Parfumuri magice de la Sano

produse Sano

Cine este Sano? Mulți cred că știți deja, dar am să prezint pe scurt compania. Parte a grupului internațional Sano Bruno’s Enterprises, alături de brandurile de cosmetice Softcare, Careline și Natural Formula, Sano este o companie cunoscută în lumea întreagă. Portofoliul său cuprinde peste 400 de produse din categoriile articole de toaletă și igienă personală, pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, gel și balsamuri de rufe, insecticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Pe piața din România a intrat de mai bine de 15 ani, bucurându-se multe aprecieri datorate raportului foarte bun calitate-preț al produselor oferite.

Printre cele mai căutate produse Sano se numără detergenții și balsamurile de rufe. Detergenții nu doar că spală bine, dar vin și cu mirosuri mai mult decât plăcute și mult mai rezistente, dacă ne gândim la noua generație Maxima Power Gel. Detergenții din această gamă au la bază tehnologia Microcapsules Lock, care face posibilă o eliberare lentă a mirosului absorbit de țesături în timpul ciclului de spălare. Cu alte cuvinte, rufele rămân parfumate pentru mai mult timp. Există trei variante ale detergentului Sano Maxima Power Gel: Mountain Fresh, Spring Flowers si Baby.

Cam cât persistă parfumul pe hainele spălate cu Sano Maxima Power Gel? Depinde de țesături, am observat. Pe unele, 2-3 zile. Pe altele, o săptămână. Un parfum discret, desigur.

carturesti.ro

Parfumul este poate unul dintre cele mai frumoase accesorii pe care le putem purta și pe care le remarcăm peste tot în jurul nostru. Fie că este parfumul celui drag, al florilor sau al detergentului pentru rufe, acesta este special ales pentru a transmite un mesaj sau pentru a imprima o stare.

Pentru cei care nu se mulțumesc cu mirosul din detergentul lichid, Sano a creat și o colecție de balsamuri pentru țesături. Se numește Sano Maxima Perfume Collection, oferă produse cu parfumuri intense și bogate, inspirate din natură. Țesăturile miros a proaspăt pentru mai mult timp, dar și mai puternic. Cu sloganul Intră în lumea magică a parfumurilor, Sano ne invită să explorăm lumea miresmelor de poveste, care stârnesc amintiri și provoacă la visare.

Sano-Maxima-Perfume-Collection-Balsam-Ultra-Concentrat-min

Sunt disponibile 5 variante de balsam ultra concentrat Sano Maxima Perfume Collection: Soft Silk – inspirat de florile de migdal și atingerea delicată de mătase; Blue Blossom – inspirat de briza dimineții răcoroase, de apa rece și de florile albastre de primăvară; Golden Sunset – inspirat de florile de primăvară și de roua dimineții; Wild Pearl – inspirat de parfumul delicat al florilor albe și Baby – testat dermatologic, dedicat pielii sensibile a bebelușilor.

balsam Soft Silk Sano Maxima Perfume Collection

Deși nu sunt neapărat fan balsam de rufe, am testat și eu Sano Maxima Perfume Collection Soft Silk și am rămas uimită de cât a persistat mirosul pe lenjeria mea de pat. Nu în dulap, ci pe pat! După 5 zile de terfelit (inclusiv cățelul), mirosul balsamului încă se mai simțea. Și este atât de plăcut, că parcă dă puțină dependență. Noroc că am la dispoziție și un odorizant cu aceeași aromă, Soft Silk, pe care îl mai folosesc din când în când pentru a simți și mai puternic mirosul care îmi place atât de mult.

Sano Fresh Home odorizant Soft Silk

Gama de odorizante lichide Sano se numește Sano Fresh Home și, pe lângă varianta Soft Silk mai cuprinde și variantele Blue Blossom și Wild Pearl, care completează perfect aromele balsamurilor de rufe omonime.

Sano Fresh Home - odorizant de camera-min

În aer nu persistă prea mult mirosul, cel puțin nu acum, vara, când sunt ferestrele deschise, dar vestea bună este că odorizantele aceste se pot folosi și pe haine. Eu pe haine nu am dat, dar am urmat pontul Sano și, în loc să-l pulverizez în încăpere, stropesc perdeaua cu el. La fiecare mișcare în care o antrenează o adiere de vânt, îmi retrimite doze din parfumul ei plăcut.

Banii și-i merită fiecare dintre aceste produse, mai ales că nu sunt foarte scumpe. Rămâne la latitudinea voastră dacă investiți doar într-unul dintre ele, în două sau în toate trei. Depinde de nevoi și de buget, desigur.

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Metro, Cora, Selgros și Mega Image, DM, în magazinele tradiționale cu produse de curățenie, dar și online.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anghelina Irina
    • 05/08/2020
    Răspunde

    De la Sano am folosit doar detergentul de vase și detergentul pentru haine, insa imi doresc să îl incerc și pe cel lichid

      • Cristina Dragomir
      • 20/09/2020
      Răspunde

      eu la vase folosesc Axion.

  1. Sunt faine produsele lor, preferatul meu este cel pentru bebelusi. Il folosesc si pentru hainele noastre.

      • Cristina Dragomir
      • 20/09/2020
      Răspunde

      Si eu prefer variantele pentru bebelusi ca am probleme cu pielea, dar nu le am mereu in casa.

  2. Am testat de-a lungul timpul foarte multe roduse de la Sano si vreau sa zic ca se numara printre brandurile mele preferate 🙂

      • Cristina Dragomir
      • 20/09/2020
      Răspunde

      Sano, Asevi, Ariel, Persil… sunt bune.

    • Oana
    • 10/08/2020
    Răspunde

    Produsele Sano sunt printre favoritele mele, iar astea miros minunat.

      • Cristina Dragomir
      • 20/09/2020
      Răspunde

      si cat de mult persista balsamul!

  3. nu am decat un cuvant – superbe! ador balsamurile lor, ador odorizantele, și nici detergentul nu imi e antipatic. sunt produse ce curata si parfumeaza indelungat!

      • Cristina Dragomir
      • 20/09/2020
      Răspunde

      mie de la sano nu prea mai imi plac capsulele. Au un miros ciudat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares