Black Friday turul doi. Eu votez cu L’Oréal Paris

produse machiaj creion ochi avon true color, ruj avon extreme lasting, fond de ten Nyx stay matte bun not flat, pudra Loreal Paris true match

Vine turul doi. Nu de alegeri, ci de Black Friday. Nu duminică, ci luni. Să nu zici că n-ai știut! De luni, 25 noiembrie, Notino vine cu valul doi de reduceri Black Friday. Dacă în primul val cei care s-au bucurat au fost doritorii de parfumuri, iar restul au protestat de pe margine că nu-i corect să aibă reduceri doar la ele, în valul doi Notino a pregătit o reducere de 20% la o selecție de branduri populare. Nu știu care sunt acestea, dar vedem împreună luni. Sper să fie o listă cât mai lungă. Pentru a obține reducerea de 20%, nu trebuie decât să pui în coș produsele preferate de la brandurile care vor intra în promoție și să folosești codul de reducere black20 înainte de finalizarea comenzii.

Black-Friday-Notino

Black Friday – cadouri de Crăciun mai ieftine

O reducere de 20% este mai mult decât binevenită în perioada asta. Înseamnă mai multe produse cumpărate, înseamnă cadouri mai ieftine. Notino a pregătit chiar și o pagină specială cu o selecție de cadouri de Crăciun din care să se poată inspira cei care sunt în pană de idei. Sunt puse separat ideile de cadouri pentru femei, pentru bărbați și pentru copii. Dacă ai luat deja cadourile, meriți să fii felicitată și premiată, așa că sigur vei vrea ceva pentru tine. Ce scuză mai bună să cumperi cosmetice decât o ofertă tentantă?

cadouri-Craciun-Parfumuri-Originale-Online-Parfumeria-notino-ro

Îți țin pumnii pentru ca brandurile tale preferate să fie pe lista celor care beneficiază de reducere! Eu recunosc că țin pumnii pentru ca L’Oréal Paris să fie pe listă. Am făcut o pasiune pentru produsele lor de machiaj și mai vreau. Mai jos îți povestesc despre pudra lor care m-a cucerit, dar și despre alte 3 produse de machiaj recent descoperite și demne de încercat.

4 produse de make-up recomandate

În ultimele luni mi-am cumpărat tot mai des produse de machiaj, am tot testat și mereu vi le-am prezentat și vouă pe cele care mi-au plăcut. Azi vin cu o nouă serie de patru. Nu pentru a vă corupe, ci pentru a vă ajuta în alegerile viitoare, fie ele mai apropiate sau mai îndepărtate. Este vorba de două produse AVON (creion contur pentru ochi și ruj persistent), de un fond de ten Nyx și pudra L’Oréal Paris True Match. Ce-au făcut de merită să scriu despre ele?

Creionul de ochi și rujul AVON

Avon este un brand de care eu mă cam îndepărtasem în ultimii ani. Anul acesta însă am primit cadou aceste două produse de care m-am atașat tare mult.

Creionul contur pentru ochi AVON True Colour negru

Creionul contur pentru ochi AVON True Colour negru mi-a plăcut din prima și continuă să fie singurul de acest tip pe care îl folosesc pentru că este foarte moale, ușor de aplicat și de un negru destul de intens. Pentru prețul lui, eu zic că mai mult nu ai ce să-i ceri. Este un creion retractabil, nu trebuie să stai cu ascuțitoarea după tine, are o textură cremoasă, trasează ușor liniile, nu zgârie, nu se rupe. Neajunsul ar fi că nu e un produs waterproof, dacă sunteți în căutare de așa ceva. Eu nu folosesc produse de ochi rezistente la apă pentru că am ochii foarte sensibili și vreau să folosesc doar produse foarte blânde pentru demachiere.

Avon-ruj-persistent-Extra-Lasting

Rujul persistent Extra Lasting nu e un produs perfect, tocmai din cauză că nu este persistent. Culoarea se duce ușor-ușor în 3 ore fără să faci mari eforturi. Atunci de ce mă încăpățânez să-l recomand? Pentru că mie îmi place și cred că singura greșeală a celor de la Avon este denumirea greșită a produsului. Dacă l-ar trece la rujuri hidratante, ar fi mult mai bine.

Efectul de hidratare se menține mult timp după ce rujul se estompează pe buze. Ador nuanța aceasta și faptul că este foarte cremos și ușor de aplicat, că îmi simt buzele hidratate, dar deloc lipicioase. Nu veți obține nuanțe așa de intense ca cele pe care le are Avon în catalog în dreptul acestui ruj, vă spun sigur, dar știu și că suntem multe cele care nu căutăm nuanțe de ruj vizibile din avion. Pentru noi este acest ruj. Marele avantaj este că estomparea nu vine cu acumulare de produs în liniile de pe buze.

Fond de ten NYX Professional Makeup Stay Matte But Not Flat

Dacă ai tenul mixt sau gras, sigur o să-ți placă fondul acesta de ten. Este un produs ieftin, dar foarte calitativ. Este lichid, se aplică ușor și acoperă foarte bine din prima. Eu îl aplic cu burețelul umezit. Nu creează efect de mască, matifiază perfect, ascunde cam tot ce se poate ascunde un fond de ten și rezistă destul de mult, chiar și fără primer. Treaba este să hidratați foarte bine tenul înainte de aplicarea lui, altfel vă veți trezi cu el că se strânge pe față. Singurul minus este că matifierea nu este pentru toată ziua, dar la prețul lui, este un super produs, vă garantez. Pentru matifiere extra există pudra.

Fond de ten NYX Professional Makeup Stay Matte But Not Flat

Pudra L’Oréal Paris True Match

Cu ea completez fondul de ten Nyx. Ajută la fixarea lui și reface matifierea pe care mi-o doresc. De ea m-am atașat cel mai mult dintre produsele de azi. De ce? Pentru că este perfectă din toate punctele de vedere. Cutiuța are două deschideri, una dintre ele ascunzând burețelul pentru aplicare și o oglindă foarte utilă pentru pudrare pe fugă. Faptul că e compactă, o face ușor de aplicat pentru mine. La cele pulbere, tind să folosesc prea mult produs. Pudra L’Oréal Paris True Match matifiază imediat ce o aplici, uniformizează, acoperă, dar lasă un aspect plăcut feței. Zero senzație de încărcare și rezistență foarte bună, plus ușor efect de iluminare. Ce poți vrea mai mult?

Pudra-L’Oréal-Paris-True-Match-2

De la același brand mai am corectorul True Match The One și fondul de ten Infallible Total Cover. Am scris despre ele aici. Dacă L’Oréal Paris va avea reducere luni, am pe lista de dorințe alte trei produse de-ale lor: rimelul cu efect de gene false L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye, rujul de buze mat hidratant L’Oréal Paris Color Riche Matte Free The Nudes și spuma de curățare matifiantă cu argilă L’Oréal Paris Pure Clay. Să vină luni mai repede!

Tu ce branduri/produse ai vrea să găsești la reducere în turul doi de Black Friday la Notino? Vânezi ceva pentru tine sau ești în căutare de cadouri de Crăciun?

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 22/11/2019
    Răspunde

    Pentru mine nu cumpăr nimic mai mult cadouri.

    • Diana
    • 22/11/2019
    Răspunde

    Anul acesta nu mi-am luat nimic pt make-up de black friday ,dar nu este tarziu ?

  1. Urmaresc electrocasnice sa vad ofertele si dupa o sa iau o decizie!

  2. Imi place rujul, este nuanta mea preferata, pacat ca nu persista mai mult, dar si asa l-as cumpara. Anul acesta…. mai slabut cu cadourile, un ceva acolo sa nu treaca neobservat Mosul. ( mie mi-ar trebui un tensiometru bun, da nu gasesc Mosul cu tensiometre 😀 )

    • Anghelina Irina
    • 23/11/2019
    Răspunde

    Sunt multe cele pe care le vreau dar am alte cheltuieli,așa că trebuie să mă fac ca nu stiu

  3. nu vanez nimic in mod deosebit, doar ma uit. ca sigur gasesc eu ceva de cumparat 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares