Zonia, locul unde fluturii isi schimba aripile

rochie lunga doua culori

Eram mica atunci cand m-am indragostit prima data de …fluturi. Prin iarba din livada bunicii, alergau nestingheriti(sau stangheriti doar de mine si de Azorel), roiuri de fluturi in toate culorile pamantului. In vremea in care totul era alb-negru sau culori oribile(pornind de la televizorul Diamant si continuand cu uniforma pe care mi-o cumparase mama pentru toamna), fluturii erau magie curata.

Atata culoare in doua aripi mai subtiri decat hartia pe care-si nota tataie lista de cumparaturi, doua aripi curajoase care infruntau aerul tare de tara si se-mpingeau in el, inaltandu-se sus-sus de tot, atat de repede ca ai fi zis ca au disparut definitiv, apoi brusc le vedeai albul, albastrul, portocaliul sau rosul aripilor fortoase dar sensibile, coborand cu gratie inapoi catre tine.

palton modernN-am ajuns niciodata sa tin minte numele atator specii de fluturi cate a creat Dumnezeu dar, de Zonia, stiam ca sunt o specie de fluturi care se remarca print-un zbor mai iute decat al altor specii. Asa ca, atunci cand am aflat ca exista un magazin online Zonia, am inchis ochii si mi-am imaginat ce ar putea vinde. Fluturi la borcan sigur nu. Zonia vinde aripi pentru noi, reprezentantele sexului frumos. Fie ca-ti dai seama sau nu, tu, draga mea, esti un fluture care alearga de dimineata pana seara(si nu intotdeauna printre flori)putand, adesea daca nu mereu, sa eclipsezi frumusetea si gingasia florilor fara ca asta sa afecteze barbatia din sufletul de femeie dornica sa cucereasca lumea. Seara, cand ajungi acasa la barbatul iubit sau dai curs invitatiei la un party, scuturi aripile obosite, iti schimbi mantia si devii fluturele de prada de care toti se tem dar pe care toti il iubesc. Eleganta si seducatoare in acelasi timp dar mereu feminina, gratioasa, in culori care aduc bucurie si nasc pasiuni.

inpuff.ro

De unde isi cumpara fluturii aripi haine? De pe Zonia.ro. Fluturii nu au varsta: se nasc puternici si mor tineri si frumosi; colectia Zonia e dedicata femeii de orice varsta, pasionata de moda, dornica sa arate si sa se simta bine(unde binele este situat la intersectia dintre comoditate si apreciere). Aici e campul cu flori prin care noi femeile zburam, oprindu-ne minute bune pe categoriile si obiectele vestimentare care vibreaza in acord cu aripile si antenele stilului nostru personal imbunatatit permanent cu franturi din noile tendinte in materie de moda. In jur de 1000 de modele de haine de dama, din care peste 200 de modele de rochii de seara, multe rochii de zi, rochii lungi, scurte sau midi.

Dar ce facem cu fluturii iarna, in locurile neincalzite? Ne-am adaptat, dragi fluturasi! O femeie poate fi feminina chiar si purtand jeansi(tinuta casual), daca feminitatea vine din sufletul ei cald si vorba dulce si e completata de jachete si paltoane in tendinte, de o capa cu blanita sau de un poncho de toamna.

Ce ziceti de paltonul Feeria crem? Numele spune totul. Si, indiferent de cat de frig e afara, unde vrem sa mergem, cum ne simtim, cum dorim sa ne simtim, in diversitatea de hainute de pe Zonia, vom gasi intotdeauna ceva nou si frumos de cumparat, pe masurile aripilor noastre, mai ales ca apar colectii noi in fiecare miercuri. Ba chiar si fluturii femeile care n-au nimerit sa isi ia de sot vreun rege-flutur sau nu lucreaza ca director-flutur, isi permit sa fie sexy, gratie preturilor accesibile dar si promotiilor spectaculoase.

rochie_de_seara_turcoaz_4Rochii de seara, incepand cu 159 de lei, asta va propun eu astazi. Avem rochii cu croieli sexy, din diferite materiale, tocmai pentru a raspunde nevoilor celor mai exigente doamne. Rochii de dama pentru petreceri, acele rochii de seara dupa care suntem inebunite toate, in culori diverse.

Rochia Anastasia turcoaz, e o rochie din poliester fin si atent lucrat, cu fermoar bine ascuns printre paietele aplicate in partea superioara a rochiei. Evidentiaza talia, fara a fi foarte mulata, nu necesita jupa suplimentara, fiind ea insasi dublata de un jupon scurt, foarte potrivita chiar si ca rochie de nunta. Pentru doamnele si domnisoarele cu talie bine marcata, avem si rochii mai sexy care pun bine in evidenta absolut toate formele.

Rochia Fathia neagra, din material elastic, accentueaza liniile corpului si mai bine prin cureaua care marcheaza talia. Partea din sus, accesorizata cu dantela, da un plus de eleganta si feminitate si asigura un look de senzatie femeii care va alege sa poarte aceasta rochie la un eveniment de seara.rochie_neagra_lunga_2

Multe modele de rochii ieftine de seara te asteapta. Jachetele, fustele, paltoanele, rochiile office sau de bal, freama si ele de emotie, in asteptarea voastra. Alearga libera pe campul site-ul unde feminitatea, eleganta si stilul sunt la ele acasa! Aici e locul unde fluturii isi schimba aripile, oferind lumii, cu fiecare noua tinuta, un alt spectacol de gratie si culoare. Aici e locul in care femeile gasesc rochii si haine pentru orice sezon. Tu cu ce rochii si tinute ai alege ca sa iti protejezi aripile de frigul iernii dar sa le pui in valoare gratia?

Etichete: , , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Sora Catalina
    • 25/11/2014
    Răspunde

    Dupa ce am citit articolul tau am aruncat un ochi pe situl celor de la Zonia.Dragute haine, am vazut cateva rochii frumoase care chiar sunt la promotie.Si da, paltonul Feeria crem este superb.Multumesc pentru articol, foarte frumos 😛 😛

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 25/11/2014
    Răspunde

    Frumos articol,adevarat fluturii emana frumusete,gratie dar si putere ,puterea de a zbura,asa cum reprezentantele sexului frumos emana frumusete,eleganta prin vestimentatiile deosebite oferite de site-ul Zonia.ro.

    • Balaban Violeta
    • 25/11/2014
    Răspunde

    cele mai frumoase alegeri..imi plac tare mult

  1. Din nou ne-ai surprins cu o frumoasa poveste ❗ Frumoasa comparatia, cu micile vietati firave si de o frumusete rar intalnita 😉 ❗ Imi place enorm de mult introducerea articolelor de imbracaminte in frumoasa poveste a fluturilor ce pare a fi ,,de pe un taram magic”,o lume a basmelor,a visurilor din care nu am vrea sa ne trezim la realitate 😛 ❗ Mi-a atras atentia frumoasa rochie de seara de culoare neagra 😉 ,bineinteles ca toate sunt frumoase ❗ Felicitari inca o data Cristina ❗

    • Alexandra Ioana
    • 25/11/2014
    Răspunde

    Ce frumos. Am doua bune prietene innebunite dupa fluturasi si m-am gandit automat la ele. Aum arunc un ocji si pe site 😀

    • Iorga Daniela Ionela
    • 25/11/2014
    Răspunde

    minunata povestirea ta,si mie imi plac mult fluturii,iar da Zonia ca specie nu auzisem,insa pe situl Zonia am intrat de multe ori si am admirat rochitele,visand cu indrazneala ca macar doua- trei de acolo sa imi apartina.Sunt super alegerile tale!

    • Yonela Mihaela
    • 26/11/2014
    Răspunde

    Nu se poate 😛 sunt pur si simplu minunate…cum mai poti iesi de pe site-ul lor?…Eu una deja nu mai vad iesirea dupa 5 minute,,,vad doar cumpara si urmatorul…. 😆

  2. uhhuu ce de frumuseti … railul pe pamant 😀

    • STINGACIU DANIELA
    • 27/11/2014
    Răspunde

    Paltonul este criminal ,iar rochitele sunt dementiale ma faci sa innebunesc atat imi sunt de dragi:D

  3. ce frumoasa postarea! superba…
    http://www.myab.me

  4. Răspunde

    Stiam de site-ul celor de la Zonia, intr-adevar foarte dragute hainute..mai ales rochii..Insa de BF mi-am ales o rochita de le fashionagenda…la pret foarte bun si..rosie 😳 Poate imi mai face sotul un copil 😆 …NOT!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares