Covera adora fanii asiatici

Am participat de curand, cu al meu catel, la un concurs organizat pe pagina  de facebook Covera. Stiu ca nu trebuia sa ma bag de la bun inceput dar am crezut ca de data asta va fi altfel chiar daca e concurs pe baza de like. A fost mult pana a aparut domnul Emy Lica, care nu isi intretine cainii altfel decat din furat concursuri pe facebook. Ultima tentativa a avut-o la Animax unde a si fost descalificat. Cred ca patrupedul lui era tare flamand si ma bucur ca a reusit sa castige, pentru binele cainelui.
Faptul ca a castigat cu 1500 de like-uri din care mai bine de jumatate apartin unor cetateni asiatici detinatori de conturi pe site-ul AddMeFast cunoscut pentru sistemul de schimb de like-uri, asta ma deranjeaza nu faptul ca nu am castigat eu. Covera a precizat ca vrea ca poza sa fie apreciata de fani. Nu stiu daca acei arabi, chinezi si indieni au dat like paginii si nu stiu daca organizatorului ii foloseste asta la ceva. Cert e ca dupa cateva zile de asteptare a deciziei, in care am sperat in verificarea voturilor si o decizie de descalificare la adresa domnului fraudator, Covera a decis sa premieze ceea ce altii au descalificat.
Cam asa arata noii fani Covera. Normal ca nu aveam cum sa castig daca nu sunt prietena cu Hiệp Nguyễn Đức, Мехеди Хасан Рафи, ธีระพร สุขหรรษานิรันดร์ si وسام الحياة . M-as bucura sa si faca vreo comanda vreodata asiaticii de pe acest site. Emy Lica o sa livreze personal comanda ca sa merite si el premiul de azi. Mai mult decat atat, domnul are si comentarii de la cetatenii straini care il roaga sa ii voteze la randul lui.

Cu toate astea, Covera a anuntat castigatorul dupa ii daduse acestuia deja codul de voucher, ca sa fie siguri ca nu se mai poate face nimic si ca nu vor pierde minunatii fani de pe continentele asiatic si american.

Later edit: ca urmare a indraznelii de a deschide gura si a contesta decizia, am fost banata pe pagina. Se foloseste numele meu, mi se spune ca nu am onoare dar eu nu pot riposta. Interventiile mele anterioare au fost sterse desi nu am avut un limbaj injurios si in tara asta exista inca dreptul la opinie.

Update 7 octombrie – am fost contactat de doamna care se ocupa de pagina Covera si acum pot sa spun ca singura greseala a fost aceea de a ma bana. In rest, mi-e clar ca premiul nu era aranjat dar nu au avut incotro si a trebuit sa il premieze “pe faptas” pentru ca nu existau referire la fraudare in regulament, care sa justifice descalificarea lui.

Case Closed!

Related Posts

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares