Uite ce și cât de ieftin poți cumpăra de Black Friday pe Notino!

Notino Black Friday 2022

Ai de făcut cumpărături din domeniul cosmeticelor în această perioadă? Ar fi păcat să nu afli la timp de ofertele de Black Friday disponibile, care te pot ajuta să economisești. Notino este unul dintre magazinele pe care eu le-am urmărit și din care am comandat deja ceva, de ieri. Nu te speria! Prima tură de Black Friday este activă o săptămână și vor mai urma alte două. Notino Black Friday ține până pe 27 noiembrie. Indiferent că faci shopping pentru tine sau vrei să profiți de reduceri pentru a lua mai ieftin cadourile de Crăciun, stai să vezi ce oferte și surprize a pregătit Notino pentru săptămâna aceasta!

În linii mari, pot să-ți spun că ai reduceri de până la 40%, distribuite în felul următor:

  • Branduri cu 15% reducere: Armani, Yves Saint Laurent, Estee Lauder, Boss, Novellista, Shisheido, Olaplex, Renovality.
  • Branduri cu 20% reducere: Lancome, Versace, Mugler, La Roche-Posay, Calvin Klein, Clarins, Maison Margiela, Souletto, Avene, Sol de Janeiro, Cerave, Collistar, Canpol Babies, Wahl, Oral-B, Braun, Philips, Moschino, Mont Blanc, MAC.
  • Branduri cu 30% reducere: L’Oreal Paris, Nyx, Foreo, Garnier, Maybelline, Dermacol, Thayers, Yves Rocher (da, acum găsiți produsele Yves Rocher și la Notino!)
  • Branduri cu 40% reducere: Dove, Mixa, Eveline Cosmetics, Toni&Guy.
Black Friday Notino reducere produse Dermacol

Partea super bună este că nu există coduri diferite pentru aceste reduceri, ci unul și bun. BLACK. Îl introduceți în câmpul dedicat pentru voucher cadou sau cod de reducere, înainte de finalizarea comenzii, și reducerea se aplică la toate produsele cumpărate de la brandurile care fac parte din oferta de Black Friday. Cu alte cuvinte, dacă iei un produs Dermacol și unul Mixa, după introducerea codului BLACK, prețurile lor scad cu 30%, respectiv 40%.

Vezi pagina Notino Black Friday! Ai acolo lista cu brandurile, link spre paginile lor și tot acolo vei găsi și ofertele din următoarele două săptămâni.

Acum, uite și ce economie poți face cu aceste reduceri, în câteva exemple!

O rezervă de săpun Dove te va costa doar 7 lei, odată cu aplicarea codului BLACK. Un set de 4 săpunuri solide Dove Original, al căror preț(pe bucată) a trecut de pragul de 5 lei prin supermarketuri, îl vei lua cu doar 11 lei. Pe un deodorant vei plăti doar 8 lei.

Black Friday Notino reducere Dove 40%

Trecem la Eveline Cosmetics, un alt brand pe care l-am recomandat adesea în articolele mele, de la care am multe produse bune, cu preț accesibil. Acum, și mai accesibil, datorită reducerii de 40% de Black Friday. Cu banii pe care, în mod normal, i-aș fi dat doar pe crema pentru picioare și călcâie Revitalum, cu 25% urea, acum mi-am cumpărat și crema, și elixirul pentru unghii și cuticule Nail Therapy.

Produse Eveline Cosmetics reducere 40% Black Friday Notino

Poți să-ți iei super crema hidratantă Dermacol Aqua Beauty cu doar 20 de lei, tratamentul intensiv împotriva căderii părului, de la Yves Rocher, la doar 90 de lei, Mascara Telescopic de la L’Oreal Paris, cu 19 lei mai ieftin, super rujul Maybelline SuperStay Matte Ink la doar 22 de lei (nu e greșeală, chiar atâta costă!)

Notino Black Friday Yves Rocher reducere

Nu pot să nu vă atrag atenția și asupra afacerii pe care o puteți face investind în parfumuri în perioada aceasta. Cu reducerile deja existente și cu discount-ul de 20% de Notino Black Friday la brandul Lancome, ai parfumul La Vie est Belle de 75 ml cu foarte puțin mai scump decât varianta sa de 30 ml. Și mai noul Idole este mult mai accesibil acum.

În plus, pe lângă reducerile consistente, poți beneficia și de cadouri. În oferta curentă, Notino oferă produse bonus (mini sau full size).

La achiziționarea de produse Shisheido (cu reducere de 15%), primiți cadou un fond de ten de 5ml la alegere. La cumpărarea de produse Clarins (brand care beneficiază de 20% reducere de Notino Black Friday) de minumum 260 lei, aveți bonus trei produse (Clarins Natural Lip Perfector 5ml, Clarins Beauty Flash Balm 15 ml, Clarins Wonder Perfect Mascara 4D 3ml). Produse Philips de peste 100 lei în coș? Îți poți alege un produs pentru păr de la L’Oreal Paris Elseve. Mai poți obține un ruj cremos de la MAC, un creion de ochi Collistar, cosmetice și accesorii de la Lacome, YSL sau Armani.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 08/11/2022
    Răspunde

    Informații foarte utile,mulțumim.

    • pasiunecudragblog
    • 09/11/2022
    Răspunde

    Super util,multumesc!

    • Bojana Tihan
    • 15/11/2022
    Răspunde

    Mulțumim pentru informații, super oferte

    • Marioara Gurgu
    • 15/11/2022
    Răspunde

    Mulțumim pentru informații foarte utile, super reduceri cu super preturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares