Cu BlogTAG castigi bani din blog

concurs-blogtag
Nu sunt cea mai materialista fiinta din lumea asta. Am inceput sa scriu din pasiune dar pasiunea nu tine de foame si nici nu plateste facturi. Mai ales daca nu ai un job, iti trece repede pasiunea. Vedeam mereu cum altii se laudau cu niste castiguri mari provenite din articolele scrise pe blog si nu imi imaginasem ca cineva te poate plati sa scrii,. Ma gandeam ca oamenii aia sigur face ceva necurat de castiga bani cu blogul. Eu abia faceam minimul de plata pe Adsense in jumatate de an. Curata afacere!
Intr-o zi, din vorba in vorba, aflu ca o tipa pe care o cunoasteam de pe facebook are blog si ea. Si a inceput sa imi povesteasca despre cate premii a castigat participand la concursuri pentru bloggeri si despre cum isi cumpara ea haine si cosmetice din banii castigati scriind advertoriale. Nu-mi suna deloc cunoscut cuvantul asta „advertoriale”. Mi-a explicat ca advertorialul e un articol in care faci publicitate pe blog unui produs, unui serviciu, unei companii, unui site etc. Am inceput si eu sa scriu articole publicitare; la inceput eram cam stangace dar, cand a aparut si prima plata, primii mei bani castigati scriind articole pe blog, a inceput sa imi placa. Nu va imaginati ca venea cineva sa ma caute pentru ca ma cheama pe mine Cristina, sa imi spuna „ia si scrie asta si eu te platesc”. Nici tu, ca blogger, nu te duci la o companie sa le propui sa te plateasca sa scrii. Job-urile constand in scrierea de advertoriale le gasesti pe platforme dedicate unde fondatorii platformei mijlocesc colaborarea ta, ca publisher, cu  advertiserul. El cauta sa isi faca publicitate pe blog si tu ai blog. Cerere avem, oferta avem, musai sa iasa bani!

De curand am gasit o noua astfel de platforma cu advertoriale, Blog TAG. Primul lucru inainte de a ma apuca sa colaborez cu un astfel de site, ma uit la termeni si conditii si date de contact. Nu voi colabora vreodata cu o platforma care nu ofera informatii de contact. Pe Blog TAG lucrurile stau bine. Stiu cu cine lucrez, cu SC Atelier Web Media Design SRL, firma care imi da date de contact si e inregistrata la oficiul comertului. Deci, e liber la scris advertoriale si participat la concursuri pe blog organizate pe BlogTAG. O campanie s-a incheiat, un concurs e in desfasurare si altele stau sa apara. Daca ai un blog si isi place sa scrii, atunci ai nimerit unde trebuie. Iti faci cont pe site si incepi a castigi bani din blog. Ai visat toata viata la asta, sa muncesti de acasa si sa castigi bani usor. Mai usor de atat nu exista. Doar din activitati ilegale. N-o sa castigi bani cat sa iti faci vila intr-un an ca am stabilit ca lucrezi acasa nu la Parlament. Insa, banii proveniti din scrierea de advertoriale vor deveni un important sprijin financiar pentru familia ta.

Mai mult decat atat, pe langa banii pe care ii castigi scriind advertoriale, tot pe BlogTAG, se mai iveste o oportunitate, aceea de a participa la campanii-concurs pentru bloggeri. Aici nu mai e de ajuns sa ai un blog. Trebuie sa fii cel mai bun. Scrii cat poti de bine pe tema data si, daca juriului ii place ce-a iesit din tastele tale, te premiaza.  La concursul pentru bloggeri care se incheie pe 1 iulie poti castiga o tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite, un SSD Kingston sau un mouse Microsoft Touch. Toate trei sunt premii numai bune pentru orice blogger, fie ca e vechi in bransa sau aflat la inceput de drum.

Nu recomand BlogTAG celor care vor doar sa castige bani si cred ca pot arunca trei fraze la doua zile si sa faca avere. Il recomand celor carora le place sa scrie si se pricep la asta. De ce sa nu imbini pasiunea si placerea cu utilul, si sa incepi sa castigi bani din publicitate pe blog?

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Multumesc pentru sugestie. Eu acum sunt in situatia in care erai la inceput si chiar cautam o metoda de a castiga bani mai repede ca la adsense imi vine rau pana cand fac pragul minim pentru a solicita plata.

    • Stoian Ciprian
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Sunt platforme de advertoriale mult mai bune decât blogtag. Sunt agentii de advertising care platesc mult mai bine! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares