Eu pot salva lumea

conversatii cu Dumnezeu
Mi s-a cerut sa salvezl lumea. Sa salvez lumea de ce anume? De invazii extraterestre, apocalipsa, de foamete? Pot sa salvez lumea de absolut orice, eu cu micutul soricel galben. Numai net si facebook se avem. Pe facebook se rezolva toate.
In caz de invazie extraterestra, din doua trei clickuri pun pe facebook un comunicat de presa care sa anunte ca Pamantul tocmai a fost lovit de o foamete teribila si locuitorii ameninta sa manance tot ce le iese in cale. Extraterestii il citesc si se retrag.(tocmai din cauza facebook-ului au decis sa ne atace pentru ca vazand explozia de albume in care pamantenii si arata avutia, au crezut ca pe Pamant e numai lapte si miere).
 Se anunta o noua Apocalipsa? Caut contul de facebook al lui Dumnezeu si il raportez pentru violenta si amenintare. Pana si-l confirma el cu un act de identitate…mai dureaza. Foamete? Tot eu si galbejitul clickuitor va salvam. Extindem fermele de pe FarmVille la maxim si ne axam pe plantarea porumbului, a prazului si cresterea porcilor; sa vezi atunci hrana bio. Adio dieta Bianca Dragusanu.
Cu mouse-ul meu si cu un cont pe facebook, pot face orice pentru ca devin invincibila. Fara un mouse pe care sa il clickai, sunt ca Arabela fara inel, ca Zorro fara sabie, ca tableta fara net. Ce, nu ma credeti? Mi s-a mai spus ca sunt incredibila. Dar sunt o adevarata Mouse Guru.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares