Relaxirem pentru atacuri de panica

relaxirem

Ma cunoasteti destul de bine, zic eu, si stiti ca de cativa ani incerc sa trec peste probleme si sa am o viata mai apropiata de normal. Pot sa spun ca la momentul de fata chiar sunt bine avand in vedere ca vreme de vreun an si ceva nu am iesit deloc din casa de teama atacurilor de panica. Nu mi-a fost si nu imi e rusine sa recunosc ca am apelat si la psihiatru si la medicamente, insa intotdeauna mi-a fost teama de ele si le-am luat cu masura pentru ca nu vreau sa ma ajung o leguma.

Cine a experimentat treaba cu atacurile de panica si crizele de anxietate, stie ca Xanaxul e prietenul nostru cel mai bun dar si cel mai mare dusman pentru ca face bine dar da dependenta rapid si sigur. L-am folosit o perioada apoi am cautat un inlocuitor natural pentru el si, afland ca valeriana si Passiflora sunt cele mai bune, mi-am cumparat medicamentul Relaxirem de la Remedia, disponibil fara prescriptie medicala, medicament natural din plante, contra anxietatii si atacurilor de panica.

Poti cumpara Relaxirem online de aici, cu mentiunea ca recomand varianta simpla, nu pe cea Forte. Este mult mai eficient!

 
Il folosesc de cateva luni, cu pauza cateva zile pe luna, doar o pastila pe zi iau eu. Am renuntat total la ideea de a fi nevoie de Xanax in geanta si asta ma face foarte fericita. Va recomand insa, Relaxiremul simplu si nu pe cel forte, nu stiu de ce dar varianta Forte mi se pare ca nu are acelasi efect. Poata ca am e pitici pe creier dar asa simt. E un medicament ieftin, undeva intre 8-12 lei pe cutia cu 30 de pastilute, e natural si are efecte garantate. Nu va spun ca nu veti mai avea atacuri de panica, dar vor scadea drastic in intensitate si se vor rari. Veti avea o stare de bine fara sa vi se reproseze ca va drogati.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Ungureanu Lidia
    • 03/03/2016
    Răspunde

    Varianta naturala e cea mai buna, intotdeauna! Am o prietena care face atacuri de panica de cativa ani, urmeaza cu tratament naturist si se simte extraordinar. O sa-i trimit linkul tau pe email, poate e interesata si de Relaxirem.

    • Padureanu Tatiana
    • 03/03/2016
    Răspunde

    O sa incerc si eu, baiatul meu se confrunta cu o astfel de problema, atacul de panica, sa renunte la xanax si sa treaca pe aceste pastle ar fi super!

    • Gimi
    • 01/01/2017
    Răspunde

    Este foarte bun aveam probleme mari cu etnobotanicele dar acesta ma calmat si am renutat treptat

  1. Răspunde

    Și eu recomand acest produs, l-am achiziționat tot de pe magazinul Plantum. Am avut probleme și o prietenă mi-a recomandat acest produs.

    1. Nu face minuni, dar ajuta.

    • Tatiana
    • 21/10/2018
    Răspunde

    Mulțumesc ! Tocmai asta căutăm ! Nu știam daca ajută celor care bagă etnobotanice! Mulțumesc mult!

    • Rocky
    • 04/03/2019
    Răspunde

    Nu stiu daca cineva mai citeste aceste comentarii dar eu as recomanda Hypercium extract de sunatoare de la Rotta Natura. Eu am avut cateva episoade de atacuri de panica in 2018 si cu stari foarte proaste. Am eliminat eventuale probleme medicale (cardiace, ginecologice, tiroida, se pare ca starile de anxietate pot aparea si in urma unocr probeme de sanatate, mai sus mentionate dar pot avea legatura si cu pregatrea organismului pentru menopauza, daca vrarsta este apropiata, estrogenul avand fluctuatii foarte mari, de aici si starile de nervozitate interioara, neliniste, panica, etc). Ma simt foarte bine de cand iau capsulele cu sunatoare. Dar atentie, trebuie sa fie 100% natural si 100% sunatoare, de aia recomand de la Rotta Natura. Stiu de acest remediu din ce am citit pe internet, un articol scris de un medic gineolog si care, printre altele, spunea ca sunatoarea este singurul remediu natural care a dat rezultate 100%. Sper sa ajute pe cineva sfatul meu.

      • Cristina Dragomir
      • 05/03/2019
      Răspunde

      Sunatoarea face foarte bine pe partea asta de liniste, doar ca nu este foarte buna pentru cine are probleme cu stomacul pentru ca creste aciditatea. In plus, la mine nici vorba de menopauza. Problemele au debutat la 20 de ani.

  2. Pingback: 4 suplimente care mă ajută cu atacurile de panică - Caietul Cristinei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares