multumesc pt informatii. M ai convins sa comand si eu corectorul si fondul de ten de la ei..si poate mai gasesc si alte produse folositoare pt mine!

  3. Răspunde

    Si eu folosesc produse de la e.l.f si sunt tare multumita de ele. recomand cu toata increderea sa cumparati produse de la ei.

    • Oprea Alexandru
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Sa ii spuneti asta si iubitei mele. poate se machiaza si ea mai des cu aceasta ocazie. Ea e frumoasa si asa dar cand se mai si machiaza ma indragostesc si mai mult de ea.

    • Aghinitei Maria
    • 29/06/2015
    Răspunde

    Multumesc pt. informatii, voi apela la produsele elf! 🙂

    • pusa raisa
    • 29/06/2015
    Răspunde

    Nu ma mai machiez chiar asa cum ma machiam cand eram mai tanara, dar informatiile ne sunt foarte utile,iti multumim ,dragaCristina 🙂

  4. Răspunde

    Si eu am multicele produse de la ELF si sunt foarte multumita de ele. Le-am descoperit in urma cu 5 ani, cand lucram la tv, pentru ca aveam neaparat nevoie de o pudra HD, cu putere mare de acoperire si totodata pentru stoparea luciului cauzat de numarul mare al luminilor din studio. Iar ELF s-a dovedit a fi o solutie foarte buna. De atunci am continuat sa comand produse de la acest brand.

    • HOSSU CLAUDIA
    • 11/09/2016
    Răspunde

    elf.ro, are produse de calitate un fond de ten este minunat daca vrei sa arati impecabil la o seara sau o zi mai speciala superb articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares