Tu esti imaginea bunului simt

Club vila bran

Eu nu prea le am cu excursiile sau, mai bine zis, nu le aveam pana le-am prins gustul. Daca pana in vara anului trecut nu vazusem muntele deloc, de atunci l-am vazut de doua ori. In sfarsit, am si eu senzatia ca viata asta poate si frumoasa. Am vizitat de curand(in decembrie), o locatie superba de vacanta, Club Vila Bran din localitatea cu acelasi nume. Frumusetile pe care le-am vazut acolo, sunt prea multe pentru a incapea intr-un articol, cu atat mai putin intr-unul scris in miez de noapte.

Unul din cele mai interesante si bine gandite „coltisoare” alte clubului, l-am gasit in fata restaurantului. M-am asezat in fata acestor usite din lemn, am citit cu atentie mesajul de pe ele, scris cu vopsea alba, cu o caligrafie frumoasa: „Daca vrei sa stii datorita cui exista acest Club Turistic si cine face ca aici sa fie curatenie, liniste, calm si bun simt, deschide aceasta usa si il vei vedea!” Ma gandeam ca o fi o simpla lectie de istorie a locului, ca inauntrul usilor fermecate voi gasi poza celui care e patronul clubului si cateva date biografice despre el. Dar eram curioasa sa-l vad! Am tras usor de cele doua usi care m-au salutat cu un scartait, cu ochii atintiti in interiorul acestui „dulap”. Inauntru…nici o poza cu vreun domn cu chelie, nici o informatie. Numai imaginea unei femei. O femeie de vreo 30 de ani, cu pulover negru, par saten prins in coada, cu zambet larg pe fata si cu o nota de uimire. Eu. Imaginea mea in oglinda asezata in mod inteligent in dulapul din spatele usilor adevarului.

DSCN1295

Nu m-a suprins niciodata ceva asa de mult: sa deschid o usa in spatele careia sa ma zaresc pe mine in oglinda. Eu, imaginea bunului simt. Eu, omul care pastreaza curatenia si linistea locului. M-am privit cu mandrie pentru ca stiam ca descrierea mi se potriveste. Sunt curioasa insa, cati din cei care nu stiu ce e bunul simt au deschis usile, s-au privit si s-au simtit rusinati.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 02/02/2015
    Răspunde

    Frumos articol,bine gandita aceasta chestie cu usile,imi place,fiecare daca le-ar deschide vorba ta,s-ar vedea pe ei cum sunt.

    • Coman Monica Nicoleta
    • 02/02/2015
    Răspunde

    Foarte frumos.

  1. Răspunde

    Superb! Ar trebui sa existe o usa ca asta in orice loc, poate asa am devenii mai constienti de purtarea noastra.

    • Mariana Cioranu
    • 03/02/2015
    Răspunde

    Un articol frumos si ar trebui sa existe o usa in fiecare loc in care mergem sa ne privim poate asa o sa ne vedem cum sintem.

    • Hacman Mariana
    • 13/02/2015
    Răspunde

    Intradevar fara cuvinte!Foarte frumos!….Asa este daca iti lipsesc cei sapte ani de acasa,bunul simt ai de ce sa te simti rusinat…daca esti cu adevarat un om corect nu ai de ce sa te rusinezi…..Poate vei avea ocazia sa ajungi si in Bucovina asa zisul Tinut al Manastirilor…nu ca locuiesc eu aici si vreau sa ma laus dar este o zona foarte frumoasa…sigur vei fi impresionata….

    • puia rocsana
    • 13/02/2015
    Răspunde

    frumos articol si eu am fost de 2 ori la munte sant locuri superbe de vizitat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares