Desenele animate pe hainele preferate

Produsele din acest articol poti fi gasite de cumparat AICI.
Sunt ferm convinsă că printre voi sunt și cititoare aflate încă perioada copilăriei sau a adolescenței, dar și femei în toată puterea cuvântului, care au și ele momente când își doresc sa fie copilăroase și să arate asta prin vestimentație. Dacă suntem mature nu înseamnă ca ținutele noastre trebuie să fie mereu serioase și în culori închise. Mai ales în week-end-uri, e cazul să dăm puțină culoare și să ne întoarcem în copilărie, măcar prin intermediul hainelor.
Mânuța sus cine a fost și a rămas fan Mickey, Minnie, Donald și alte personaje de desene animate? Eu vă propun niște bluze cu imprimeuri cu aceste personaje vesele și colorate.
O bluza albă cu Donald, cu fața personajului pe partea frontală a bluzei și cu spatele lui pe partea dorsala v-ar plăcea? Cred ca se pretează la fix cu o pereche de blugi lejeri și teniși pentru o partida de alergat prin supermarket.
Dacă vreți ceva mai colorat, atunci o bluză roz cu fața lui Minnie Mouse imprimată s-ar putea să îți placă. Eu îi spun Minnie pentru că are acea fundiță roz pe cap dar se poate să fie și Mickey Mouse și să mă înșel eu. Oricum are o culoare plăcută aducătoare de zâmbet și bună dispoziție. Ca și în cazul tricoului cu Donald, și aici imprimeurile se completează, unul prezentând personajul din fața(imprimeul de pe piept), altul spatele lui.

Avem și hăinuțe închise la culoare și cu imprimeuri cu personaje din desene.  Spre exemplu, această bluză neagră cu imprimeu cu unul din membrii familiei Simpson. Toate trei bluzele pentru femei cu imprimeuri cu desene sunt din bumbac 100%, au mânecă lungă și le puteți achiziționa cu reducere de 25% folosind codul Cartoons25, până pe 23 octombrie. Vă vor ajuta să treceți mai zâmbitoare peste zilele mohorâte de toamnă ale lui 2014.

Welcome To The World Of Cartoons!

25% OFF for the cartoons apparels!

Code:Cartoons25

Hurry up to start your new purchase on Sheinside!!!

 

Related Posts

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares