PUBLICITATE

Dacă îți place ce-ai găsit pe-aici, poți cumpăra și tu un articol sau un link pe acest blog. Prețurile se discută în privat, ele diferind în funcție de cerințe. Ofer conținut original și de calitate. Fiecare articol postat aici va fi distribuit și pe principalele rețele de socializare printre care și pe pagina de Facebook a blogului (momentan se apropie de 12.000 de fani).

Nu exclud nici colaborările tip barter sau colaborările sub formă de concursuri (pe blog sau pe pagina de Facebook). Dacă ai un produs pe care ai vrea să-l testez și să scriu despre el sau vrei să te promovezi printr-un concurs pe Caietul-Cristinei.ro, nu ezita să mă contactezi.

Orice review de produs sau serviciu va intra în categoria TESTATE, acolo unde mi-am promis mie și cititorilor mei că vor găsi păreri sincere despre produse. Nu îmi voi bate niciodată joc de oamenii care îmi acordă încrederea lor, nici de colaboratori, nici de cititori. Asta înseamna ca orice review va conține păreri pro dar și păreri contra. 

Tot ce trebuie sa faci este sa îmi trimiți un e-mail, pe adresa cristina@caietul-cristinei.ro, sau folosind pagina de CONTACT. Îți voi răspunde un cel mai scurt timp.publicitate pe blog advertoriale