Dedeman, un ajutor de nadejde

Construcția unei case caramida rezistenta la cutremur
Eu despre Dedeman am mai scris: cand de bine, cand de rau, dupa cum a meritat. Dar, indiferent ca au existat mici dezamagiri din partea lor, le-am ramas si le voi ramane client fidel. Motivul principal sunt angajatii. In orice alt magazin de tipul de acesta am mers, nicaieri nu am gasit personal asa amabil si bine pregatit.
In unele magazine, doamnele de pe raion nici macar nu stiu ce vand. Asta nu mi s-a intamplat niciodata in Dedeman. Indiferent ca am dat de un domn sa de o doamna, stiau totul despre ce faianta, ce adezivi sau vopseluri au in stoc, au stiut ce sa recomande nu pe criterii de „ia-l pe asta ca e mai scump” ci ascultandu-te cu atentie povestind despre proiectul tau si cautand solutia cea mai potrivita tie. In doua randuri mi s-a intamplat sa merg sa cumpar gresie si faianta. M-am trezit acolo ca vreau sa fac un model interesant pe perete si habar aveam cum sa calculam cate placi de o anumita culoare ne trebuie. A fost suficient sa ii spunem unei doamne dimensiunile camerei si cum am vrea sa arate modelul si s-a pus pe calculat, placa cu placa, ajutandu-ne sa stabilim necesarul de material. Pai, in alta parte, nu intereseaza pe nimeni asa ceva. E treaba ta cate cutii iei si daca iti raman in plus sau daca nu iti ajung si nu mai gasesti pe stoc.
Nu cred ca mi-a scapat nici un raion si pe fiecare am dat peste oameni care ne-au ajutat cu sfaturi, idei si calcule. Asta e principalul motiv pentru care in Dedeman ma simt cel mai bine si revin mereu. Nici preturile nu sunt de neglijat dar personalul este marele lor atu.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares