Ne-am saturat de Ghita Ciobanul

maimuță rujată
Acum cateva luni, isi facea aparitia pe ecranele televizoarelor Ghita Ciobanul, protagonistul unei serii de reclame Vodafone foarte proaste, dupa parerea mea. Nu l-am putut suferi de la inceput. Mai intai de toate, mi se pare neverosimil ca un cioban care are atata treaba si e mereu murdar pe maini, ar sta cu tableta in brate ca sa ce? Sa vanda branza pe facebook?
In primul episod al reclamei, sta la stana seara dupa ce adorm oile si se uita la filme(poate chiar porno) pe tabeta, in timp ce mananca popcorn din jumari. Deja te ia cu greata. Unde mai pui ca deschide si gura, si vorbeste cu prune in gura, vorba unei prietene, ai senzatia ca are polipi si se sufoca. Credeam ca o sa le treaca. Dar de unde. E genul de reclama-serial. Si vin alte episoade in care Ghita Ciobanul ba ne invita la el la Jina, dupa ce ne organizam pe facebook-ul lui, pe care o gramada de tampiti n-au avut ce face si au dat like ca sa ii sufle ciobanului in dos. De Craciun, ne-a invitat iar la el acasa, sa petrecem in familie. Eu nu m-am dus. Pentru simplul motiv ca nu vroiam sa ii aud vocea aia de …nu zic ce, care tipa cat il tin plamanii: „Mamaaa, vreau si ioooo!”.
M-am saturat de el. O porcarie de reclama. Ce vrea sa zica Vodafone, de l-a ales pe nea ciobanasul asta ca sa ii promoveze serviciile? Ca suntem toti care sunt in Vodafone sunt ciobani sau ca sunt prosti ca oile lui Ghita? Sa nu va suparati pe mine, ca asta e o gluma. Nu am nimic impotriva taranilor si a ciobanilor pentru ca mancam din mana lor dar sa stea la ei la stana, nu la mine IN televizor!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares