Cine mai e si Rouge?

semnul-intrebarii
Ca scena muzicii romanesti face loc tuturor antitalentelor, asta nu mai e un secret. Mai ales cand e vorba de talentele feminine. Macar unele arata bine. Dar exista si fete, doamne, domnisorae… nici nu stiu cum sa le numesc, care dupa ce ca nu au voce nici cat un magar ragusit, mai au si un aspect fizic sa ii zicem deloc de invidiat si se cred sosii ale lui Marilyn Monroe.
 
Ati recunoscut personajul? Cred ca nici nu aveati cum. Adriana Alexandru va spune ceva? Nici mie nu imi spunea nimic, pana azi, cand am vazut-o la tv intr-un interviu de mare interes, declarand ca si in strainatate o recunoaste lumea pe strada. M-am gandit ca am imbatranit rau de nu mai cunosc artistii en-vogue si am cautat pe Google cateva informatii. Mi-am mai aruncat ochii pe cateva poze si mi-am amintit : ea imi provocase un atac de ras anul trecut la o emisiune „Neatza cu Razvan si Dani”, ea fusese rugata de un reporter de la Acasa Tv sa fredoneze ceva si avea probleme serioase cu gatul. Duduia se crede Marilyn Monroe de Romania, ca asa ii spun prietenii. Parerea mea : ori n-are prieteni ori, cei pe care ii are, au probleme serioase cu vederea. In afara de faptul ca e blonda, ca si-a pus silicoane si poarta ruj rosu , ca o femeie sexy ce se vrea a fi, Rouge este genul de „artista” pentru care as prefera sa imi inchid abonamentul la cablu.
 
Daca vi se pare cumva ca sunt eu rautacioasa, va rog sa priviti cata lipsa de gratie exista in atitudinea damei in filmuletul urmator si cat talent incape intr-un studio asa de mic. Cand o privesc cum sta pe canapea am senzatia ca vad un barbat la meci cu mana in care tine berea, sprijinita pe genunchi.

 

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares