Ești minionă? 7 greșeli de evitat în ținutele tale

fashion cizme damă lungi

Fiecare dintre noi are nemulțumiri la adresa felului cum arată. Rar auzi pe cineva spunând că se place 100% când se uită în oglindă. Unii suntem prea grași, alții prea slabi. Unii se plâng că sunt prea înalți, alții ar face orice să nu mai pară atât de scunzi. Acestora din urmă mă adresez azi, mai precis doamnelor și domnișoarelor. Domnii au un alt articol aici. Dacă ești minionă, ai nimerit la fix. Am câteva sfaturi numai bune pentru tine. Mai bine zis, am să-ți spun ce greșeli să nu faci.

Bluze prea lungi

Indiferent cât de frumoase ar fi, evită bluzele prea lungi. Ele alungesc trunchiul și taie din lungimea picioarelor. Te vor face să pari mai scundă decât ești de fapt. Și lungimii mânecilor trebuie să acorzi atenție deosebită. Dacă sunt prea lungi, te fac să pari mică.

Pentru exemplificare, vezi aceste bluze damă cu mânecă lungă (pozele de detaliu!). Pe care le poți purta tu? Pe cele a căror mânecă se oprește pe încheietură și a căror lungime nu trece foarte mult de talie, spre șolduri. În mod clar, niciodată nu vei purta articole supradimensionate.

Fuste și rochii midi

Pot fi purtate, dar sunt mai mult reguli de care ar trebui să ții cont, deci este mai complicat să le alegi și să le asortezi corect. Mai bine este să le eviți. Este mai simplu să alegi ceva scurt, deasupra genunchiului. Dacă silueta nu-ți permite, merge și ceva peste genunchi. Important este să alegi corect încălțămintea la ele. Niciodată cizme până la jumătatea gambei: ori până la gleznă, ori genul acesta de cizme damă lungi. Atenție să nu fie prea butucănoase!

Talia joasă

O altă greșeală pe care ar fi bine să nu o faci dacă ești minionă este să porți pantaloni sau fuste cu talie joasă. Ca și bluzele prea lungi, ele fac trunchiul să pară mai lung și picioarele mai scurte. Pe cât posibil, optează pentru piese vestimentare cu talie înaltă. Ele alungesc optic talia.

Contraste puternice pe înălțime

Cum arată un astfel de contrast puternic? Blugi albastru deschis, cu cizme lungi negre. Fustă scurtă roșie, cu cizme albe. Ținutele monocrome te ajută cel mai mult când ești scund și nu vrei să accentuezi și mai mult acest lucru. La blugi negri, alege cizme negre. La rochie maro, cizme maro. Combină maxim două culori!

Curele prea late

Te-ai prins deja că marcarea taliei cât mai sus este un truc perfect pentru a adăuga câțiva centimetri în plus imaginii tale. La o rochie ușor lărguță, pui o curea și aspectul s-a modificat mai mult decât credeai. În bine. Asta doar dacă ai ales o curea subțire, finuță. O curea prea lată va avea exact efectul opus. Atenție și la culoare, să nu fie prea contrastantă cu bluza, fusta, rochia.

Baretă pe gleznă

Pantofi sau sandale cu baretă în jurul gleznei? Ar trebui să le eviți. Practic, acea baretă taie piciorul și te face să pari mai scundă. Dacă vrei neapărat să porți așa ceva, măcar alege nuanțe de bej, apropiate culorii piciorului. În felul acesta, contrastul de care vorbeam mai sus, nu va fi foarte puternic, iar efectul de scurtare a siluetei va fi redus.

Geanta supradimensionată

Deși se poartă foarte mult și în 2021, tipul acesta de geantă foarte mare nu te avantajează deloc dacă ești minionă. Te va face să pari mai mică decât ești. Alege o geantă potrivită proporțiilor corpului tău Dacă vrei să porți genți care să te avantajeze, cele mici și clutch-urile sunt cea mai bună alegere pentru tine.

Unii merg până într-acolo încât să spună că și părul lung ar dezavantaja doamnele și domnișoarele minione, recomandând, în schimb tunsorile scurte. Eu nu aș merge până acolo. Sfatul meu este să eviți greșelile vestimentare de mai sus și să lași părul așa cum îți place. Știm multe minione cu părul lung care arată foarte bine așa cum sunt.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 25/01/2021
    Răspunde

    Mulțumim pentru trucuri!

      • Cristina Dragomir
      • 27/01/2021
      Răspunde

      Sa fie de folos!

    • Anghelina Irina
    • 25/01/2021
    Răspunde

    Utile sfaturile tale!Eu sunt ceva mai înaltă,nu cat as fi vrut,dar nici miniona nu sunt?

      • Cristina Dragomir
      • 27/01/2021
      Răspunde

      Multumeste-i mamei natura!

  1. Sunt înaltă am alte probleme haine scurte la mâini, off nici cum nu este bine

      • Cristina Dragomir
      • 27/01/2021
      Răspunde

      asa este! cea mai mica iesire din tipar naste probleme cu hainele

    • Oana
    • 26/01/2021
    Răspunde

    Eu sunt miniona, e perfect adevarat…am incercat multe variante si stiu ce trebuie să evit?

      • Cristina Dragomir
      • 27/01/2021
      Răspunde

      nu te vad avand o problema cu inaltimea ta.

  2. Există câteva trucuri pe care le respect și eu, și da, uneori chiar par mai înaltă!
    Aș adăuga tricourile sau bluzele cu decolteu in V.

      • Cristina Dragomir
      • 27/01/2021
      Răspunde

      Bine punctat: sa tinem minte si de decolteul in V.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares