Îngrijirea pielii iarna. Produse recomandate

Produse pentru îngrijirea pielii iarna

Calendaristic, a venit iarna. Din punct de vedere meteorologic, zilele friguroase de iarnă alternează cu cele mai blânde. Oricum am da-o, e mai frig și pielea are nevoie de schimbarea rutinei de îngrijire. În principiu, produsele hidratante lejere, din sezonul cald, trebuie înlocuite cu unele mai grase, potrivite vremii mai reci. Eu, având tenul gras, dar pielea corpului normală, recunosc că nu am schimbat total rutina de skincare. Pe ten nu simt nevoia de produse mai grase. Mă ajută natura. Care sunt totuși schimbările pe care le-am făcut la capitolul îngrijirea pielii?

Tenul

Așa cum vă spuneam, în îngrijirea tenului nu am făcut schimbări majore. Eu folosesc în continuare aceleași Vichy Normaderm Phytosolution, Bioderma Sebium Hydra și Topicrem AC Active Care. Celor care aveți tenul normal sau uscat, vă recomand să folosiți produse mai grase în acest sezon. Ca sugestii, ar fi produsele CeraVe și un produs Bioderma care mi se potrivește chiar și mie și face treabă grozavă – Hydrabio Serum. El conține un compus brevetat Aquagenium™ care favorizează sinteza aquaporinelor și a lipidelor în piele.

Bioderma Hydrabio Serum

Am și eu două new-entry la capitolul îngrijire ten, din categoria măști de față. Una este masca Nivea Aqua Effect, o mască destul de accesibilă, hidratantă și hrănitoare, cu miere.

masca Nivea Aqua Effect

A doua este masca 3în1 Missha 3-Step. Este o mască în trei pași pe care am descoperit-o în premiul câștigat la un concurs organizat de oanaalex.ro. M-am îndrăgostit de ea și mi-o recumpăr cât de des pot de la Notino. Mi se pare un super produs.

mască de față hidratantă Missha 3-Step

Mâinile

Mâinile au și ele nevoie de îngrijire specială iarna. De fapt, anul acesta, mâinile noastre cred că s-au simțit ca iarna tot anul, din cauza excesului de săpun și dezinfectați. Am tot testat creme de mâini de la Dove, Nivea, Avon, Eveline Cosmetics, Garnier. Bunicele, dar în final am ajuns să am o preferată de la Neutrogena pe care o folosesc de cel puțin un an. Este Neutrogena Hand Cream concentrated, varianta parfumată. Nu doar că hidratează, dar nu ustură deloc dacă ai iritații (cum am eu, de la detergentul de vase) sau zgârieturi (cum mai capătă soțul pe la muncă), și pielea rămâne catifelată pentru mult timp.

Neutrogena Hand Cream concentrated cremă de mâini

Dacă vreți să încercați ceva cu miros senzațional, care să vă aducă aroma Crăciunului pe mâini, atunci musai să încercați crema de mâini Dermacol Aroma Ritual cu ciocolată belgiană și portocală.

Dermacol Aroma Ritual crema de mâini cu ciocolată belgiană și portocală

Buzele

Cum puteam să uit de ele? Eu la fel de mult de suferit, iarna, ca și tenul și mâinile. Dacă vara prefer rujurile mate, iarna nu o concep fără un balsam de buze bun. Cele mai bune mi se par Cicaplast pentru buze LaRoche Posay și balsamul de buze din gama Atoderm de la Bioderma. Momentan, am rămas fără și acum îl folosesc pe acesta de la Neutrogen. Bunicel și el, doar că trebuie reaplicat mai des.

balsam de buze Neutrogena

Corpul

Aici e aici. Eu vara nu folosesc deloc produse hidratante pentru corp pentru că, nu doar că nu simt nevoia, dar nu le suport pe piele. În schimb, iarna, și iarna asta mai mult ca niciodată, nu se poate fără. Oricât aș exfolia și orice săpun/gel de duș, oricât de hidratant aș folosi, tot se usucă pielea și asta nu e totul. Se lasă cu mâncărimi. Ce mă ajută (primul încercat și plăcut și rămas la el) este La Roche-Posay Lipikar Baume AP+. Am pielea sensibilă, pe-ăsta mi l-a recomandat medicul, cu ăsta merg. Nu lasă pielea grasă, dar o hidratează perfect și o lasă catifelată și mai elastică. Nu vă pot face alte recomandări de produse pentru îngrijirea pielii corpului pentru că nu am folosit altele.

cremă de corp La Roche Posay Lipikar Baume AP+

Cam așa mă ocup eu de îngrijirea pielii iarna. Minimalist, dar eficient. Rețineți! Este vorba de rutina de îngrijire pentru un ten gras și o piele normală, dar sensibilă. Toate produsele menționate în articol pot fi comandate online pe Notino.ro. Am și trei oferte de care s-ar putea să vreți să profitați:

un produs Bioderma cadou la achiziția de produse Bioderma de cel puțin 75 de lei. Poți alege dintre Bioderma Sensibio Rich 40 ml, Bioderma Sensibio eye 15 ml și Bioderma Sebium Sensitive 30 ml.
mască hidratantă pentru mâini de la Neutrogena cadou dacă aveți în coș produse Neutrogena de 35 de lei.
cadou uleiul din gama Lipikar împotriva iritaților la cumpărături La Roche-Posay de minim 90 RON.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Asaftei Simona
    • 03/12/2020
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandări draga mea ,eu nu am o cremă favorită de mâini ,folosesc mai tot ce-mi cade ,dar produsele Bioderma din câte am încercat și eu sunt foarte bune .

  1. Foarte bune

      • Dana
      • 04/12/2020
      Răspunde

      Toate recomandările tale îmi plac, mi-ar plăcea sa le încerc.

    • Valeria Chertes
    • 04/12/2020
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandări,voi ține cont de ele.

    • Anghelina Irina
    • 04/12/2020
    Răspunde

    Si eu folosesc tot o crema de la Bioderma pentru ten,pentru mâini am avut crema de la Neutrogena dar s-a terminat,e pe lista de cumpărături, pentru corp am tot o crema de la Bioderma pe care o împart cu piticii,iar balsam de buze am unul de la Apidava

    • Oana
    • 04/12/2020
    Răspunde

    Faine produse ai aici, masca aia de la Missha e geniala, am recumparat-o si eu de cateva ori.

  2. Multumesc pt sfaturi draga mea !

  3. eu am profitat de oferta cu mistery bag-ul de la revolution . sunt brandul meu de suflet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares