Cum poți colabora cu influencerii pentru promovare – cea mai simplă metodă

FameUp brandurile pot colabora cu influencerii foarte simplu

Sunt blogger de peste 10 ani și, deși nu îmi place neapărat termenul, sunt și micro-influencer. Am colaborat cu multe magazine și branduri, de-a lungul timpului, prin diverse metode și platforme. Una dintre cele mai recente astfel de platforme menite să pună în contact brandurile cu influencerii, ajutându-i pe unii să-și promoveze produsele și serviciile și pe ceilalți să câștige bani vorbind comunităților lor despre ele, este aceasta.

O recomand tuturor, atât colegilor bloggeri și influenceri, cât și celor care au o afacere cât de mică pe care vor să o facă (mai cunoscută) și celor cu o afacere mare pe care doresc să o facă și mai profitabilă decât este deja. Este cea mai simplă și mai sigură cale de colaborare între cele două tabere. Nimeni nu riscă să-și ia țeapă, cum spunem noi pe românește.

Iată și un material video care a apărut acum mai bine de un an pe ProTV, din care vei înțelege mai bine cum funcționează aplicația!

Ca influencer și deținător al unui cont de Instagram cu destui urmăritori și cu un reach bun, poți câștiga bani sau testa gratuit produse și servicii, în schimbul unor postări și/sau stories pe Social Media. Nu sună bine? E clar de ce trebuie să-ți faci cât mai curând cont pe platformă, nu?

Ca brand, poți foarte ușor colabora cu influencerii, folosind aplicația FameUp pentru a te promova pe Social Media în schimbul unui produs, a unui serviciu sau a unei sume de bani corecte. Înscrie-ți afacerea în FameUp și primești GRATIS 100 RON pentru prima ta campanie cu influenceri locali. Trebuie doar să intri AICI și să îți creezi un cont gratuit pentru a testa aplicația. Doar prin folosirea acestui link personalizat primești cei 100 RON gratis!

Uite de ce această aplicație este cel mai bun și mai simplu mod de a colabora cu influencerii în 2022!

  • ai acces la o listă mare de influenceri mari și mici, nu stai tu să îi aduni sau să le verifici conturile pentru a vedea dacă merită să colaborezi cu ei sau nu;
  • tu alegi cu cine vei colabora, nu altcineva. Este alegerea ta dacă vrei promovare la nivel local sau național, dacă alegi să te promovezi prin mai mulți influenceri mai micuți sau prin doi-trei din cei cu peste 8000 de followeri.
  • tu stabilești cerințele și bugetul;
  • nu pierzi timp comunicând același lucru separat mai multor persoane;
  • nu îți bați capul cu adunarea facturilor de la influenceri și plățile către ei, totul se face prin platformă; brandul tău e acoperit complet din punct de vedere legal și fiscal;
  • vei avea rezultate mai bune decât plătind reclame pe Facebook;

Aplicația este foarte simplu de folosit. Trebuie doar să o ai instalată pe telefon și să-ți creezi un cont. Odată validat (treaba asta durează cam 24 de ore) poți crea prima ta campanie pe platformă. Poți oferi ce vrei: de la 2-3 lei pentru un story sau posibilitatea de a testa un sandviș gratuit, până la… infinit. Niciodată nu a fost mai simplu să colaborezi în sistem barter cu influencerii! La fel, este decizia ta dacă lași influencerii să aplice pentru campania ta și le dai tu accept sau reject sau le trimiți tu invitații celor pe care îi consideri mai potriviți.

Nume mari precum Lays, Kaufland, Pepsi, Untold, Neversea, Sanofi, Unilever deja colaborează cu influencerii prin aplicația FameUp. Tu ce mai aștepți? Poți colabora cu influencerii chiar de azi pentru a deveni mai cunoscut sau vinde mai mult. Nu uita că doar înregistrându-te pe acest link beneficiezi de 100 RON bonus la înscriere, pe care îi poți folosi pentru prima ta campanie.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares