Testat – Apa micelară Microbiom Protect Gerovital Plant

Apa micelară Microbiom Protect Gerovital Plant

Demachierea/curățarea tenului este cel mai important pas din rutina noastră de îngrijire, cel pe care ar fi bine să nu-l sară nimeni, indiferent că s-a machiat sau nu, că a ieșit din casă sau nu, în ziua respectivă. Apa micelară a devenit produsul meu preferat de demachiere, imediat după ce am descoperit-o. Am un ten gras, sensibil, așa că alte produse gen lapte demachiant sau emulsie nu îmi fac bine. Nici măcar apele micelare bifazice nu sunt pentru mine.

De curând, am primit spre testare apa micelară Microbiom Protect din gama Gerovital Plant 2019 de la Farmec. De curând însemnând de mai bine o lună și jumătate, timp în care am tot folosit-o, de două ori pe zi, așa că pot trage azi niște concluzii în ceea ce o privește. Este o apă micelară menită să protejeze microbiomul pielii. Ce este acesta? Bariera de la suprafața pielii, formată din totalitatea bacteriilor, fie ele bune sau rele. De cele rele trebuie să ne ferim, pe cele bune să le apărăm, pentru a păstra echilibrul pielii. Asta și-a propus Farmec să ofere prin această apă micelară.

Pe scurt, este un produs natural în proporție de 96%, este destinată femeilor de orice vârstă, posesoare ale unui ten normal sau mixt. Promite să curețe bine pielea.

Cum mi s-a părut mie? Trecem rapid peste ambalajul transparent, combinat cu eticheta predominant verde (bine alese, în ideea de natural!), și peste sistemul de închidere/dozare, care iar mi se pare bine ales, și ajungem la produsul în sine.

Are un miros plăcut, discret, nederanjant. Eu o folosesc pe toată fața, inclusiv pe pleoape și buze, deci aș fi simțit imediat dacă mirosea prea tare.

Într-adevăr, apa micelară Microbiom Protect curăță bine și repede machiajul obișnuit. Dacă vorbim despre produse de machiaj rezistente, nu vă așteptați să dați cu discheta și ele să dispară. Aveți nevoie de o cantitate mai mare de produs și de un timp mai mare de acțiune. Tamponați zona cu discheta, lăsați câteva secunde să acționeze și abia apoi începeți să ștergeți. Asupra sebumului acționează foarte bine, adică îl îndepărtează rapid, fără a fi nevoie să frecați. Vă spuneam că apa aceasta micelară este pentru ten normal și mixt, ori eu am tenul gras. Și uite că ne înțelegem foarte bine!

În cele câteva săptămâni de utilizare nu am avut probleme de genul usturimilor, iritațiilor, mâncărimilor, deși am tenul destul de sensibil. După utilizare, pielea se simte, așa cum este normal. hidratată, netedă, moale, plăcută la atingere, ușoară. Nu simți tenul încărcat (am pățit și asta cu o apă micelară căreia nu îi voi da numele aici) și nici măcar nu lasă pielea lipicioasă. Eu urăsc să simt că mi se lipesc degetele de față atunci când o ating, după demachiere. Nu e neapărat o problemă în sine, că oricum venim cu alt produs peste, dar e un pitic de-al meu!

Este un produs destul de blând, care nu usucă în niciun caz pielea și, cel puțin la mine, nu a provocat acneee. La mine apar rar coșuri, nu am o problemă gravă, dar sunt anumite produse care o agravează. Aici nu a fost cazul. Eu chiar aș tinde să o recomand celor care au problemă cu acneea tocmai datorită faptului că are ingrediente mai ok decât alte produse și că are la bază complexul Microbiom Poliplant Protect care asigură echilibrul microbiomului pielii. Ar fi bine să înțelegeți că acneea nu se rezolvă folosind produse foarte dure și frecând grav pielea pentru a o curăța. Agresivitatea naște agresivitate întotdeauna, deci alegeți o îngrijire mai blândă!

Pentru cum lasă pielea eu îi dau 10. Pentru puterea de demachiere primește un 7. Eu zic că media este una foarte bună pentru o apă micelară cu 96% ingrediente de origine naturală. Produsul este disponibil atât în varianta de 200 de ml, cât și în cea de 400 ml, mai avantajoasă ca preț. Prețul îl puteți vedea AICI. Dacă plătiți online, aveți transport gratuit la orice comandă mai mare de 59 de lei. Produsul este disponibil și în farmacii și supermarketuri.

Tu ce apă micelară folosești? Cât de mulțumită ești de ea?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anghelina Irina
    • 30/10/2019
    Răspunde

    Pe aceasta nu am folosit-o.Acum folosesc una de la Cien pe care o găsești la Lidl și îmi place tare mult

      • Angelica
      • 30/10/2019
      Răspunde

      Eu folosesc de la Nivea și sunt mulțumită de ea.

    • Filiz Mustafa
    • 30/10/2019
    Răspunde

    Nu l-am folosit ,dar il voi incerca . Produsele de la Farmec sunt bune .

      • Valeria Chertes
      • 30/10/2019
      Răspunde

      Mulțumim pentru recomandare ,am sa incerc sa vad cum este.

      • LORENA ANAMARIA ZAMFIR
      • 30/10/2019
      Răspunde

      Mulțumim pentru recomandare!
      Eu am de la Nivea!

    • Anda Stanciu
    • 30/10/2019
    Răspunde

    nu am incercat _o pe aceasta.acum folosesc una de la Garnier si sunt mulțumită de ea

  1. Răspunde

    Nu am folosit-o dar o am in vedere. Pretul este foarte bun pentru cantitatea oferita. Momentan, folosesc dischete umede de la Cien si am la rând dischete cu apa micelară de la Balea

      • Tatarus Silvia
      • 30/10/2019
      Răspunde

      Abia a doua zi de folosire, sunt incantata de ele , dar ai dreptate in legătură cu machiajul mai rezistent, in schimb și serul din aceiași gama mi se pare super, lasă pielea foarte fina .

  2. Bune produse, o sa am vedere apa micelara Farmec!

    • Nicolae Claudiq
    • 31/10/2019
    Răspunde

    Are un pret foarte bun. In prezent folosesc apa micelara de la Nivea. Dar cu siguranta o voi cumpara si pe aceasta.

  3. Eu am folosit apa micelara de la Avene, inainte folosisem Bioderma si La Roche Posay, dar pentru demachiere mai profunda si mai eficienta, cosmeticiana mi-a recomandat un produs in doi pasi de la Babor, un ulei care deschide bine porii si un alt produs care se aplica peste ulei si se maseaza bine. Se clateste bine cu apa multa , tenul este fin curat si nu se mai ingrasa, testat deja de o luna.

  4. Răspunde

    Pe aceasta nu am folosit-o dar o trec pe lista. Si ce imi place ca ne scrii despre produse romanesti!!

  5. Am testat-o si eu si sunt multumita de ea, mai am cam un sfert in sticla si o s-o recumpar dupa ce le termin si pe celelalte aflate in asteptare. Indeparteaza ok machiajul, doar cu rujul rezistent la trnasfer se descurca mai greu, dar cu putina insistenta am reusit sa-l indepartez si oricum eu nu prea folosesc machiaj rezistent la apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares