Lancôme Génifique Advanced – păreri după o lună de utilizare

Lancôme Génifique Advanced

Odată cu înaintarea în vârstă, nevoile tenului nostru se schimbă. Dacă la 20 de ani, treaba era simplă, cu o demachiere și o cremă hidratantă adecvată, după 35, lucrurile se complică. Mai ales dacă nu ți-ai făcut treaba pe partea de prevenție și ai ales crema aceea hidratantă la întâmplare, fără a verifica ce conține. Privesc înapoi și mi-aș dori să fi folosit mai devreme produse cu o concentrație mai mare de acid hialuronic, ingredient despre care am aflat cam târziu cât de benefic este pielii.

De ce avem nevoie de produse pe bază de acid hialuronic?

Pe scurt, acidul hialuronic este o moleculă care, în mod normal, se găsește în cantitate suficientă în organism. Cel puțin în anii tinereții. Rolul său este acela de a păstra un nivel optim de hidratare. Absoarbe o cantitate mare de apă pe care o reține acolo unde organismul/pielea au nevoie de ea. Hidratarea este esențială pentru menținerea sănătății și a elasticității și fineții tenului, așa că acidul hialuronic este cheia spre întârzierea îmbătrânirii.

Pe măsură ce tenul îmbătrânește (unele studii sunt de părere că procesul începe de pe la 26 de ani), producția de acid hialuronic scade și pielea începe să își piardă din tonus, pe fondul unui nivel de hidratare mult mai mic. Atunci neapărat avem nevoie de produse cosmetice bogate în acid hialuronic.

Ce produse cu acid hialuronic folosesc eu?

Și eu am început să le caut și să le folosesc. Apa micelară Saffee, măștile de la Garnier, minunatul Vichy Normaderm Phytosolution și, mai nou, serul de reîntinerire Lancôme Génifique Advanced, acestea sunt produsele cu cel mai mare procent de acid hialuronic din arsenalul meu. Despre primele v-am mai povestit câte ceva, așa că azi am să vă spun pe scurt care sunt impresiile mele după o lună de utilizare a serului Lancôme Génifique Advanced.

Este cel mai scump produs de îngrijire pe care îl dețin, este unul dintre cele mai cunoscute și longevive, cu o formulă nouă, îmbunătățită în 2019. După ce ani de zile am asociat brandul Lancôme strict cu parfumul La Vie est Belle, am descoperit apoi fondul de ten Teint Idole Ulra Wear și rujul mat Lancôme L’Absolu. Le-am adorat și am înțeles că prețul este unul justificat pentru produsele acestui brand. Este și cazul lui Lancôme Génifique Advanced?

Răspuns scurt – DA. Răspunsul extins începe cu rândul următor.

Lancôme Génifique Advanced – review

Este un produs complex, bogat în acid hialuronic, unul dintre cele mai lăudate produse antirid (mai mult ca prevenție), cu o formulă care hidratează, hrănește, iluminează, regenerează și întârzie îmbătrânirea, fără a afecta microbiomul pielii. Asta grație combinației de probiotice și prebiotice din compoziție.

Mirosul este destul de discret, asta deși are și alcool și ceva parfum în compoziție. Eu nu mă pot plânge din cauza acestor ingrediente. Nu mi-au făcut probleme, deși am tenul destul de sensibil. Parfumul oricum este ultimul pe listă, deci este prezent în cantitate mică.

ser de reîntinerire Lancôme Génifique Advanced

Are o super textură, lichidă, catifelată, non-uleioasă și aplicator sub formă de pipetă, fiind ușor de dozat. L-am iubit din prima clipă pentru că multe seruri încercate înaintea lui erau prea uleioase pentru ca tenul meu gras să mai accepte și o cremă ulterior. Este un produs foarte spornic. Câteva picături de ser sunt suficiente pentru o aplicare. Nu-mi dau seama cât am consumat în această lună pentru că recipientul este opac.

Lancôme Génifique Advanced se absoarbe foarte repede în piele și nu lasă tenul lipicios. Din nou un mare plus!

Unele efecte sunt imediate. Tenul devine vizibil mai luminos, mai tonifiat și mai neted. Nu are cum să nu-ți placă textura pielii tale proaspăt dezmierdate cu acest ser.

Pe termen lung, am remarcat mai multe îmbunătățiri în aspectul tenului și nu am avut nicio neplăcere provocată de Lancôme Génifique Advanced. Pot spune, fără rețineri, că tenul meu este mult mai luminos. Ba chiar și petele mi se pare că s-au diminuat. Pielea este mult mai fină, mai elastică, mai fermă, semn că stau bine pe partea de hidratare. Liniile fine sunt estompate chiar de la primele aplicări, prin efectul de umplere care se menține.

Evident că și ridurile sunt diminuate, dar nu vă așteptați să dispară! Nu există produs care să facă asta. Depinde mult și de vârstă, și de cât de vechi sau noi sunt ridurile, și de rutina completă de îngrijire. Rezultatele sunt, dar nu sunt cuantificabile, din punctul meu de vedere.

Efectul de reîntinerire există și este mai mult decât vizibil, într-un timp chiar foarte scurt. Nu te face să arăți ca la 20 de ani, dacă înaintea lui păreai de 50, dar are un efect de lifting foarte bun și dă luminozitatea și strălucirea specifice unui ten mai tânăr, mai odihnit și mai bine îngrijit.

O surpriză foarte plăcută mi-a făcut Lancôme Génifique Advanced pe partea de matifiere, minimizare a porilor și reducere a punctelor negre. Îmbunătățirile pe partea aceasta sunt cât se poate de clare. Știam că este un produs potrivit tuturor tipurilor de ten, dar nu mă așteptam să facă mai mult bine tenului meu gras, decât au făcut alte produse speciale pentru ten gras cu probleme.

Mare bilă albă și pentru că se comportă minunat ca bază de machiaj. Repet, eu am tenul gras. Pentru persoanele cu ten uscat, cu siguranță nu este suficient și este nevoie și de o cremă sau o bază de machiaj hidratantă între el și fondul de ten.

Din punctul meu de vedere, Lancôme Génifique Advanced își merită banii pentru că face chiar mai mult decât promite. Eu sper să-mi mai ajungă pentru vreo două luni ce mai am în sticluță. Între timp, vânez ofertele de pe Notino.ro. Dacă dau de vreo reducere, mi-l cumpăr chiar mai devreme. Poate chiar în variantă mai mare, care este mai economică. Merge și așa, pentru că produsul este valabil 12 luni de la deschidere.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Oana
    • 17/06/2020
    Răspunde

    Am tot avut variante mini, mi-a placut si mie.

      • Valeria Chertes
      • 17/06/2020
      Răspunde

      Nu am avut aceste produse.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 17/06/2020
    Răspunde

    Multumiri de articol,interesant,nu am incercat,dar in viitor cine stie!

    1. Bun, merita încercat!

  1. Răspunde

    nu l-am incercat. Dar o sa il caut si eu – ca sunt mai in varsta decat tine 🙂

      • Anghelina Irina
      • 18/06/2020
      Răspunde

      Nu suna rau deloc descrierea produsului. Din pacate bugetul nu îmi permite achiziția unor astfel de cosmetice,cel puțin nu în această perioadă când ne dorim tare mult să ne mutăm în casă nouă până de Craciun

    • Tatiana Sorina
    • 17/06/2020
    Răspunde

    Auuuu scump scump rău de tot, jumătate din salariul meu. Chiar mi-ar plăcea sa îl testez dar nici în visele mele nu o sa îl am. ? Pupicii!

    • Simona Asaftei
    • 17/06/2020
    Răspunde

    Este foarte bun ,dar și foarte scump pentru bugetul meu ! La prețul acesta cred că este super fain !

    • Corina Cosa
    • 18/06/2020
    Răspunde

    l-am avut si eu in varianta mini , ..si intr-adevar este foarte bun. eu am tenul mixt , dar tot asa nu am mai simtit nevoia sa mai aplic o alta crema , cel putin dimineata , inainte de machiaj . Textura lui este perfecta , mirosul delicat , dozajul economicos , singurul dezavantaj e ca este scump. deh ..nu le poti avea pe toate 🙂

  2. Produsele Lancome sunt bune si isi justifica pretul. Imi place ca ei, in general, au grija ce ingrediente pun in produsele lor. Despre serul acesta pot doar sa iti spun ca te cred pe cuvant ca e bun, nu l-am incercat… inca :))

  3. nu m-am bagat la el din cauza pretului. dar daca zici ca e ok, sincer, l-as incerca. macar o data

  4. Eu sunt adepta produselor cosmetice de la branduri renumite, le consider o investitie si mereu am avut rezultate bune cu ele. Sunt atenta sa aleg produse de ingrijire potrivite tenului meu si nevoilor sale.

  5. Stiu ca au produse tare bune dar uite ca inca nu mi-am permis sa testez ceva de la ei… Dar m-ai pus pe ganduri si acum vreau si eu neaparat un ser din acesta. Stau prost cu hidratarea tenului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares