Nou de la BIODERMA – Sensibio Defensive

Sensibio Defensive

Ai un ten sensibil care se irită din orice? Vestea de azi o să te bucure: gama specială pentru ten sensibil de la Bioderma, Sensibio, este de acum mai bogată cu un produs. Se numește Sensibio Defensive și este o cremă menită să ofere pielii sensibile puterea de a se autoproteja.

Tot mai multe persoane se plâng de pielea sensibilă și sensibilizată. Factorii iritanți sunt la tot pasul. Pielea trebuie să le facă față și nu reușește întotdeauna. Efectele acestui eșec sunt roșeața, usturimea, iritațiile, mâncărimea, erupțiile. Pentru tratarea lor, aveam deja la dispoziție produsele Sensibio de la Bioderma, cum ar fi apa micelară Sensibio H2O sau cremele calmante și regenerante din aceeași gamă. Dar, pentru a preveni apariția lor, pentru a ajuta pielea să facă față mai ușor provocărilor din mediul înconjurător, era nevoie de mai mult.

De Sensibio Defensive

Sensibio Defensive Bioderma

Așa a apărut Sensibio Defensive, produsul care acționează asupra cauzelor, nu doar a efectelor. Practic, folosind ingrediente biomimetice, această cremă dă putere pielii sensibile să se apere de acțiunea nocivă a acelor factori iritanți, prevenind astfel apariția efectelor neplăcute enumerate mai sus. Este ca un produs pentru imunitate, dacă vreți. Pentru imunitatea pielii. El ajută pielea să-și întărească propriile mecanisme de autoapărare.

Cu alte cuvinte, cureți bine tenul dimineața, aplici crema Sensibio Defensive și tenul tău este protejat de agresorii care îi pot face rău, indiferent că vorbim de frig, vânt, poluare sau căldură. Repet, nu doar calmează și tratează, ci protejează. Asta o face cu adevărat specială.

Vestea și mai bună este că producătorul a gândit bine lucrurile și a creat produsul în doua variante, pentru a împăca atât tenurile sensibile mixte și grase, cât și pe cele mai uscate. Astfel, varianta simplă Sensibio Defensive are o textură mai lejeră, fluidă, numai bună pentru tenul gras care nu se vrea încărcat prea mult.

Sensibio Defensive ten mixt si gras

În schimb, varianta pentru tenul sensibil uscat, este una mai densă, mai grasă, mai hrănitoare. Aceasta se numește Sensibio Defensive Rich.

Sensibio Defensive ten uscat

Ce au arătat studiile că face Sensibio Defensive?

Sensibio Defensive și ingredientele sale și-au dovedit eficacitatea, toleranța și siguranța în timpul studiilor clinice, supravegheate de medici dermatologi, efectuate pe eșantioane de persoane care au pielea sensibilă din cauza diferiților iritanți. 

Imediat după aplicarea Sensibio Defensive: 

– 100% dintre subiecți și-au simțit pielea protejată.
– 97% dintre subiecți s-au bucurat de confort cutanat.
– Sensibilitatea a fost redusă cu 73%.

După patru săptămâni de utilizare Sensibio Defensive: 

– 97% dintre subiecți au declarat că pielea lor a fost calmată, au simțit mai puțin disconfort și aceasta s-a protejat mai bine împotriva agresiunilor.
– 94% dintre subiecți au declarat că pielea a fost mai rezistentă în fața agresiunilor externe
– 100% dintre subiecți au declarat că pielea lor este mai puțin sensibilă și sensibilizată.
–  Sensibilitatea a fost redusă cu 50%.

 Îmbunătățirea calității vietii:

- Pentru 88% dintre subiecți poluarea a avut un impact mai mic asupra calității vieții, acesta fiind redus cu 46%.
- Pentru 94% dintre subiecți sensibilitatea pielii a avut un impact mai mic asupra vieții de zi cu zi.

Găsești mai multe informații despre pielea sensibilă, pe site-ul, Bioderma aici.

De asemenea, nu uita să verifici lista ingredientelor și a acțiunilor pe site-ul Ask-NAOS aici.

Este produsul pe care sigur ni-l doream de care aveam nevoie. Ca să prevenim. Să nu ne mai limităm la a trata. Alege varianta potrivită tipului tău de ten și bucură-te că ai un nou aliat în ceea ce privește îngrijirea pielii tale sensibile! Rezultatele sunt imediate. Sensibio Defensive este un produs dermatocosmetic extrem de bine tolerat de piele și capabil să asigure o îngrijire completă. Hidratează, catifelează, calmează, protejează și este și o bună bază pentru machiaj.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post
0 shares