Povestea cerceilor mei cu porcușori zburători

Cercei porcusori zburatori Bizar Concept

Nu sunt o împătimită a bijuteriilor. Am foarte puține. Le pot număra pe degete. Nu că nu aș purta. Chiar îmi plac și port. Doar anumite tipuri, ce-i drept. Nu mă despart niciodată de cercei, de verighetă și de inelul primit cadou de la soțul meu (nu de logodnă, dar un fel de). În schimb, nu prea port lănțișoare/coliere și brățări. Nu sunt pentru mine. Nu caut și nu port bijuterii fashion. De ani de zile, le port pe aceleași pentru că e mai importantă legătura sentimentală creată cu o bijuterie decât bucuria de a avea una nouă, mai scumpă sau mai frumoasă. Doar o bijuterie cu adevărat specială ar putea să ia locul vreuneia dintre cele de care mă leagă amintiri neprețuite. O bijuterie specială în genul acestor cercei cu porcușori zburători, o creație semnată de designer Simona Gîrbou, disponibilă pe bizarconcept.ro.

cercei cu porcușori zburători

A fost dragoste la prima vedere. Nu mi s-a mai întâmplat asta de ani de zile. Mi-au plăcut ca aspect, dar m-au cucerit prin ideea transmisă, aceea că totul devine posibil, odată ce porcușorii și-au luat zborul. Când o zbura porcul o să intri tu la liceul ăla. Când o zbura porcul o să intri la facultate. Unii s-au încăpățânat să-mi spună mereu ce NU pot face. Eu m-am ambiționat să le arăt că pot, dar desconsiderarea mi-a rămas mereu în suflet. N-am vorbit nimănui despre ea, dar e acolo, vie, puternică și mă conduce adesea. Sunt multe lucruri la care am ales doar să visez, dar la care nu am îndrăznit să sper. Cu atât mai puțin să fac vreun pas în direcția obținerii lor. Pentru că, în sinea mea, mi-am spus că, dacă porcii nu au aripi și nu pot zbura, nici eu nu voi reuși ce mi-am propus.

cercei argint porcușori zburători

Fix la suflet a mers imaginea acestor cercei întruchipând niște porcușori cu aripi, zburători, din argint. Sunt doar un simbol, e adevărat, dar un simbol puternic al faptului că poți orice, că dacă alții au putut, poți și tu pentru că nu ești cu nimic mai prejos decât ei. Lor le-au crescut aripi pentru că a lor creatoare a crezut în ei și în ea. Aripile mele n-au crescut niciodată suficient pentru că le-am permis unora și altora să le taie, în primă fază, iar apoi le-am interzis să mai crească. De teamă că nu voi putea zbura, am decis să nici nu încerc asta vreodată.

bijuterii contemporane de designer - cercei porci zburători

Cerceii cu porcușori zburători sunt lucrați manual, din argint, cu patină de aur de 18K pe aripi. Nu știu cât de bine se vede din poze, dar sunt reprezentați în format 3D, nu sunt niște simple decupaje în formă de porcușori cu aripi. Sunt micuți și destul de versatili, din punctul meu de vedere. Se potrivesc oricărei vârste și oricărui stil vestimentar. Dacă vă place ideea, la Bizar Concept găsiți coliere, brățări, inele și cercei cu porcușori cu aripi. Modele, materiale și mărimi diferite.

Sunt mai mult decât bijuterii simbol, sunt bijuterii motivaționale. Îi port pentru că sunt frumoși și stârnesc zâmbete și admirație, dar mai cu seamă pentru ideea pe care o transmit și pentru sentimentul de bine pe care mi-l dau. Îmi împrumută ceva din magia lor, îmi aduc în permanență aminte că pot, că trebuie să am încredere în mine, că nu trebuie să fiu la fel ca restul, că e ok, ba chiar bine, că sunt unică, specială, la fel ca cerceii pe care îi port.

Nu s-a schimbat lumea de când îi port. Nu m-am schimbat eu peste noapte. Am mult de lucru cu mine însămi. Mult mai mult decât este de lucru de la stadiul de bucată de argint până la finalizarea unei mici opere de artă sub formă de bijuterie. Nu fac nimic în locul meu, dar sunt acolo ca să-mi șoptească mereu să continui să CRED.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post
0 shares