Crema de curățare și crema hidratantă Sensitive Toleriane

Crema de curățare și crema hidratantă calmantă Toleriane Sensitive

O nouă campanie de testare Buzzstore tocmai s-a încheiat. Pentru cine nu știe ce este Buzzstore, găsește toate detaliile în articolul Faci Buzz și câștigi. De data aceasta am fost selectată și eu pentru a testa două produse La Roche-Posay din gama Toleriane. Mai folosisem câteva produse ale brandului, dar nu prea multe. Totuși, au fost suficiente cât să văd diferența de calitate dintre acest brand și altele și să îmi doresc să încerc și alte produse de-ale lor.

Pe scurt, pentru cei care nu mă cunoașteți deja, eu am un ten gras, dar și foarte sensibil. Nu a fost întotdeauna așa. Cu timpul, a trebuit să devin foarte atentă la ce pun pe față dacă nu vreau iritații, mâncărimi, roșeață. Nu de puține ori am preferat să merg la culcare cu fața uscată, în loc să aplic o cremă care știam că nu mi-ar face bine pe tenul deja iritat. Normal că m-am bucurat atunci când am citit despre gama Toleriane că a fost gândită tocmai pentru o piele intolerantă, ca a mea.

Produsele La Roche-Posay Toleriane sunt formulate cu un minim de ingrediente pentru a limita riscul alergiilor. Sunt tolerate chiar și de cele mai sensibile tenuri, fiind lipsite de parfum, conservanți sau alcool. Nu doar că nu irită, dar chiar calmează. Asta e promisiunea La Roche-Posay. Găsiți aici informații despre toate produsele din gama aceasta. Ce vă pot spune eu după câteva săptămâni de utilizare?

Crema de curățare facială Toleriane

Crema de curatare Toleriane pentru piele sensibila, 200 ml, La Roche-Posay

Am avut îndoieli că-mi va plăcea un produs de curățare sub formă de cremă. Mă așteptam să nu facă spumă și, din cauza asta, credeam că nu va curăța. M-am înșelat. Nu face spumă, dar curăță tenul surprinzător de bine. Recunosc că nu folosesc produse de machiaj rezistente la apă, deci nu știu cât de bine funcționează asupra lor.

Senzația din timpul și de după utilizare este foarte plăcută. Consistența cremoasă, dar nu grasă, permite masarea/frecarea blândă a pielii. Produsul se clătește destul de repede, nu ai senzația de clătire insuficientă. La final, ai tenul curat, deloc iritat. Dar, există și un dar, nu aș recomanda produsul cuiva care are tenul foarte gras, ca al meu. De ce? Pentru că eu am folosit foarte mult produs. Nu stau să fac analiza ingredientelor, dar pe excesul meu de sebum nu a mers cu o picătură de cremă. Era ca și cum ai vrea să speli o farfurie uleioasă doar cu apă. La o cantitate mai mare de produs, merge. Acesta este singurul inconvenient.

În rest, nu am ce să reproșez cremei de curățare Toleriane. Lasă pielea curată și hidratată, fără urme grase. Nu irită, nu usucă, nu provoacă mâncărimi. Nu conține alcool, săpun sau parfum.

Crema hidratantă calmantă Toleriane Sensitive

Dintre cele două produse testate, crema hidratantă calmantă este cea care mi-a plăcut 100% și pe care chiar o pot recomanda chiar oricui, inclusiv posesorilor de ten gras.

Crema hidratanta prebiotica Toleriane Sensitive

Ca orice cremă hidratantă se aplică pe ten dimineața și seara, după demachiere/curățare. Nu are miros (nu conține parfum), nu simți nicio usturime, chiar dacă ai vreo iritație/erupție. Am putut s-o folosesc inclusiv în zilele în care pielea era mai iritată, când vă spuneam că aș fi evitat alte produse care ar fi provocat imediat usturime și mâncărimi.

Se absoarbe repede în piele. Aici e invers față de crema de curățare: persoanele cu ten gras vor folosi o cantitate mai mică de produs. Ce-mi place cel mai mult la ea este că nu lasă pielea grasă sau lipicioasă și că hidratarea este una de durată. Am folosit-o inclusiv ca bază pentru fondul de ten și se comportă destul de bine.

Crema de curățare facială și crema hidratantă calmantă Toleriane Sensitive sunt două produse bine gândite care dovedesc încă o dată calitatea La Roche-Posay. Ambele sunt pe bază de ingrediente ușor tolerabile (printre care și apa termală), ambele sunt gândite pentru tenuri sensibile și alergice (pot fi folosite inclusiv pe pielea delicată a bebelușilor). În timp ce crema de curățare o recomandă și ei și zic și eu că ar fi mai potrivită tenurilor normale și uscate, crema hidratantă mi se pare potrivită oricărui tip de piele care se confruntă cu o sensibilitate crescută, cu mențiunea că pentru persoanele cu piele foarte foarte uscată, există o altă cremă, tot calmantă și hidratantă, Toleriane Riche.

Crema de curățare La Roche-Posay Toleriane o găsiți la prețuri începând de la 45 de lei, iar crema hidratantă calmantă prebiotică Toleriane Sensitive undeva pe la 50 de lei. Cele mai bune oferte le găsiți la Farmacia Tei și Farmacia la preț mic.

#buzzToleriane #LaRochePosayRomania
#TOLERIANE

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anghelina Irina
    • 25/08/2019
    Răspunde

    Tenul gras îl am și eu, dar nu sensibil.Nu stiu daca mi s-ar potrivi și mie crema Toleriane

      • Cristina Dragomir
      • 10/09/2019
      Răspunde

      Poti cauta niste mostre pe undeva, ca sa vezi. Ar trebui sa aiba prin farmacii.

    • Asaftei Simona
    • 25/08/2019
    Răspunde

    Mulțumesc pentru informații ,eu chiar am un ten foarte gras !??

      • Cristina Dragomir
      • 10/09/2019
      Răspunde

      Exista si avantaje ale tenului gras, asa ca… trebuie sa il acceptam asa cum e.

  1. Răspunde

    Am descoperit si eu de curand produsele de la ei si trebuie sa zic ca sunt foarte incantata de ele. Crema pentru ten gras e minunata. Am sa testez si cele recomandate de tine dar sunt sigur de pe acum ca imi vor placea 🙂

      • Cristina Dragomir
      • 11/09/2019
      Răspunde

      Vrei sa iti trimit o mostra de la cremuta hidratanta? Mai am una.

    • Lamiita Petre
    • 03/09/2019
    Răspunde

    Pana acum nu am incercat niciun produs din gama La Roche-Posay, desi am vazut destul de multe care mi-au atras atentia. Cred ca pentru tenul meu mi s-ar potrivi Toleriane Riche

      • Cristina Dragomir
      • 11/09/2019
      Răspunde

      deci tu ai tenul mai uscat sa inteleg?

  2. La Roche Posay are produse tare bune, mie imi plac mult toate produsele lor, mi s-au potrivit de minune.

      • Cristina Dragomir
      • 11/09/2019
      Răspunde

      Pai tu esti una dintre persoanele care m-au instigat sa ma orientez spre acest brand. Si bine ai facut!

    • Niscoveanu Simona
    • 19/01/2020
    Răspunde

    Eu am câștigat niște mostre de la ei, chiar mi-au plăcut! ? Au mai multe tipuri de creme, unele recomandate și de unii medici dermatologi!

      • Cristina Dragomir
      • 19/01/2020
      Răspunde

      au multe produse pe listele dermatologilor, inclusiv pentru par.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares