7 produse recent descoperite pe care ți le recomand

produse preferate LIDL, dm, Cupio, Bourjois, Yves Rocher, Marnys, Altruist

Nu am mai scris de ceva vreme despre produse recent descoperite care consider că-și merită banii. Sper că și vouă vă era dor de un astfel de material. Azi vă spun ce anume mi-a plăcut și îmi place la câteva dintre noile mele descoperiri care au intrat în secțiunea preferate. Sunt produse cumpărate de mine, nu primite de la colaboratori contra reclamă, nu vă faceți griji că le laud aiurea! Țineți totuși cont, o spun mereu, că nu tot ce îmi place sau îmi face bine mie o să fie și pe placul vostru.

Oja 3în1 de la Cupio

Striațiile de pe unghii îmi dau bătăi de cap de câțiva ani, oja clasică nu-mi rezistă nici două zile, iar la cea semi am avut rețineri pentru că nu am timp de aplicat nșpe’ mii de straturi. Cineva mi-a recomandat oja semipermanentă de la Cupio One Step. Nu necesită bază sau top coat. Doar cureți unghiile și cuticulele, mătuiești suprafața unghiei, pui un primer, două straturi de ojă trecute pe sub lampă și gata. Am aplicat-o prima dată, în cea mai mare grabă, fix acum 10 zile. Este 99% întreagă, ceea ce pentru mine este wow.

Ojă semipermanetă One Step Cupio, ojă semipermanentă 3in1 Cupio

Mi-am comandat-o de aici pentru că am transport gratuit prin Genius. Vezi articolul despre beneficiile Genius!

Spray SPF50 Altruist

L-am cumpărat din dm când planificam prima ieșire la pescuit pe anul acesta pentru că nu aveam niciun produs de protecție solară și nu mai voiam să mă aleg cu arsuri, ca anul trecut. Nu mă așteptam să îmi placă așa mult. Este super simplu de folosit, nu irită pielea (pe care eu o am super sensibilă), nu-mi dă mâncărici, n-are parfum. Îl aplic în două straturi, la început, și apoi reaplic cam la trei ore. Zero arsuri în cele patru ieșiri de până acum. Îl găsiți în dm și la Farmacia Tei.

Spray SPF 50 Altruist

Fond de ten Bourjois Healthy Mix

Până acum, am folosit doar fonduri de ten pentru ten gras și, brusc, de anul acesta, ceva nu a mai mers. Probabil că schimbările hormonale care vine odată cu vârsta s-or face vinovate de schimbarea tipului de ten. Orice produs pentru ten gras puneam pe față arăta foarte rău. Pielea părea prea uscată. Am zis să încerc ceva mai hidratant și după îndelungi cercetări am ajuns la Bourjois Healthy Mix. Îl ador. Este atât de catifelat și lasă pielea cu o culoare uniformă și cu o strălucire sănătoasă cum nu am avut niciodată. Acoperă destul de bine pentru ce nevoi am eu și, deși se transferă pe haine sau telefon, dacă ești atentă cu el, rezistă destul de multe ore. Vezi detalii despre el!

fond de ten Bourjois Healthy Mix

Tratamentul anti-cădere de la Yves Rocher

Părul meu cade de ani de zile și tot încerc produse care să mai stopeze sau atenueze fenomenul. Sunt conștientă că nu există tratamente minune care să îmi redea claia de păr din tinerețe, dar… Ei bine, acest tratament fortifiant de la Yves Rocher face foarte bine pentru moment. Am ales să mi-l cumpăr după ce am testat șamponul lor anticădere, despre care v-am povestit aici.

Eu îl aplic doar după baie, odată la 2-3 zile și părul se simte imediat altfel, mai gros (firul de păr), mai puternic și chiar arată mai bine. Cade mai puțin, inclusiv la baie. Repet: nu aștept să facă minuni pe termen lung, dar sunt mulțumită că dă rezultat chiar și așa pentru că alte produse nu au niciun efect.

tratament fortifiant anticăderea părului Yves Rocher

Artrohelp Forte Marnys

După o anumită vârstă, mai iei și d-astea, nu doar rujuri și creme faciale. Mie întotdeauna mi-au cam scârțâit genunchii, chiar și în copilărie. Am zis că nu e rău să iau câte ceva pentru articulații, preventiv, ca să nu ajung la altele mai rele și am optat pentru acest supliment buvabil. Îmi place ca gust, e ușor de administrat, nu trebuie să iau de mai multe ori pe zi și conține destul de multe lucruri de care organismul meu sigur are nevoie. De efecte, mă abțin să vorbesc încă. Îl iau doar de 15 zile. Dacă reușesc să fac sfoara și supraviețuiesc, vă anunț.

Artro Help Marnys

Rola de scame dm

În aceeași sesiune de shopping în care m-am ales cu spray-ul cu SPF Altruist am luat și o rolă de scame. Ca să fiu sinceră, am luat-o pentru suport, pentru că nu mai aveam. Eu, de regulă, folosesc rolele de la IKEA și am multe rezerve în casă. Sunt cele mai bune ca raport calitate/preț, rolele mele preferate. Surpriza a fost că cele din dm sunt mult mai bune. Mult mai lipicioase. Adună tot. Sunt ceva mai scumpe, nu îmi permit să mi le cumpăr pe acestea pentru că eu am nevoie de muuuuuulte foi zilnic, având câine, dar pentru cine are dare de mână sau le vrea pentru niște amărâte de scame le recomand. Adună de zece ori mai bine decât tot ce-am încercat până acum.

rolă scame dm

Batoanele Crownfield cu fistic de la LIDL

În materie de dulciuri și gustări, vă pot recomandă multe lucruri deloc sănătoase. Ceva mai healthy sunt aceste batoane pe care le-am descoperit la LIDL, care au și ceva hrănitor în ele, sunt super delicioase, nu au foarte multe calorii (dacă te rezumi la unul) și sunt și de post, dacă e să mă iau după etichetă.

batoane Crowfield fistic LIDL

Gata cu recomandările mele de azi.

Sunt cu 7 preferate mai bogată. Sau mai săracă. Depinde cum priviți lucrurile. Nu mă aștept să le iubiți cu toții, dar sper ca părerile mele să ajute cât mai multe persoane să facă alegeri care să nu le dezamăgească. Dacă ai încercat deja vreunul dintre ele, indiferent că ți-a plăcut sau nu, lasă un comentariu. Va fi util altora. Dacă vrei mai multe detalii despre un anumit produs, spune-mi și îi dedic un articol! Rămâi aproape pentru că vine curând și articolul cu dezamăgirile din ultima perioadă!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anghelina Irina
    • 31/05/2022
    Răspunde

    Și eu am câteva oje de la Cupio și merita fiecare bănuț. De asemenea și tratamentul de la Yves Rocher.Fondul de ten de la Burjois îmi face cu ochiul?

    • Valeria Chertes
    • 31/05/2022
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare.

    • Mihaela Curea
    • 31/05/2022
    Răspunde

    Despre produsul pentru par, chiar sunt curioasa cum e, cât de eficient, caut și eu diverse variante pentru parul meu.

  1. Multumim ptr recomandari, chiar am notat 2 din ele :). Zi cu spor sa ai! Carmen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares