Machiaj de zi cu zi cu doar 7 produse

machiajul meu de zi cu zi

Mă machiez mai rar, dar o fac. De ce nu mai des? Cred că… de lene. Produse am. De puterea unui machiaj sunt foarte conștientă. Machiajul ne schimbă, oricât de simplu ar fi el. Nu vorbim aici de machiaje sofisticate, la care trebuie să știi cum să faci contouring-ul și cum și unde să aplici iluminatorul. Un fond de ten, un ruj și un rimel sunt suficiente pentru a arăta mai bine, într-o perioadă în care ambalajul contează și vinde. Tot ele îmi dau mai multă încredere în mine. Pentru că îmi place mai mult de mine, cea cu machiaj. De asta, de anul trecut, am început să investesc mai mult în produse de makeup. Cam așa arată machiajul meu de zi cu zi.

Simplu. Aproape invizibil, ar zice unii, dar e acolo. Și chiar face diferența. Este un machiaj în culori neutre calde, realizat cu doar șapte produse. Iată care sunt acestea!

produse machiaj Maybelline, L'Oreal Paris, Nyx

Bioderma Sébium Hydra

Orice machiaj are nevoie de un primer, dar eu am tenul foarte sensibil, așa că prefer să folosesc pe post de bază de machiaj un produs dermatocosmetic de la Bioderma, crema Sébium Hydra. Hidratează și pregătește perfect pielea pentru următorul pas și nu are efecte nedorite pe tenul meu cu tendință acneică. Sunt fan Bioderma.

Corector L’Oréal Paris True Match The One

Pe acesta eu îl folosesc doar în zona ochilor pentru că acolo mi se pare mie că am cel mai mult de corectat. E ușor de aplicat și are un efect iluminator plăcut dacă este folosit peste fondul de ten. Eu, pentru că nu mi-am ales chiar corect nuanța (1.N), îl aplic înaintea fondului de ten, ca să am o culoare uniformă. Singurul minus este că, dacă vorbim de imperfecțiuni serioase, s-ar putea să nu vă fie suficient pentru că are o acoperire medie.

Fond de ten NYX Stay Matte But Not Flat

Este fondul de ten pe care l-am folosit cel mai des în ultimele luni pentru că îmi place tare mult cum se comportă pe tenul meu. Se aplică ușor, matifiază, are o acoperire medie, arată destul de ok (deși mult mai natural arată Can’t Stop Won’t Stop tot de la Nyx, pe care îl am pe wishlist pentru luna aceasta) și rezistă binișor. Pentru un produs din gama lui de preț, chiar este foarte bun. Folosesc nuanța Soft Beige. Singurul motiv pentru care vreau să trec la Can’t Stop Won’t Stop este că acesta este și rezistent la transfer.

font de ten matifiant pentru ten gras Nyx Stay Matte but not flat

Pudră L’Oréal Paris True Match

Pudra mea preferată din ce am folosit până acum. De ce? Pentru că fixează bine și pentru mult timp, completează perfect fondul de ten pe partea de matifiere și arată destul de natural, nu ai efectul acela de mască sau machiaj de circ. Plus că este compactă și asta o face simplu de aplicat pentru mine. Eu nu reușesc să aplic cum și cât trebuie pudrele pulbere. Nuanța folosită este Golden Beige.

Paleta de farduri Maybelline The Blushed Nudes

Cred că a fost primul produs Maybelline cumpărat, acum câțiva ani. Între timp mi-am recumpărat-o pentru că, deși am mai încercat și altele, aceasta rămâne preferata mea, fiind singurele farduri care nu îmi irită ochii. Nu pot spune că sunt farduri foarte pigmentate sau foarte rezistente, dar eu le rămân fidelă. Dacă vreți să le aveți pe pleoape mai mult de 2-3 ore, neapărat folosiți primer! Eu nu am un primer, dar când știu că vreau să reziste fardul mai mult, folosesc corectorul și ca bază de pleoape.

paleta Maybelline The Blushed Nudes

Mascara Maybelline Lash Sensational

Inițial am zis că are periuța prea groasă pentru genele mele scurte, dar nu e deloc dificil de aplicat. Eu aplic întotdeauna un singur strat pentru că am nevoie doar de puțin volum și alungire și nu vreau gene prea încărcate. Reușește să și curbeze puțin, frumos, grație aplicatorului curbat. Nu este waterproof, dar rezistă foarte bine și nu am probleme cu el, deși am ochii foarte sensibili.

Ruj lichid L’Oréal Paris Lip Paint

Nu e mat, dar are efect matifiant, de-asta l-am ales. Nuanța mea (209, Nude On the Fleek) mi se pare foarte discretă și plăcută, purtabilă în orice moment al zilei. Și, cu toate astea, deși îmi plac nuanța, textura cremoasă și aspectul destul de matifiat, nu-l voi recumpăra pentru că nu rezistă deloc pe buze. Se transferă imediat pe orice și, cum eu beau apă foarte des, nu e pentru mine. Cred că este primul produs L’Oréal de care am ceva de rău de zis.

7 produse, așa cum ți-am promis. Cu excepția rujului, toate sunt de încercat. Prețul total pentru toate aceste produse este sub 300 de lei (raportat la prețurile de pe Notino.ro, site-ul de pe care îmi fac cumpărăturile în materie de produse de îngrijire și machiaj), iar unele dintre ele îmi ajung luni de zile (pudra, paleta). Decent, nu? Și, dacă tot am pomenit de Notino, să știți că zilele acestea, la ei, aveți 20% reducere la NYX Professional Makeup, L’Oréal Paris, Maybelline, Garnier și MIXA. Introduceți codul brands20ro în coșul de cumpărături.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anghelina Irina
    • 20/02/2020
    Răspunde

    Si mie imi e lene câteodată să mă machiez?,iar din produsele prezentate în articol am incercat doar rimelul

      • Cristina Dragomir
      • 23/02/2020
      Răspunde

      si ti-a placut?

    • Dana
    • 20/02/2020
    Răspunde

    Daa, în fiecare dimineață îmi spun:azi ma machiez.. Dar rămân doar la fondul de ten de cele mai multe ori. Îmi plac produsele tale, poate, în timp le voi testa.

      • Cristina Dragomir
      • 23/02/2020
      Răspunde

      lipsa timpului… stiu, cunosc

    • Valeria Chertes
    • 20/02/2020
    Răspunde

    Foarte faine produsele,îmi place machiajul.Si eu mă machiez foarte puțin spre natural.

      • Niscoveanu Simona
      • 20/02/2020
      Răspunde

      Ce paleta frumoasa de make-up ai! Îmi plac culori nude ca și farduri, ca și oje ca și haine! ? Decent îmi place și mie!

      1. Bune produse!

          • Mirabela Matei
          • 21/02/2020
          Răspunde

          Ai mare dreptate draga mea, un machiaj chiar te schimba, din pacate nu am timp de nimic sunt mereu pe grabă și ma rezum la un ruj nude , roz descris sau un luciu de buze transparent.
          Machiajul tau este superb si cu produse de calitate. Inca nu am testat nici unul . ??

            • Cristina Dragomir
            • 23/02/2020

            uneori este bine sa ne mai facem timp si pentru noi!

        • Cristina Dragomir
        • 23/02/2020
        Răspunde

        Cred ca nu prea ne place sa iesim i evidenta.

      • Cristina Dragomir
      • 23/02/2020
      Răspunde

      Eu de fel nu agreez machiajele alea de nu te mai recunoaste nici mama-ta.

    • Mara
    • 22/02/2020
    Răspunde

    Ce bine arati! Ma inciti sa mai folosesc si eu farduri, macar din cand in cand…:)

      • Cristina Dragomir
      • 23/02/2020
      Răspunde

      Esti invitata mea!

  1. eu am deja mai bine de o saptamana de cand iar nu m-am mai machiat. lene maaaaareeeee

      • Cristina Dragomir
      • 08/03/2020
      Răspunde

      esti frumoasa oricum! Ai tenul curat si trasaturi frumoase.

  2. E foarte dragut machiajul tau. Imi place pentru ca e natural. Si eu am destule produse de make-up dar nu ma machiez prea des. Lipsa timpului, a chefului… Dar poate si faptul ca petrec mult timp in casa mai degraba, ma face sa nu experimentez asa des.

      • Cristina Dragomir
      • 08/03/2020
      Răspunde

      stii ca si eu stau destul de mult pe acasa, dar… mi-am propus sa si ies mai des sa ma si machiez mai des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares