5 reguli de respectat când porți pantaloni din imitație de piele

ținută cu pantaloni din imitație de piele

Pantalonii din imitație de piele sunt foarte iubiți de femei. Pe bună dreptate! În primul rând, sunt altceva. Ne-am plictisit de clasicii pantaloni office la dungă sau blugi. Apoi, pentru sezonul rece, sunt absolut perfecți. Nu pătrund nici apa, nici vântul prin ei. Nu în ultimul rând, în funcție de tipul și culoarea pantalonilor și a combinațiile făcute, aceștia pot fi purtați cam peste tot. Găsim inclusiv ținute office sau de ocazie cu pantaloni din imitație de piele. Totul este să-i purtăm corect. Sunt și câteva reguli care trebuie întotdeauna respectate.

Alege cu grijă măsura!

Prima regulă pentru ca ținuta ta cu pantaloni din imitație de piele să arate bine este ca măsura acestora să fie corectă. Mai ales la cei tip leggings. Dacă la alte perechi de pantaloni o măsură prea mică nu bate prea tare la ochi, iar una prea mare poate fi rapid ajustată cu două pense, la genul acesta de pantaloni nu ai voie să greșești. Nu doar că nu vor arăta bine, dar riști să se și deterioreze mai repede.

Combină materiale diferite!

Oricât de tentant ar fi să poți pantalonii din imitație de piele cu un top din același material sau cu o jachetă din piele, mai bine te abții dacă nu vrei să atragi un val de critici. Stiliștii spun că este prea mult. Varianta corectă este să combini pielea cu alte materiale, mai puțin dure și reci. Pune peste ei un astfel de pulover damă, o maletă din mătase, un tricou din bumbac sau o bluză din mătase sau chiffon! Merg foarte bine și cu denimul, deci puteți să le asortați și o geacă de blugi.

inpuff.ro

Dacă vorbim de geantă sau încălțăminte, puteți merge și pe varianta unor piese din piele, dar mult mai bine vor da unele din piele întoarsă. Este bine să avem texturi cât mai diferite.

Vei musai geaca de piele? Poart-o peste o tunică sau un pulover lung care să se vadă de sub jachetă!

Atenție la proporții!

În funcție de croiala pantalonilor, trebuie să fii atent cu ce îi combini. Uită-te la acești pantaloni imitație de piele și spune-mi care model te atrage mai tare! Dacă înclini spre cei cu aspect de colanți, nu ar trebui să porți ceva mulat și scurt în partea de sus. Dimpotrivă, ai nevoie de puțin volum pe care ți-l poate oferi o bluză cu volane sau cu mâneci bufante sau un pulover oversized. La pantaloni din imitație de piele cu o croială lejeră, este chiar recomandat să pui ceva mai scurt sau mai strâns pe corp în partea de sus.

Regula culorilor

Cel mai simplu de completat sunt pantalonii de piele negri. Merg cam cu orice culoare. Vrei ținută colorată, pui un pulover fuchsia. Vrei all black, merge și așa. În schimb, dacă dintre pantalonii de mai sus ai ales unii colorați, ei devin piesa de rezistență și trebuie tratați ca atare, lăsați să iasă în evidență. Fără multe imprimeuri, culori tari sau contraste uriașe peste ei. Sunt de preferat topurile și încălțămintea în culori neutre, care să scoată pantalonii în evidență.

Spune nu cizmelor lungi, pe picior!

Or fi frumoase cizmele lungi, dar sunt total nepotrivite pentru a fi purtate peste o pereche de pantaloni din imitație de piele tip colanți. Vedem mult prea des combinația aceasta care pur și simplu nu ar trebui să existe. Arată rău, taie din potențialul pantalonilor. Stiliștii recomandă ghetele scurte pentru ținute de genul acesta sau, dacă vreți neapărat cizme lungi, atunci alegeți modele largi, fashion, și fără a crea contraste puternice cu pantalonul.

Merg niște cizme lungi sau bocanci înalți din piele, culoare pe culoare, textură pe textură, dacă look-ul vizat este unul de motociclist.

Fără machiaj strident și exces de bijuterii!

Pantalonii din imitație de piele sunt o piesă statement, în mod clar. Nu au nevoie de multe artificii pentru a scoate o persoană din anonimat. Un machiaj excesiv, bijuterii prea multe sau prea mari nu sunt recomandate. Ar putea duce ținuta într-o zonă care să nu vă flateze deloc. Sigur că depinde și de ocazia sau momentul zilei pentru care vă pregătiți. Recomandarea se referă la mult la o ținută de zi. La una de ieșit din oraș, se poate mai mult.

Poți purta pantaloni din imitație de piele și la muncă, dar și la 50 de ani. Îmi amintesc cu drag de cuvintele unui stilist al cărui nume nu l-am reținut: pantalonii au mărimi, nu vârste. Totul este să știi să faci acele combinații care să flateze silueta, să fie potrivite vârstei și stilului, dar mai ales locului și ocaziei la care îi porți.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • MarioaraGurgu
    • 26/11/2022
    Răspunde

    Mulțumim pentru informații pup

    • Bojana Tihan
    • 26/11/2022
    Răspunde

    Mulțumim pentru sfaturi.interesant articol.

    • Valeria Chertes
    • 26/11/2022
    Răspunde

    Mulțumim pentru informații.

  1. Răspunde

    Eu când văd o femeie în pantaloni de piele o compătimesc, îmi închipui că se simte groaznic în ei, mai ales când sunt mulați. Se pare că mă înșel …

  2. Răspunde

    Pentru barbati pe cand un articol? Nu de alta dar e la moda sa feminitatea la masculi 😀 (glumesc desigur)

  3. Răspunde

    mie imi plac dar la altii.
    Si apoi vazui Friends cu Ross si pantalonii lui… 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares