Faci shopping online? Fă cashback cu Tipli.ro!

cashback cu tipli.ro

Viitorul este al shopping-ului online. Este mai confortabil, cu ofertă diversificată de produse (dacă ne uităm la magazinele de încălțăminte din mall o să vedem că la raft au maxim 200 de perechi de pantofi, dar, în online, ne pun la dispoziție vreo 2000), avem prețuri mai bune și ne vine mai ușor să le comparăm și să alegem varianta cea mai bună. Așa se face că până și eu și cei ca mine, care până nu de mult alegeam mai mereu magazinele fizice, am ajuns să preferăm să facem shopping online. Unde mai pui că, dacă știi ce și cum, poți primi o parte din banii dați pe cumpărături înapoi. Prin site-urile de cashback.

Ce înseamnă cashback?

Fix ce-am zis mai sus: să primești bani înapoi. La orice comandă online, un procent din valoarea cumpărăturilor se întoarce la tine. Acest lucru este posibil grație unor site-uri speciale, portaluri, prin intermediul cărora ajungem la magazinele vizate pentru cumpărături. Un astfel de exemplu de site este Tipli.ro. Pe el găsim în acest moment listate peste 500 de magazine online. Accesând magazinele prin intermediul său și finalizând o comandă pe unul dintre ele, primim înapoi o parte din banii cheltuiți. În funcție de magazin, cashback-ul variază de obicei între 2% si 10%, dar poate fi și mai mare.

tipli.ro magazine cashback

Eu, după ce am descoperit că pot primi ceva înapoi din ce am cheltuit, n-am mai făcut shopping altfel decât prin această platformă. De ce să cumpăr direct, când pot face cashback cu Tipli.ro?

De ce am ales Tipli?

Există mai multe platforme de genul acesta în România. De ce am ales Tipli și nu alta? În primul rând, mi s-a părut cel mai simplu de folosit. Înregistrarea se face rapid. Apoi, aspectul site-ului este unul prietenos. A contat mult și numărul magazinelor listate. Aici am peste 500 de magazine online, printre ele regăsindu-se și cele din care cumpăr foarte des. Menționez Libris, Bonprix, Notino, Decathlon, Litera, evoMAG, PC Garage. Yves Rocher, Apiland, Avon și chiar AliExpress.

În plus, sunt și alte avantaje pe care le oferă și care cred că te vor interesa și pe tine. Poți economisi mai mult și chiar câștiga bani cu Tipli.

Bonus de 30 de lei la prima comandă

Intră pe Tipli.ro, înregistrează-te, loghează-te și poți face prima comandă cu cashback. Odată cu procentul din suma cheltuită, Tipli îți oferă și un cadou, un bonus de 30 de lei. Mie mi se pare mai mult decât convenabil să primesc și banii ăștia pe lângă ceilalți 10 lei reprezentând caskback-ul pentru o comandă de cărți pe Litera. Fără să fac altceva decât să cumpăr un lucru de care oricum aveam nevoie și pe care l-aș fi comandat și cu recompensă, și fără.

bonus 30 de lei tipli.ro

Cupoane și coduri de reducere

Spuneam că poți economisi chiar mai mult cu această platformă. Da, asta pentru că poți folosi la cumpărături cupoane și coduri de reducere disponibile pe pagina dedicată. De exemplu, eu și soțul ochisem niște pantofi sport. În mall ne costau 600 de lei ambele perechi. Pe epantofi.ro, ieșeam mai ieftin cu 50 de lei. Am mai economisit încă pe atâta cu ajutorul unui cod de reducere de 50 lei (obținut de pe tipli.ro) la achiziții de peste 500 lei, plus un cashback de 4,5%. Practic, am cheltuit doar vreo 480 de lei. Mult mai bine!

Dar cât ar veni un cashback de 3% pe un site pentru casă și grădină, de unde îți cumperi o canapea de 6000 de lei? Sau cât primești înapoi când faci cumpărături de pe site-urile Sabon sau Lensa, două dintre cele pentru care se oferă un cashback de 10% (mai sunt destule!)?

Bani din invitații

Mai mult decât atât, dacă ai un grup mare prieteni care încă nu știu de acest site, poți câștiga bani invitându-i să ți se alăture pe platformă. Pentru fiecare prieten invitat care plasează minim o comandă prin intermediul portalului, primești în contul tău 25 de lei. La 30 de prieteni invitați (maximul admis), fă tu socoteala! Bine, îți spun eu: poți câștiga 750 de lei.

tipli.ro recomandari prieteni

Oricum ai da-o, orice ai cumpăra, dacă știi că obișnuiești să faci shopping online, cu o astfel de platformă nu poți avea decât de câștigat. Și e simplu să faci cashback cu Tipli. Cont îți faci în mai puțin de un minut. Multe din marile e-shop-uri din România sunt listate acolo, gata să fie accesate. Tu cumperi ce ai nevoie și banii din recompense se adună în contul tău, de unde, mai apoi, îi poți retrage pe card.

Pentru unii, poate 50 de lei nu contează, dar pentru mine, da. Sunt ai mei și, dacă se poate să-i economisesc sau să-i aduc înapoi pe card, sunt fericită. Într-o economie în care toate se scumpesc de la o zi la alta, eu zic că orice bănuț salvat ne prinde bine. Mai ales că nu ai nimic greu de făcut pentru asta. Doar să ai cont pe tipli.ro și, când vrei să comanzi ceva de undeva, să accesezi acel magazin prin intermediul platformei.

E mai simplu să nu uiți asta dacă îți instalezi extensiile pentru browser disponibile pentru Mozilla si Chrome. Iar dacă faci cumpărăturile de pe telefon, musai să ai aplicația Tipli instalată. Este disponibilă în Google Play și App Store.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 14/09/2022
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares