Unde găsesc produse Asevi mai ieftin? 15% reducere garantată

reducere produse Asevi 15% mai ieftin

Acum vreo doi ani, tânjeam foarte tare după produsele Asevi. Pe atunci, chiar nu prea se găseau în magazine, cel puțin nu în cele din care mă aprovizionam eu. Azi, ele sunt tot mai prezente la rafturi pentru că românii au ajuns să le cunoască, să le aprecieze și să le ceară. Totuși, nu sunt toate de găsit. Încă mai primesc mesaje de genul unde găsesc produse Asevi ca cele pe care le-am văzut în postările tale. Ei bine, de anul acesta, problema s-a rezolvat. Cei de la Asevi și-au făcut propriul lor magazin online.

În prezent, produsele Asevi se pot comanda direct de pe Asevi.ro. Toate. Asta cu siguranță îi va bucura pe fanii acestui brand. Nu doar că nu mai trebuie să bată la pas magazinele fizice în căutare produselor Asevi preferate sau ale celor abia descoperite din povestirile vecinilor sau ale prietenilor, dar au parte și de prețuri mai bune.

Aveți 15% reducere la orice comanda pe Asevi.ro, dacă folosiți codul CAIETULCRISTINEI. Înainte de finalizarea comenzii, aveți un câmp unde introduceți codul cuponului și apăsați APLICĂ CUPON. Se aplică doar la comenzi de peste 120 RON. Transport GRATUIT la comenzi mai mari de 200 de Lei.
15-reducere-produse-Asevi

Dacă în primele luni Asevi nu accepta comenzi mai mici de 200 de lei, în prezent comanda minimă a scăzut la 100 de lei. În schimb, la o comanda de 100 de lei, trebuie să plătești transportul, care la comenzile mai mari de 200 de lei este gratuit (în aria de acoperire Nemo). Ca sa fiu sincera, eu prefer varianta transportului gratuit, dar fiecare decide, în funcție de nevoi, buget, spațiu de depozitare, ce și în ce cantitate cumpără.

atelierulfamiliei.ro
produse Asevi

Ideea este că la o comandă mai mare faci economie pe termen lung, mai ales dacă optezi pentru unul din pachetele din secțiunea Promoții. Într-un astfel de pachet ai necesarul de produse pentru 2-3 luni. Și pachetele sunt diferite, gândite în funcție de nevoi. Avem pachetul pentru bucătari, pachetul pentru fumători, pachetul pentru părinți de prichindei, pachetul pentru posesori de animale de companie, pachetul pentru burlaci, pachetul pentru pensionari, etc. Da, ai înțeles bine, ai produse Asevi la preț mai mic, direct pe site-ul lor.

Toate produsele Asevi sunt acolo, în stoc, atât cele pentru uz casnic, cât și cele pentru uz profesional. Ce produse cuprinde mai exact portofoliul Asevi?

Produse Asevi pentru uz casnic

În cadrul produselor de folosit acasă avem mai multe categorii, după cum urmează:

detergenți pentru pardoseli Asevi unde includem Asevi Portocală, Asevi Mio, Asevi Cian și Asevi ceară (toate disponibile în varianta 1L), Asevi Citrice – 950 ml și Asevi pentru parchet și mobilă – 950 ml.

odorizante Asevi, unde avem trei produse pentru toaletă (Deo Wc 24h Chicle, Deo Wc 24h Elegant și Deo Wc 24h Classic) și trei pentru cameră (Asevi Brisa, Asevi Primavera și Asevi Loeme)

detergent lichid pentru rufe Asevi – o categorie foarte bogată care cuprinde detergent de rufe Asevi Color, detergent de rufe Asevi Negre, detergentul de rufe Asevi Max, detergent de rufe Asevi Max Actif, detergent Asevi Soft, detergent Asevi Gel Actif și alte 3-4 sortimente pe care le poți descoperi pe această pagină.

balsam de rufe Asevi – aici avem 8 tipuri de balsam de rufe (Asevi Sensations Zen, Asevi Azul, Asevi Puro Frescor, Asevi Sensitif, Asevi Sensations Passion, Asevi Colonia, Asevi Sensations Dreams și Asevi Talco Rosa) și o soluție pentru scos pete Asevi pe care am încercat-o și eu și v-o recomand.

produse Asevi pentru diverse suprafețe – este categoria în care găsiți degresantul pentru aragaz Asevi pe care toată lumea îl adoră, Asevi anticalcar, Asevi pentru rosturi, soluția pentru desfundat țevi Asevi Turbo IQ, Asevi pentru baie, Asevi multi suprafețe și celebrul Asevi Gerpostar plus, dezinfectant pentru suprafețe.

Produse Asevi pentru uz profesional

Aici n-am să detaliez pentru că nu cunosc produsele. Cei care aveți afaceri mai mici sau mai mari, pentru care trebuie să achiziționați produse de curățenie sau igienă personală, găsiți gama de produse pe site-ul Asevi.ro.

15% reducere la produse Asevi

N-o să-ți spun azi care sunt produsele mele Asevi preferate. Este suficient că am răspuns la întrebarea unde găsesc produse Asevi la preț mic. Ba, mai mult, nu uita de faptul că ai și un cod de reducere pe care îl poți folosi la orice comanda de pe www.asevi.ro/shop. Introdu codul CAIETULCRISTINEI în câmpul special pentru CUPON, înainte de finalizarea comenzii, și vei plăti cu 15% mai puțin! Se aplică doar la comenzi de peste 120 RON.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anghelina Irina
    • 25/10/2020
    Răspunde

    Am folosit și eu cateva produse Asevi și mi-au placut tare mult, unele chiar nu le-am mai schimbat de atunci.Online încă nu am comandat, am un magazin in apropiere care comercializează produsele lor

    • Carmen Galatanu
    • 22/01/2022
    Răspunde

    In ce magazine găsesc produsele Asevi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares