Bataia de joc Enel – ziua 3

iluminat urban LED

Incepand de astazi, voi tine un jurnal public in care voi nota zilele si intervalele orare in care Enel isi bate joc de cetatenii zonei in care locuiesc(sectorul 5- Rahova). Mentionez ca nu sunt paranoica, sunt constienta ca pot exista incindente dar astea nu sunt. De cinci ai, in fiecare luna Decembrie, ne tin numai asa. Nu stie nimeni cauza lor pentru ca ni se incalca grav dreptul la libera informare. Suntem clienti dar, de fapt, suntem nimeni. Suntem in 4 decembrie. Pe 1 decembrie ne-am trezit de dimineata si am avut curentul oprit 3 ore. Pe 2 decembrie, au fost draguti si l-au tinut oprit doar o ora. Astazi, 3 decembrie, intreruperea s-a produs la ora 9:00 a.m si la ora redactarii articolului, curentul inca nu a revenit.

In urma unui al doilea apel telefonic pe ziua de azi, intreb daca strada noastra va fi realimentata cu energie electrica, pentru ca robotul nu mai spune nimic despre zona in care ne aflam noi. Ma intreaba numele strazii si ma intreaba daca am facut sesizare. Ii spun ca e deranjament colectiv de la ora 9:00 si ca oricum am numar de inregistrare a sesizarii. Abia atunci se uita mai atent si imi spune ca …da, apare si ca se estimeaza ora 12:00 ca ora de reluare a alimentarii cu energie electrica si ca nu apare ca ar fi intarzieri. Inca astept sa am curent, sa pot sa fac o mancare, sa pot sa imi incalzesc locuinta.

Scriu cu ultima bucatica de baterie de pe laptop, conectata la netul de pe telefon. Sunt sigura ca maine voi scrie din nou. Si voi scrie. Voi aduna si numere de sesizari si nume de oameni care „m-au informat”, le voi face teanc si le voi trimite pe unde cred eu de cuviinta, poate se va gasi cineva sa trag la raspundere aceasta companie nesimtita  nimita ENEL, care de cinci ani nu a avut timp sa modernizeze reteaua sau sa faca ce trebuie facut pentru a sti si noi pentru ce platim atatea rahaturi de taxe peste taxe pe langa consumul propriu-zis. Sper sa apuc ziua in care nesimtitii astia nu vor mai detine monopolul. 🙁

bottegaverde.ro

Update: am avut lumina incepand cu pra 14:30. La ora 15:00 s-a intrerupt din nou. Cand am sunat sa sesisez problema, o duduie mi-a raspuns in scarba ca e de la mine, ca ei au remediat problema. Intre timp, s-a mai gandit, si, dupa 15 minute, robotul ne anunta vesel si optimist ca pe la ora 19:00 se remediaza remedierea….

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Iorga Daniela
    • 04/12/2014
    Răspunde

    Pff 😥 ce pot sa zic,e aiurea rau de tot ce vi se intampla…administratia nu poate face nimic?

    • Yonela Mihaela
    • 04/12/2014
    Răspunde

    😥 Doamne cat de nesimtiti pot fi…mai ales acum cand e ceea mai mare nevoie de curent 🙁

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 04/12/2014
    Răspunde

    Asta e,Doar traim in Romania,fiecare face cam ce vrea el!

    • Balaban Violeta
    • 04/12/2014
    Răspunde

    mm…la noi se mai intampla iarna cand era vijelie afara,dar in capitala noastra draga nu am mai intalnit sa se ia curentul fara sa fie probleme cu vremea,in aceasta iarna sper ca nu va fi probleme la mine 🙂

    • Aluculesei Brindusa
    • 04/12/2014
    Răspunde

    or fi mutat astia prioritatile la iluminat stradal 🙂 😈

  1. Asa se intampla si la noi mereu in luna decembrie 🙄 si netul mai pica…Romania noastra…. 😥 Fac economie…lumineaza strazile si ne reduc noua….mereu vin cu scuze ..

    • Fedeles Liliana
    • 04/12/2014
    Răspunde

    Parintii mei au foarte multe probleme cauzate de prosta functionare si de incompetenta celor de la Enel.Se opreste curentul in mod frecvent. Au stat si 3 zile fara curent. S-a stricat centrala, s-a dezghetat frigiderul, congelatorul si …
    Sunt aroganti la telefon, sunt superficiali si nesimtiti in raspunsuri (ex: ca sa scape de raspunsurile pe care nu stia sa le dea o angajata de la departamentul relatii cu clientii le-a spus ca nu figureaza in evidenta lor ca fiind abonati, deci nu au ce sa repare. E fara cuvinte…

    • Fairytale
    • 05/12/2014
    Răspunde

    Am mai citit pe Fb despre nemultumirile tale. Mi se pare aberant ce se intampla in secolul nostru. E bataie de joc, sper sa se remedieze problema.

    • mihaita
    • 05/12/2014
    Răspunde

    Cristinica, problema e usor spre Ferentari.
    Sa fim seriosi si sa vedem motivul pt care in momentul in care vine frigul, pica si curentul.
    Sunt sute de case/ palate putin mai la deal legate direct din retea, toti fara sa plateasca, toti cu incalzire electrica etc.
    Eu am ceva prieteni prin Rahova si nu au astfel de probleme, sau in fine au intreruperi obisnuite: cand e furtuna, zapada si inghet sau cate 2-3 de cate 2-3 ori pe an.

    Nu spun sa nu dam vina pe companie, sa ne uitam insa ca sunt si alte probleme, 32 mereu aglomerat si colorati care se uita la genti, ascutlatori de manele in difuzoare si tot asa.

    Puncte punctul pe „i”, nu iti fie frica, nu esti rasista daca spui adevarul.

      • cristina
      • 05/12/2014
      Răspunde

      nu sunt rasista sunt realista si stiu ca asta e adevarat dar…nu e treaba mea sa ii depistez asta. Ideea e ca eu stau departe de Ferentari si in zona mea chiar sunt rare casele de cetateni colorati. Eu cred ca problema este la o retea prea veche pe care o extind in fiecare an bransand zeci sau sute de case noi pentru ca se extinde cartierul si a ajuns sa nu mai faca fata 🙁

  2. Răspunde

    Ii platim si dupa isi bat joc de noi. Frumos asa! Din fericire la Brasov nu se intimpla prea des asta, rarele pene de curent tin cam o ora. Trimite sesizari si suna-i pana face cineva ceva ca nu e normal ca sa platesti un serviciu de care nu beneficiezi.

    • Dodo
    • 05/12/2014
    Răspunde

    Cristina, trebuie sa cunosti cateva realitati ale zonei unde locuiesti. A venit frugul si alte etnii mai nevoiase folosesc curentul electric, sustras din retea de cele mai multe ori, pentru a se incalzi. Asta afecteaza reteaua iar apoi tu care platesti factura, o patesti. Cade curentul pentru ca s-a ars un consumator care saracu nu poate sustine un consum de resee improvizate si astfel multi oameni cinstiti raman in bezna. Enelul nu e vinovat aici ba mai mult ar trebui sa le multumesti ca nu stai mai mult in bezna, ei iti repara eroarea creata de alte persoane. Nu isi bat joc de tine sau de mine sau de oricine, ei intervin cand li se cere dar nu sunt ei vinovati ca tu nu ai curent. Intelege asta inainte sa te apuci sa arunci cu noroi din furie ca e frig, intuneric si nu ai apa calda. Stiu prin ce treci caci eu stau in Rahova. Imi era mila ieri de omul care repara in frig si ploaie cu pantentul firele de stalpul de vis-a-vis. Era angajat Enel si nu avea nicio vina ca venicii mei fura mai mult decat tconsumam toti la un loc dar nu era politist, el venea ca l-am chemat si mi-a reparat problema.

  3. Da din pacate nu s-au inventat inca drepturile pentru clienti 🙁 , chiar daca exista sunt mici . Ne plangem dar nu avem cui 👿 . Nu trebuie sa iti fie mila de ei , caci cei de la Enel nu au salarii mici ca ale noastre ❗

    • Marius
    • 09/12/2014
    Răspunde

    In Iasi, 14 pene de curent cu urcari de tensine in doar 2 ore.
    Astia distrug TOATE ELECTROCASNICELE
    Timpul de a depune plangere maine dimineatza asa nu se mai poate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares