Primit, placut, probat, scris

pantofi

Cei care citesc des sau zilnic postarile mele, stiu deja ca am participat la campania ZorileStore.ro cauta Ambasador, desfasurata pe doua platforme. Mai pe scurt, eu am scris ce produs vreau si l-am si primit. Pentru fiecare din cele doua platforme, am primit cate un produs. Nu am avut timp sa imi scriu review-ul pana ieri pentru a ramane in cursa pentru postul de ambasador, dar am sa scriu astazi ca multumire si semn de respect fara de sponsor.

In prima faza, la campania de pe BlogAwards am optat pentru o pereche de adidasi, pantofi casual cum sunt ei trecuti pe site. Sunt de dama. Nu imi place incaltamintea unisex de cand ma stiu. E musai sa se diferentieze. Mi-au placut de cand am desfacut cutia. Erau alb curat la fel ca in poza. Nu cum mai patisem la un alt magazin, ca pe site erau albi si in cutie erau bej. Primul gest care putea fi? Scos hartiile din ei si bagat piciorul. La propriu. Aici a venit prima si singura dezamagire legata de ei. Erau mari. Nu era vina lor ca eu comandasem masura 40. Aveau tabel pe site si as fi putut sa vad singura ca la masura 40 corespundea o lungime de 27 cm.

pantofiM-am lasat pacalita de faptul ca la unele produse si firme, masurile nu corespund. Asa ca uneori port 39, alteori 40. Si cum in stoc nu era decat 40, m-am gandit ca nu pot fi atat de mari. Nu am vrut sa complic lucrurile sa ii trimit inapoi pentru ca aveam o persoana draga in familie careia i-am putut darui. I-au placut foarte mult fiind foarte comozi dar feminini. Desenele ii deosebesc clar de alte modele, la fel si pietricelele fixate in material. Ca veni vorba de material, sunt confectionati 100% din piele la exterior, sunt subtiri si nu butucanosi, deci numai buni pentru vremea de primavara. In fata au si o portiune pe care sunt cusuti, ceea ce ii va face si mai rezistenti. Imi plac si capsele metalice fixate pe gaurile pentru sireturi. Mi s-a intamplat adesea sa cedeze materialul din cauza presiunii siretului. De data asta, posesoarea lor nu va pati asta. I-au placut mult si  accesoriul stralucitor prins pe siret. I-a parut rau pentru mine ca nu i-au venit dar s-a bucurat mult ca ii vin ei ca turnati. De o saptamana nu s-a despartit de ei si nici nu cred ca o va face curand. Sa ii poarte sanatoasa! Si cand comandati aveti in vedere ca masurile se potrivesc!

inpuff.ro

N-a trecut mult si am primit al doilea produs, pentru care optasem in campania BlogalInitiative. O pereche de papuci negri cum imi plac mie. Dupa experienta anterioara, de data asta am luat numarul 39. Din nou desfacut cutia si probat. Na, ca astia imi vin! I-a probat si mama ca ea nu e de acord cu bareta intre degete; spune ca o jeneaza. Dar modul cum e dispusa, ii face foarte comozi, nu te sacaie nimic la picior. Sunt negri si usor de asortat, Inca nu avut curaj sa ii scot in strada. Nu as vrea sa ma ia lumea de nebuna ca inca nu e sezonul. Ii port prin casa de cateva zile. Nu scapa din picior si chiar daca ai fi tentat sa zici ca au doar 2 cureluse si nu se aseaza bine, crede-ma ca acea curea diagonala ii fixeaza foarte bine. Floricica neagra e de maxim efect si imi place ca nu au talpa culoare uni ci au acel imprimeu cu floricele. Toculetul micut de 1 cm evita senzatia de calcat in strachini ca la papucii stil slapi pe care nu prea ii suport. Ma simt bine in ei si asta conteaza cel mai mult. Dar faptul ca sunt si draguti, ma face sa astept sa vina mai repede vremea calda ca ii etalez pe  strazi.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares