Comanda SHEIN 4 – Vestă, dopuri de urechi și set de ondulat părul fără căldură

comanda SHEIN vestă, dopuri urechi, set ondulat părul

Deja am prins curaj cu produsele de pe SHEIN. Dacă am văzut ce repede îmi ajung pachetele direct la ușă și am testat măsurile, care nu știam dacă mi se potrivesc, deja privesc cu alți ochi fiecare tură de reduceri de la ei de pe site. Acum câteva zile, mi-a venit un nou colet și, la nici 24 de ore de la primirea lui, am mai plasat o comandă, cea mai mare de până acum, de vreo 40 de euro. Până ajunge aceea și trec la probat (mi-am luat două tricouri și un fel de trening-pijama), haideți să vă povestesc despre cea mai recentă comanda SHEIN, în care am avut o vestă, un set de dopuri de urechi și un set de ondulare a părului, fără căldură.

Vesta o alesesem pentru mama, dar ea a refuzat-o pentru că i se pare prea subțire. Este subțirică, ce-i drept, dar mie îmi place mult. Îmi plăcuse din prima. Este lungă și acoperă ce trebuie acoperit, la mine. Eu am pozat-o aici cu ce aveam pe mine, dar cred că ar merge super cu un tricou alb simplu sau chiar cu o cămășuță. Se închide cu nasturi, are gulerul care îi dă un aspect de sacouaș și materialul arată mai bine decât mă așteptam. Combinația asta de alb, bleumarin, maro o face destul de versatilă.

Vestă măsură mare SHEIN

La probă m-a speriat pentru că îmi rămăseseră niște ațe pe tricou și mă temeam că e genul ăla din care pică scame la infinit. Am cumpărat odată un capot de genul ăsta. N-a fost cazul. După prima spălare (neapărat delicată), nu au mai fost probleme.

inpuff.ro

Apoi, mi-am luat dopuri de urechi. Eu sunt dependentă de ele de ani de zile, de pe vremea când învățam pentru admiterea la facultate. Nu pot dormi fără ele sau, dacă este gălăgie mai puternică, nu mă pot concentra 100% pe ce am de făcut. Le am mereu în sertar și sunt destul de scumpe la noi. Mi-am mai comandat de aici, ceva mai accesibile, dar tot scumpe la 30 de lei zece perechi. Cele de la SHEIN m-au costat puțin peste 3 euro, după aplicarea cupoanelor de reducere, și sunt 60 de bucăți, deci 30 de perechi. Un ditamai borcanul!

dopuri de urechi SHEIN

Nu mi se par cu nimic mai prejos decât cele luate de pe eMAG, izolează bine și nu avut probleme în urma folosirii lor. Le-am introdus în uz de aproape o săptămână.

Al treilea produs din comanda SHEIN a fost un set de ondulat părul fără căldură. Nu am eu păr lung și bogat, de ondulat, l-am luat mai mult din curiozitate pentru că pozele de la ceilalți clienți îl făceau să pară minunat. Setul conține cordonul acela din burete, pe care se ondulează părul, un clește de păr pentru fixare și două elastice de păr.

set ondulat părul fără căldură SHEIN

Nu l-am folosit deloc pentru că, din punctul meu de vedere, nu poate fi folosit. Cordonul acela este foarte rigid și nu am reușit să să-l suport. Mi-am aranjat eu părul, cât de cât, dar ca să stea așa ore întregi, nu avea cum. Buretele, nefiind moale și flexibil, îți limitează groaznic libertatea de mișcare. L-am dat jos după zece minute. Măcar m-am ales cu un clește de păr și două clame. E bine și așa, la nici 2 euro, cât a costat tot setul, nu?

Per total, e bine. Nu am ieșit în pierdere nici la această comanda SHEIN. Să vedem cu ce mă aleg data viitoare, din pachetul care trebuie să sosească zilele acestea. Mă bătea gândul să-mi comand și niște chestii de Crăciun, dar cred că asta nu am curaj să fac pentru că se pot sparge și nu vreau să risc. În schimb, am un rucsac mișto, la vreo 14 euro, la care mi-a rămas gândul… Să-l iau, să nu-l iau?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Bojana Tihan
    • 23/11/2022
    Răspunde

    Vestă e foarte frumoasă să o porți cu plăcere ???

    • Valeria Chertes
    • 23/11/2022
    Răspunde

    Mie îmi place vesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares