Google Glass vin la IMWorld 2014

Ce e IMWorld? Numele sau complet este Internet & Mobile World 2014 si este cel mai important eveniment dedicat solutiilor digitale. Editia de anul acesta are loc la Romexpo in perioada 8- 9 octombrie si de anunta mai mult decat interesanta. Vor fi prezentate solutii de business si aplicatii. Eu nu sunt pe partea de afaceri dar, in materie de aplicatii si gadgeturi, imi place sa stiu si sa testez totul.
Vor avea loc prezentari si dezbateri pe temele mai sus amintite, vor avea loc seminarii din care cei prezenti vor avea de invatat in ceea ce priveste influenta pozitiva a solutiilor prezentate asupra afacerilor pe care le conduc sau pentru care lucreaza. Preferatul meu va fi “Future Corner” locul in care voi putea testa cele mai noi si inteligente gadgeturi. Cel mai tare imi doresc sa pun mana si sa incerc ochelarii inteligenti Google Glass. Qricat as citi despre ei, abia cand ii voi putea testa voi sti cu adevarat cum sunt si daca ma fac sa ma simt ca in Matrix. Inca mi se pare cam SF sa pot face poza sau filma doar cu o comanda vocala data ochelarilor cu aspect la fel de SF. Mi se par cea mai ingenioasa “gaselnita” a momentului, in sensul ca au mers mai departe decat merge imaginatia mea. Si imaginatia mea nu e deloc “saraca”.
Google Glass vor fi acolo in zilele evenimentului, adusi de QuickMobile si sper sa fiu si eu acolo ca sa ii incerc si sa va povestesc cum a fost.
In era internetului, cred ca e bine sa ne punem mereu la curent cu ce e nou in domeniu si ce ocazie poate fi mai buna decat IMWorld unde vor fi 110 companii expozante din domeniile digital şi software si sunt asteptati cam 6500 de vizitatori? Accesul la IMWorld 2014 se face pe bază de înregistrare prealabilă, iar biletele pot fi cumpărate online până la data de 7 octombrie 2014, accesând www.imworld.ro. Ce gadgeturi vor mai fi disponibile in zona respectiva? Mozilla Phone, imprimante 3D, ATM-ul Bitcoin, smarphone-uri Lenovo de ultima generatie. Ne intalnim acolo sa ne punem la curent cu ce inseamna tehnoogia viitorului!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Un articol interesant!Tehnologia avanseaza din ce in ce mai mult! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares