Despre introducerea electrocasnicelor in locuinte si gospodarii

electrocasnice

Pentru foarte multi dintre noi, electrocasnicele se identifica complet cu aparatura electrica folosita in bucatarie. Lucrul acesta nu este insa complet adevarat – gama de electrocasnice poate sa includa aceasta categorie de produse electrice (sau pe electricitate si gaz), insa ea se extinde mai departe de atat – de la micutul uscator de par, pana la masina de spalat sau DVD-player. Mare parte din acestea au fost introduse spre utilizare in secolele 20 si 21, pentru a eficientiza munca si timpul petrecut in gospodarii. Despre rolurile acestora, beneficiile si avantajele de care ne putem bucura azi de pe urma lor, in randurile urmatoare ale acestui articol. Gaseste electrocasnice avantajoase in Bucuresti, aici.

electrocasnicePe scurt, efectul acestor electrocasnice asupra societatii industriale de azi a fost eliminarea timpului indelungat ce era asociat operatiunilor de intretinere a unei gospodarii. Aceste tipuri de aparatura au fost introduse in principal in zona urbana, in comunitatile din orase (de toate marimile). Impactul lor, in termeni economici si sociali a fost extrem de pronuntat aici. Astfel, ele au facilitat cresterea numarului de locuinte pentru o singura persoana; in familiile formate din doi parinti, produsele electrocasnice le-au permis ambilor adulti sa intre in campul muncii, eliberandu-se de sarcinile ce luau foarte mult timp – pentru pregatirea mancarii, spalarea rufelor, curatarea si intretinerea casei etc. Desigur, ulterior ele si-au gasit locul si in gospodariile rurale.

Mai apoi, un alt rezultat a fost scaderea numarului de persoane ce erau implicate in servicii domestice. Acest trend, de a folosi electrocasnice tot mai automatizate, tot mai puternice, a simplificat semnificativ (si continua sa simplifice), treburile zilnice, casnice. Mai mult de atat, ele s-au extins, ramificandu-se si in domenii precum igiena si ingrijirea personala, confort, multimedia, entertainment.

Pentru a descoperi cele mai recente tehnologii implementate astazi in acest segment de produse si a investi in confortul caminului tau, acceseaza aici oferta de electronice potrivita!

Selgros Bucuresti Baneasa
Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 55-65
Bucuresti-Baneasa, 013685 , RO
Tel: 0213 078 000
Fax: 0213 078 199

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Super tare!Informatii de mare ajutor!Sigur nu sunt singura care am invatat cate ceva nou datorita acestui articol!Multumim Cristina!

    • Balaban Violeta
    • 16/12/2014
    Răspunde

    cum am spus si in articolul anterior ,ele sunt foarte utile…si importante in viata de zi cu zi ,fara ele oare cum ar fi?

  2. Răspunde

    Electrocasnicele ne fac noua, gospodinele, viata mai usoara si asa avem timp mai mult de familie sau de timp personal.

    • gutu adriana
    • 03/09/2015
    Răspunde

    nu putem spune ca nu se poate traii fara ele,ca pana la urma chiar s-a trait fara ele!!dar cu ele e mult mai usor!!altfel te descurci,faci totul mai rapid fie ca esti la oras sau la tara 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares