10 idei de cadouri ieftine pentru copii (sub 100 RON)

idei de cadouri ieftine pentru copii Decathlon

Ziua de 1 iunie este aproape și nu poate trece nemarcată cu un cadou cât de mic pentru copii. Eu am fost azi la cumpărături în Decathlon, de unde i-am luat nepoatei o trotinetă nouă, de care știu sigur că se va bucura mult. Am profitat de ocazie să dau o raită prin tot magazinul, gândindu-mă că poate îmi vine o idee ce să-i cumpăr și nepoatei mele mai mari. Apoi, mi-am zis că nu ar fi rău să vă și vin vouă în ajutor cu un scurt material în care să vă prezint câteva idei de cadouri ieftine pentru copii, de 1 iunie, cu un buget care să nu depășească 100 RON.

Minge

Ce cadou mai ieftin și mai bun, la început de vară, dacă nu o minge nouă, numai bună de bătut toată ziua în vacanța care se apropie!? Se poate opta pentru o minge de fotbal, de volei, de handbal, de baschet sau chiar pentru o minge de sărit, distractivă pentru copiii de toate vârstele.

mingi ieftine decathlon

Set rachete badminton

Încă un lucru care mi-a atras atenția și poate fi încadrat în cadouri ieftine pentru copii este un set de badminton. Acesta este și cadoul pentru care cred că voi opta eu. Moțata chiar a cerut așa ceva prin iarnă, dar nu i-am luat pentru că nu voiam să joace badminton cu decorațiunile de prin casă. Acum e vară, iar un astfel de set, numai bun de luat în parc.

set badminton copii

Joc de aruncat la țintă

De interes mi s-au părut și jocurile de aruncat la țintă. Se pot juca individual, în familie sau cu prietenii și nu sunt deloc scumpe. În funcție de vârsta copilului, vă puteți orienta spre un joc cu arici sau unul cu săgeți. Cel mai de efect, cred eu, ar fi o țintă electronică, cu afișaj. Și costă doar 99 RON. Vezi aici modelele disponibile!

jocuri aruncat la țintă pentru copii

Echipament fotbal

Pentru un viitor fotbalist, de la Decathlon puteți cumpăra un echipament de fotbal. De minge am pomenit deja mai sus. Acum, a venit rândul să ne echipăm cu tricou, șort și ghete. Scumpe? Deloc. Cu doar 90 de RON, le iei pe toate trei. Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, poți verifica prețurile de la această categorie.

echipament fotbal copii ieftin

Ochelari de soare

Cool și practici, ochelarii de soare mi se par și ei o idee bună de cadou. Mari și mici, cu toții ar trebui să purtăm ochelari, mai ales vara, pentru a ne proteja ochii. Aceste modele, special concepute pentru copii, sunt foarte rezistente, nu doar ca ramă, ci și ca lentilă. Nu se sparg prea ușor și ești sigur că oferă protecție UV.

ochelari de soare copii protecție UV

Coș de baschet

Un coș de baschet montat în curte îi poate ține pe copii ocupați în orice anotimp, dar vara, cu atât mai mult. Ai cinci modele de coșuri de baschet cu preț sub 100 de RON din care să poți alege. Găsești atât produse pentru exterior, cât și pentru interior, ideale pentru camera copiilor.

coș de baschet copii ieftin

Echipament baschet

Baschet fără echipament? Nu se poate, nu? Nu ar mai putea poza în mari stele ale acestui sport atunci când aruncă mingea la coș. Plus că nu orice haine le oferă libertatea de mișcare de care au nevoie într-un meci de baschet și nici nu ne-am dori să ne vină acasă cu tricouri descusute la subraț. Cam 80 de lei te costă un echipament de baschet compus din pantalon și maiou.

echipamente baschet copii

Echipament balet

De când pandemia pare să se fi încheiat, s-a dat drumul serios la cursuri de tot felul pentru copii, de care multora le-a fost dor. Prin urmare, dacă micuța ta a tot cerut la balet și până acum ți-a fost teamă să o duci, preferând distanțarea, a venit momentul să o lași totuși să facă primii pași în acest sens. Timpul trece! Un abonament la lecții de balet și un echipament, pe care îl poți comanda de pe această pagină cu doar 90 RON, o vor face foarte fericită.

costum de balet copii

Echipament înot

Vara asta e momentul pentru primele lecții de înot sau pentru reluarea celor de anul trecut? Poate doar vrei să-l echipezi pentru vacanța la mare pe care o așteptați de mult? Un echipament de înot va fi o mare bucurie, așa că poți trece pe la secțiunea înot (click pentru a vedea produsele!) Un costum de baie întreg sau un slip costă sub 50 RON, așa că din bugetul de 100 îți rămân bani și de ochelari de înot și aripioare asortate.

echipament înot copii

Skateboard

Nu, nu am citit greșit prețul și nu am greșit încadrând și un skateboard pe lista mea cu cadouri ieftine pentru copii. Chiar găsești la Decathlon acest model de skateboard, disponibil în două culori, al cărui preț m-a uimit și pe mine. Nu mă așteptam să mă încadrez în 100 lei și cu așa ceva. Și e chiar mișto.

skateboard ieftin copii de la Decathlon

Toate produsele sunt disponibile pe Decathlon.ro și în magazinele fizice. Pentru a fi siguri că le găsiți, chiar dacă mergeți în magazine, comandați-le online, dinainte, cu ridicare din magazin. Nu vă costă nimic în plus și vă scutește de multe probleme. Pentru bugete mai mari, găsiți pe site și alte idei de cadouri pentru copii, de 1 iunie, cum ar fi o trotinetă, o bicicletă sau o pereche de role.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Asaftei Simona
    • 23/05/2022
    Răspunde

    Foarte bune idei de cadouri ,cu siguranță ceva din toate astea trebuie să cumpăr și eu .Mulțumim pentru articol draga mea !

    • Valeria Chertes
    • 23/05/2022
    Răspunde

    Ideile tale sunt foarte bune,mulțumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares