Un sticker face mai frumoasa viata intre patru pereti

fata albastra sticker
Viata e frumoasa, nu zic ca nu. Dar are si momente negre de tot, in care iti vine sa dai cu ea de pamant. Cu atat mai mult atunci cand ai senzatia ca iti duci viata intr-o incapere rece cu patru pereti albi, goi care se zgaiesc la tine si nu te inspira cu nimic. Fie ca e vorba de oamenii care petrec 8-10 ore pe zi intr-un birou sau de oameni ca mine, care dintr-un motiv sau altul ajung sa se izoleze in casa si sa traiasca cum nu se poate mai rau(„intre patru pereti” cum zicea bunica), un perete gol nu ispira, nu smulge zambete, nu indeamna la visare. Si, fara astea, viata e nimic.
 
Fiecare decoreaza camera in care lucreaza, doarme sau se joaca, in functie de personalitatea si gusturile sale in asa fel incat camera obtinuta sa ii dea starea in care se simte cel mai bine. N-am zis de relaxare pentru ca nu toata lumea viseaza la liniste si relaxare. Dintre toate formele de decoratiuni, cea mai buna mi se pare un sticker de perete. De ce? Pentru ca un sticker decorativ poate fi folosit in orice incapere si ii modifica in mod semnificativ aspectul, la un pret mai mult decat accesibil. Tin minte, cand eram copil, unchiul mi-a desenat in camera niste personaje din desene animate. Cativa ani nu am lasat pe nimeni sa zugraveasca de teama ca vor disparea preferatii mei de pe perete. Intotdeauna mi-a placut ideea de personaj, peisaj sau mesaj pe perete. Sigur ca exista si varianta tablourilor dar nu imi plac din doua motive: trebuie sters praful de pe ele si nici nu se contopesc 100% cu peretele. Stickerul se lipeste pe orice suprafata fie ea perete, lemn, geam, oglinda, devine parte insufletita din peretele sau obiectul pe care e lipit, dandu-i personalitate, forta si dinamism.
 
Niciodata n-a fost mai simplu sa fii creativ in decorarea spatiului de locuit sau a celui de lucru. Iei un sticker perete care se potriveste personalitatii tale, il lipesti pe geamul de la terasa ca sa vezi soarele rasarind din spatele unui copac, pe peretele opus patului ca sa adormi privindu-l, pe usa din camera celor mici ca sa ii apere de personaje imaginare sau pe peretele de la birou ca sa te motiveze.
 
V-am spus: vorbesc din punctul de vedere al omului care sta mult timp singur in casa si s-a saturat de peretii albi si goi. Primele stickere pentru pereti, le-am solicitat acum trei ani cand am renovat casa. Atunci nu m-a lasat sotul meu sa lipesc decat un sticker in dormitor, reprezentand o fata cu ochii larg inchisi, a carei expresie a fetei mie imi dadea o stare de bine, de relaxare, de liniste si ma ajuta sa adorm cu zambetul pe buze. Nimic complicat, un sticker simplu cu o fata cu parul flururat de vantul venind dinspre geam si alergand catre usa, un contur de chip dulce feminin, albastru, pe un fundal roz prafuit, un element de decor pe care multi l-au admirat si de care a ajuns si el sa se indragosteasca.
sticker
Dupa cateva luni, am avut parte de surpriza vietii mele. Nu m-as fi gandit niciodata ca va ajunge insusi sotul meu sa imi daruiasca stickere decorative, dar a facut-o. Ca a avut si un interes propriu in aplicarea stikerului pe peretele din bucatarie…asta nu mai are importanta. El l-a pus acolo ca, atunci cand ma duc sa imi pun cafea, sa imi aduc aminte sa ii fac si lui ceva de mancare. Macar a gasit un mod frumos sa imi spuna asta! Ca uneori ma prefac a uita semnificatia lui si vreau sa il vad ca pe un simplu decor, asta e partea a doua. Cateodata, cand savureaza oua ochiuri, face si el haz de necaz si imi spune ca probabil n-am gatit pentru ca a stat ceasul de pe perete si n-a sunat a „time to cook”.
 
 
Ultimul, dar nu cel din urma, a aparut in casa noastra stickerul cu fluturi negri. I-as fi vrut roz dar s-au potrivit mai bine cei negri. Mi i-am lipit pe peretele cu biroul. De ce? Pentru ca lucrez mult la calculator si peretele alb imi golea mintea. Fluturii, din contra, mi-o umplu de amintiri dulci din copilarie cand ii alergam libera pe campul verde sau ma poarta cu aripile lor catre un viitor roz cum vrusesem sa fie ei.
 
Fiecare din stickerele alese, infrumuseteaza peretele de care s-a lipit, intr-un fel in care nu o poate face alt obiect decorativ. Intre ele si noi se creeaza o legatura in dublu sens: le-am ales pentru ca ne reprezinta si, prin prezenta lor acolo, ne amintesc mereu cine suntem si incotro ne indreptam. Exista multe marturii de la clienti in sprijinul afirmatiei mele. Citindu-le, va veti convinge inca o data ca un sticker de perete este alegerea ideala pentru a personaliza un spatiu, pentru a intregi personalitatea si imaginea dormitorului vostru  de vis sau pentru a infrumuseta si colora o camera banala.
 
Da, imi petrec 80% din timp intre patru pereti dar viata mea e frumoasa. Poate si pentru ca peretii mei imi zambesc si imi transmit ceva. La fel cum am spus intotdeauna ca nu e adevarata treaba cu barbatii care se satura de ciorba si vor si friptura(depinde cat de buna e ciorba), nu sunt de acord nici cu faptul ca peretii sunt bariere si ne incorseteaza gandurile; depinde de pereti Un perete cu un sticker decorativ ales cu inima, deschide nu ferestre catre gradina ci porti catre lume.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • gutu adriana
    • 03/09/2015
    Răspunde

    frumoasa surpriza din partea sotului!!crede-ma ca visez la momentul in care vom reusii sa avem locuinta noastra!asta doar ca sa o pot decora cum vreau eu,iar stickerele le am in plan de ceva vreme.

    • tony
    • 22/01/2016
    Răspunde

    vreau sa cumpar si eu fluturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares