Cica bradul meu nu e in tendinte

brad-artificial-si-globuri-craciun-compressor

Cred ca week-end-ul asta imi impodobesc si eu bradutul. Stiu ca nu va intereseaza asta, idee e alta: vorbind cu cineva apropiat mie despre asta, ma trezesc cu intrebarea „in ce culori impodobesti bradul si casa anul acesta?”. Poftim? Cum adica? Adica sa ma duc sa dau bani pe globuri si beteala noua, in alta culoare? Dar cele de anul trecut ce au? Cica e un trend: anul asta se poarta mov, anul trecut s-a purtat auriu …dau doar exemple, ca nu ma pricep.

Eu am acelasi brad din plastic de vreo cinci ani, globuri mai cumpar anual cate un set de 4-6 globulete noi(rosii, albe sau argintii) ca sa le pun in locul celor care se sparg de Craciun. Beteala e cam aceiasi si in aceeasi culoare(verde nins). O instalatie cu beculete multicolore, un varf de brad in forma de stea si ala e bradul. De unde atatea fite? De unde atatia bani sa respecti si sa urmezi trendurile in orice domeniu si de unde nevoia asta?  Si cand vine vorba de decoratiuni de Craciun, treaba sta la fel. Am un mos pe care il agat pe scara la geam, cateva stelute cu leduri de pus in ferestre si niste ciorapei rosii de decor agatati prin casa. Mi se pare o porcarie sa renunt la toate si sa investesc 300 de lei minim in altele.

Chiar vreti sa va cred ca la fiecare inceput de sezon aruncati absolut tot ce nu e in tendinte inceand de la ciorapi si chiloti si culminand cu masina si casa? Nu pot. Macar sa mor eu din treaba asta, ca bradul meu nu e la moda si nu corespunde trendului pentru iarna 2014-2015!

bottegaverde.ro
Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Balaban Violeta
    • 13/12/2014
    Răspunde

    si noi l-am impodobit…

  1. Noi am impdobit bradul de Mos Nicolae. E in toate culorile, sorcova, sa prindem toate tendintele 🙂

  2. Eu am facut unele modificari prin casa…zugravit…bradul saptamana viitoare il impodobim!Vreau ca anul acesta sa-l impodobesc cu globuri,beteala…de culoare rosie!Asa a hotarat fiica mea ,sa fie verde cu rosu,verde bradutul…

  3. Răspunde

    Eu il fac mai incolo si sunt in cautare de globuri ieftine nu ca sa fiu in tendinte ci pentru ca anul trecut fiu-miu le-a spart, respectiv mancat pe toate. As vrea unele rosii si albe.

  4. Răspunde

    Eu de cativa ani am impodobit ficusul 😀 In ultimii ani nici ficus nu mai aveam 🙂 A demisionat din functie 😛 Asa ca anul asta, fiind si primul Crcaiun al lui Bibi cred ca voi face un sacrificiu si voi lua un bradut la gavanos si apoi am sa il plantez la casa 🙂 sa ne aduca aminte mereu de primul craciun al bebelusului :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares