Pirin Hill lansează Try to Fly – șosete pentru sportivi

șosete pentru sportivi Pirin Hill

Am descoperit brandul Pirin Hill undeva la finalul anului trecut, în postările unor colege bloggerițe și tare mult mi-a plăcut ce am găsit pe site-ul lor din România, pirinhill.ro. Au o gamă foarte largă de șosete de calitate pentru femei, bărbați și copii. Vorbim despre materiale tot mai greu de găsit prin piețe și supermarketuri – de bumbac, bambus, lână. Și nu doar calitatea materialelor le recomandă, ci și modelele foarte frumoase, colorate. Indiferent că vrei tălpici, șosete scurte sau lungi, subțiri, potrivite sau mai groase, începe căutarea pe pirinhill.ro și s-ar putea să scapi repede. Și la un preț accesibil.

Vestea bună din această primăvară este că Pirin Hill lansează și noua linie de șosete Try to Fly, linie dedicată persoanelor active, pasionate de sporturile de tot felul. Eu am primit deja trei tipuri de șosete pentru sportivi: de drumeții, de tenis și de ski și am făcut și câteva poze cu ele, chiar dacă nu am reușit să ieșim încă într-o drumeție pe bune, la munte. Veți vedea mai jos cum arată produsele și vă voi și povesti câte ceva despre ele, despre ce le face pe fiecare dintre ele speciale, dedicate unui tip de activitate sau altuia. Momentan, la secțiunea Try to Fly a site-ului românesc, găsiți doar șosetele pentru drumeție, dar vor fi adăugate curând și alte tipuri de șosete sport.

Șosetele de drumeție Try to Fly Pirin Hill

Sunt cele pe care vă spuneam că le găsiți deja pe site. Sunt patru modele disponibile, în diverse combinații cromatice. Sunt șosete groase, destinate drumețiilor, indiferent de sezon.

șosete pentru drumeții

De ce sunt așa de scumpe? Pentru că vorbim de materiale de calitate (61% sunt lână merino) și cusături plate care să nu deranjeze, de zone cu întărituri mai pufoase care să amortizeze presiunea din tipul mersului (în vârf și la călcâi).

Try to fly Pirin Hill șosete drumeție

Lâna este materialul cel mai recomandat când vine vorba de șosete de purtat în drumeție, în condiții extreme. Ea lasă pielea să respire vara, ține de cald iarna și nu favorizează apariția bacteriilor. Procentul de elastan este cel care contribuie la o senzație și mai plăcută în timpul purtării. Nu strâng și nu cad de pe picior, deci șosetele Try To Fly pentru drumeție sunt alegerea perfectă din punct de vedere al siguranței, sănătății și confortului.

Șosete pentru ski Try to Fly Pirin Hill

Dacă ești necunoscător, ca mine, probabil că te întrebi de ce nu poți merge la ski cu șosetele de drumeție. Cei pasionați de acest sport știu că nevoile în cazul lor sunt altele. Așa că Pirin Hill a introdus în gama Try to Fly și șosete lungi pentru ski și snowboard. Sunt lungi cam până la genunchi și sunt potrivite și pentru cicliști.

șosete de ski

Și aici avem peste 50% lână merino în compoziția materialului, ceea ce face aceste șosete bune izolatoare termice. Ele asigură căldura necesară pe timpul iernii, permit respirația pielii și reduc gradul de transpirație. Nu mențin umezeala, ceea ce reduce riscul de dezvoltare a bacteriilor și apariție a mirosului neplăcut al picioarelor. Sunt moi și fine, mai subțiri decât cele pentru drumeție.

Pirin Hill Try to Fly șosete ski

Ne întâlnim și aici cu întăriturile necesare în zonele pe care se pune cea mai mare presiune (vârf, călcâi), cu scopul de a proteja piciorul și a face produsul mai rezistent. În plus, au și zone de compresie care asigură o bună potrivire pe orice picior, o circulație sanguină mai bună și o mai mare rezistență înainte de a ajunge să-ți simți picioarele obosite. Ia-le cu tine când pleci să pedalezi, să te dai cu skiurile sau cu placa, și picioarele tale îți vor mulțumi!

Șosete pentru tenis Try to Fly Pirin Hill

Tenisul este un sport care face picioarele la fel de pretențioase în materie de șosete. Pentru că piciorul se mișcă altfel, altele sunt punctele în care are nevoie de susținere și flexibilitate. Pentru amatorii sau profesioniștii sportului cu racheta, dar și pentru alergătorii de orice fel, Pirin Hill a gândit și gama de șosete pentru tenis în cadrul categoriei de șosete pentru sportivi.

șosete pentru tenis

Șosetele de tenis sunt mai ușoare și mai subțiri decât cele pentru drumeție sau ski. Au în compoziție mai mult bumbac și poliamidă Tactel care permite piciorului să respire în voie și să nu transpire prea ușor. Picioarele sunt mereu uscate.

Try to Fly Pirin Hill șosete tenis

Zonele elastice previn alunecarea accidentală a șosetelor în timpul activității, iar la gradul mare de respirabilitate contribuie și zonele speciale de ventilație. Nici de data aceasta nu au fost ignorate întăriturile pe vârf și călcâi, pentru un plus de rezistență și protecție a piciorului, și avem și zone special gândite pe talpă pentru a amortiza impactul în zonele cele mai solicitate.

De unde vin aceste produse? De la doar 60 de km de București. Din păcate, nu sunt produse românești. Vecinii noștri, bulgarii, sunt și de data asta cu un pas în fața noastră. Ei le produc la Ruse și le comercializează în mai multe țări din Europa, printre care și în România.

La toate aceste categorii de șosete pentru sportivi aveți 3 măsuri disponibile: 35-38, 39-42, 43-46. Așa cum v-am spus, momentan sunt disponibile doar șosetele pentru drumeție, dar curând vor apărea și cele de ski și cele pentru tenis, așa că fiți cu ochii pe site pentru că sigur vor debuta cu reducere! Partea și mai bună este că transportul este gratuit la comenzile de peste 80 de lei, iar produsele ajung foarte repede pentru să suntem aproape de punctul de lucru, ambalare și expediere.

Până pe 15 februarie 2019 puteți participa la un concurs pe pagina de Facebook Caietul Cristinei. Am pus la bătaie cinci perechi de șosete din gama Try to Fly.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anghelina Irina
    • 12/02/2019
    Răspunde

    Cred ca cele pentru tenis sunt pe placul meu,drumețiile și skiatul nu sunt de mine?

      • Cristina Dragomir
      • 19/02/2019
      Răspunde

      Eu nu practic niciun…

    • Valeria Chertes
    • 12/02/2019
    Răspunde

    Sunt foarte draguti si eu chiar as avea nevoie de sosete.

      • Cristina Dragomir
      • 19/02/2019
      Răspunde

      Vezi ca au mai multe modele pe site!

    • Lamiita Petre
    • 13/02/2019
    Răspunde

    Chiar daca nu practic vreun sport, cred ca m-as simti confortabil cu ele si acasa. Picioaree mele, mereu reci si pretentioase la materialul din care sunt confectionate sosetele, cred ca ar fi super multumite. Si ca sa fie treaba treaba, as alege niste sosete pentru drumetii.

      • Cristina Dragomir
      • 19/02/2019
      Răspunde

      Eu iti zic sigur ca merg si prin casa, numai ca sunt cam scumpe pentru asta.

  1. deci imi plac maxim sosetele lor! si cele din lana, si cele din bambus, sunt pur si simplu minunate! chiar o sa ma orientez si spre cele scurte, pentru sezonul cald, si spre cele de drumetii, ca ar fi numai bune la munte!

      • Cristina Dragomir
      • 19/02/2019
      Răspunde

      la cele scurte din bumbac ma uit si eu acum, ca deja s-a incalzit.

  2. Răspunde

    Chiar daca nu practic eu vreun sport, cred ca ar fi perfecte pentru picioarele mele. M-as simti foarte confortabil intreaga zi, mai ales ca stau incaltata….

      • Cristina Dragomir
      • 19/02/2019
      Răspunde

      daca mergi mult si incalti ghete, bocanci, eu zic ca le poti purta.

  3. Vaiii, sosetele lor arata intr-un mare fel. Pe langa aspectul lor deosebit si calitatea se vede ca este buna. Chiar am in plan sa imi iau si eu ceva de la ei, ca prea imi curg ochii dupa sosetele lor frumaose foc.

      • Cristina Dragomir
      • 19/02/2019
      Răspunde

      Mie imi plac tare mult seturile alea colorate de 7 perechi.

  4. Suna tare bine si mie imi plac sosetele asa ca, desi nu sunt o fire sportiva si in ultima vreme merg mai mult cu masina decat pe jos tot vreau sa le incerc sa vad cum sunt fiindca stiu cat de faina e lana merino si o sa ma inscriu si eu la concursul tau, poate am noroc. 🙂

      • Cristina Dragomir
      • 18/02/2019
      Răspunde

      cand stai in Brasov, cum stai tu, cam fiecare zi de iarna e o drumetie, nu?

  5. Sosetele sunt tare importante sa fie de calitate, dar putini inteleg. Eu vad ca cele din lana tin cald si iarna ies la plimbare fara stres, iar vara un ciorap de calitate va absorbi transpiratia, lasand piciorul uscat si ajută astfel la sanatatea piciorului.

      • Cristina Dragomir
      • 18/02/2019
      Răspunde

      Altfel de miram de unde ciuperci si bataturi, nu?

  6. Răspunde

    Sincera sa fiu, nici nu m-am gandit pana acum ca ar fi nevoie de sosete speciale pentru sporturi. In realitate, sunt absolut perfecte si ideale pentru ca piciorul sa poata respira sau sa nu piarda caldura.

      • Cristina Dragomir
      • 24/02/2019
      Răspunde

      si ca rezistenta sunt altfel. NU e de mirare ca sunt mai scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares