De unde mai bem si noi vinuri bune?

Aud mereu aceeasi poveste: banii nu pot cumpara fericirea ; asa este, dar cu bani se poate cumpara vin … si vinul te face mai fericit! Chiar si cand gatesc folosesc vin; daca mai ramane ceva in sticla, pun si in mancare nu doar in pahar .Si totul meu obisnuieste sa bea vin si ajuns la o concluzie care ma bucura enorm : nu poate sofa si bea vin in acelasi timp … risca sa verse vinul.
Sa nu credeti acum ca suntem o familie de alcoolici; consumam cu moderatie.Cautand pe internet niste sfaturi pentru alegerea unui sotiment de vin pentru pizza am dat peste un blog si din blog am nimerit in acest magazin, magazin online de vinuri premium. M-a plimbat pe raioanele reprezentate de paginile cu categoriile de vinuri ca sa vad oferta. E mai mult decat completa : vinuri albe, rosii, spumante, seci sau dulci, autohtone de cea mai buna calitate, accesorii pentru vinuri.
Fiecare produs in parte e foarte bine prezentat: an de productie, sursa , concentratie de alcool si detalii despre procesul de fabricare. Daca stau bine sa ma gandesc, totusi de pe site lipseste ceva : unde e zeama de varza pentru a doua zi dupa betie? Eu stiu ca poti sa iti cumperi vin si de la magazinul din colt dar de acolo nu stii niciodata ce iei, nu esti bine informat chiar daca poti sa fii mai ieftin „turmentat”. Si nu risti niciodata sa ceri vanzatoarei 2 litri de cartofi si un kilogram de vin. Aici avem doar vin!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares