Totul se mută online. Hai la primul târg online de carte din România – Booketlist!

primul târg online de carte din România - Booketlist

Totul se mută în online în această perioadă a marilor schimbări pe plan social și numai. Avem de-a face, cu această ocazie, și cu un prim târg online de carte în România, numit Booketlist. Booketlist este locul unde, în perioada 18 – 25 mai 2020, cititorii pasionați și editurile autohtone își vor da întâlnire.

Timp de o săptămână, iubitorii de lectură vor putea naviga nestingheriți printre rafturile digitale și vor putea achiziționa, la prețuri promoționale, toate cărțile pe care și le doresc. Spre deosebire de un târg obișnuit de carte, porțile Booketlist vor fi deschise non-stop, iar vizitarea va fi posibilă, în papuci și pijamale, chiar din confortul casei cititorilor.

Chiar era nevoie de un asemenea eveniment. După două luni de izolare și cu îndemnul de a păstra distanța socială viu în minte, avem nevoie de să ne unim așa cum putem. Măsurile de siguranță trebuie respectate, dar nu ne poate obliga nimeni la distanțare față de lectură și izolare culturală. Să ne întâlni online, atunci! Poate că viața socială a iubitorului de lectură s-a schimbat considerabil în ultima perioadă, însă mintea dumnealui are puterea să călătorească în timp și spațiu, alături de personaje remarcabile!

Târgul Cărții, un anticariat online de pe care și eu îmi iau cărți uneori, și cele mai îndrăgite edituri din România și-au propus să adune într-un singur loc ofertele lor de carte. Așa s-a născut ideea acestui târg online de carte din România, un loc unde veți găsi în zilele următoare cărți pe toate gusturile și buzunarele.

Chiar dacă pandemia de coronavirus ne-a afectat viața socială, este important să ne adaptăm și să ne păstrăm, pe cât posibil, obiceiurile care ne sunt atât de dragi. Datorită tehnologiei putem să vorbim cu familia și prietenii, să ne menținem în formă, să ne relaxăm, să facem cumpărături și să ne distragem atenția de la situația delicată în care se află întreaga lume. În sprijinul acestei distrageri, alături de partenerii noștri, am lansat Booketlist. Mai exact, este o platformă online prin care ne-am propus să menținem viu interesul pentru lectură și să le permitem cititorilor să evadeze din cotidian. Astfel, în cadrul primului târg online de carte din România, iubitorii de lectură au ocazia să-și păstreze obiceiul de a colinda standurile editurilor preferate în căutarea unor cărți deosebite, la prețuri accesibile. (Victor Patrichi, organizator)

La standurile digitale din cadrul Booketlist vor putea fi achiziționate, la prețuri speciale, cărți de la editurile: Curtea Veche, Didactica Publishing House, Vellant, Orizonturi şi Crime Scene Press.

De asemenea, cititorii vor avea acces la un Outlet, unde vor găsi lichidări de stoc la cărțile de la editurile Polirom și Trei. Nu i-am uitat nici pe iubitorii de limbă engleză. La standul online Bookoteca, participanții la primul târg online de carte din România vor avea la dispoziție sute de titluri de la edituri internaționale de prestigiu.

Editurile autohtone le-au pregătit cititorilor oferte promoționale care acoperă toate zonele de interes: cărți ale autorilor clasici și contemporani, cărți ale scriitorilor români și internaționali, beletristică, istorie, cărți de self-help, bestselleruri, noutăți editoriale, cărți pentru copii, materiale educaționale, cărți tehnice și cărți din domeniul științelor sociale.

Pentru mai multe informații, accesați:

Site-ul Booketlist: https://www.booketlist.ro/
Pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/booketlistro/
Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/2286128248363369/

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 16/05/2020
    Răspunde

    Mulțumim pentru informație!

    • Anghelina Irina
    • 16/05/2020
    Răspunde

    Interesant!Nu am participat niciodata la un târg de carte

  1. Multumesc pt informatie ,draga mea prietena <3

  2. Buna informatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares