Rosegal este de încredere. Nu și Poșta Română

rosegal posta romana

Vă povesteam, pe undeva pe la finalul lunii mai, despre o rochie pe care mi-o comandasem de pe Rosegal.com și pe care o așteptam cu nerăbdare. Este vorba despre aceasta. Comanda a fost plasată pe site pe 24 mai și coletul a plecat de la ei către mine pe data de 29 mai. Am plătit inclusiv asigurarea coletului și numărul de urmărire, tocmai pentru că am mai pățit-o cu Poșta Română. Am zis că n-are cum să iasă rău.

Pe data de 12 iunie, la verificarea numărului de urmărire al comenzii, pachetul îmi apărea ca fiind intrat în țară și urmând să-l primesc. A venit finalul lunii iulie și eu tot mai așteptam rochia.

Aveam dubii că cei de la Rosegal sunt serioși. Apoi o tipă mi-a deschis ochii și mi-a zis că în mailul primit la expedierea comenzii aveam inclusiv poza cu pachetul expediat. Culmea este că un alt colet, plecat cu 2 zile în urma rochiei, tot de la Rosegal, a ajuns în 3 săptămâni.

Am deschis tichet pe site la ei, dar am făcut și o reclamație la Poșta Română, online, la secțiunea colete externe. Menționez că la oficiul poștal mi s-a spus că ei nu pot oferi nicio informație pornind de la acel număr de urmărire. N-am să pricep de ce nu se pot oferi informații despre livrarea unui produs pentru a-l cărui transport s-a plătit.

Rosegal mi-a răspuns la ticket și m-a rugat să aștept câteva zile să se intereseze ce s-a întâmplat cu rochia mea. De la Poștă am primit un răspuns standard, copy-paste, că se va analiza reclamația mea și voi primi răspuns. După câteva zile, chinezii mi-au răspuns și mi-au spus că nu au reușit să dea de urma coletului. Mi s-a propus retrimiterea produsului sau returnarea banilor. Am optat pentru a doua variantă și a treia zi primisem deja banii înapoi. Poșta Română n-a mai răspuns. Nici nu știu de că mă așteptam la altceva de la ei.

Vezi aici reducerile de pe Rosegal.com!

Acum am un alt produs. tot de la Rosegal (am luat tot de la ei pentru că au multe produse mărimi mari și transportul este gratuit), această bluză tip ie. Se pare că a ajuns la noi de pe data de 4 august. Nu știu de ce cred că n-am s-o primesc nici pe asta. Sper să mă înșel, dar asta e concluzia mea: că în chinezi pot avea încredere, dar în românii care lucrează la poștă nu. De ce? Pentru că alora le pasă de feedback-ul negativ și preferă să dea banii înapoi oamenilor decât să-și facă anti-reclamă. Alor noștri nu le pasă. Drept dovadă că se șterg la cur cu reclamațiile noastre și în 2017 ei nu pot urmări electronic și oferi informații despre colete.

Chinezii dau un număr de urmărire care arată drumul coletului până la intrarea în România. De aici se ocupă ai noștri să le facă pierdute. Probabil că tot din cauza cetățenilor cinstiți de la poștă a sistat și SheIn livrările către România. Mulțumesc mult Poșta Română.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Nicoletta
    • 16/08/2017
    Răspunde
  1. Răspunde

    Sincera sa fiu credeam ca si-au mai revenit astia de la Posta Romana, dar se pare ca nu… Eu nu am mai avut probleme cu ei in ultimele luni. Chiar au ajuns pachetele foarte repede

    1. Eu i-as ucide daca as putea.

  2. Răspunde

    E trist ca se intampla astfel de lucruri. Asta e unul dintre motivele pentru care eu nu comand de pe siteuri din afara desi mi-as dori multe produse de pe acolo.

    1. sunt unele care folosesc alt tip de traking number, european. Acela iți arata si in tara unde e coletul.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 16/08/2017
    Răspunde

    Si mie mi s-a intamplat,aici in tara,dar asa-i la noi!Au multe de remediat la capitolul profesionalism,promptitudine !

    1. In primul rand ei nu stiu ce inseamna respectul. Au angajati de toata jena.

    • Lamiita Petre
    • 16/08/2017
    Răspunde

    Pentru ca posta noastra lucreaza dupa vechiul slogan „timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim”. Sa te fereasca Dumnezeu sa mai dai si de cateo gretosenie pe la vreun ghiseu, ca nu-ti mai vine sa te mai duci a doua oara. Problemele dateaza nu de azi, de ieri ci de multa vreme. Se pare ca sunt „intangibili”.

    1. nu vorbi de gretoase de la ghiseu ca ma apuc sa scriu si nu ma mai opreste nimeni. Una n-aude, alta nu pricep, alta raspunde obraznic. Diriginta are gura mare. Mai vrei?

    • Valeria Chertes
    • 16/08/2017
    Răspunde

    Numai la noi se poate intampla asa ceva. Rusinica!

    1. In curand nu o sa mai trimita nimeni nimic in Romania ca nu stie daca ajunge.

    • Angelica Popa
    • 16/08/2017
    Răspunde

    E fără cuvinte pățania asta, ca și altele… E groaznic să vezi în fiecare zi cum țara asta se duce, dar se tot duce… De ce,” peștele de la cap se impute”, aici o fi buba de se face treabă de mântuială, fără pic de răspundere, fără să fie luat nimeni la puricat? Cui să te plângi, cum să-ți rezolvi problemele, poate doar dacă ai ceva relații…

    1. Ce vad si pe la Tv si pe la pasapoarte si pe la impozite, e jale cu organizarea in Romania.

  3. Răspunde

    Bluza este absolut superba si chiar buna la pret.
    La Posta cam dispar lucruri de parca ar fi o gaura neagra, o zona crepusculara. Eu am avut o experienta neplacuta cu un colet intern. Nu am primit avizul, nici reavizul si cica trebuia sa platesc magazinaj. Am facut reclamatie si s-a rezolvat dar postasul acum imi poarta sambetele cum s-ar zice si e foarte ratacios cand mai aduce ceva. Mai mult a fost atat de nesimtit incat pt un plic care continea niste servetele umede primite de la Zewa (habar nu am de ce au trimis din senin) m-au pus sa merg la posta. :))) Daca stiam ce e , nici nu ma oboseam sa pierd timpul. Dar nesimtit, ca un astfel de plic incapea in cutia postala, nu era nici greu…. deci? Cara el plicuri mult mai grele!

    1. Lasa ca si la mine facea la fel. Daca a vazut ca ii dau de cafea cand imi aduce un pachet, repede s-a schimbat foaia.

  4. Răspunde

    Măi frate, de câte ori aud de așa ceva mai că îmi vine să plec departe. Mereu se întâmplă așa ceva, iar birocrația și nesimțirea sunt în floare la noi în țară.
    Ce bine ar fi să se poată trimite prin curier. Singura dată când am avut curaj să comand din afară pe un site englezesc, coletul a fost trimis prin curier. A fost nemaipomenit de bine. Îmi pare foarte rău că nu mai livrează în România. Era nemaipomenit ce aveau pe acel site.
    Îmi place rochița aleasă de tine (e ceva ce aș purta și eu, dar fără flori). Sper să ajungă bluzița pentru că e tare frumoasă.

    1. Sa ma fereasca Dumnezeu sa trimita vreun colet prin DHL ca platesc de 5 ori produsul. Nici curierul nu e o solutie.

  5. Răspunde

    Cred ca nu exista om in tara asta care primeste colete externe care sa nu fi avut probleme cu Posta Romana. De aproape 2 luni de zile am un colet pplecat din Olanda de la o prietena care nu a mai ajuns. Deci de la o persoana fizica, nu firma, cu nr de trimitere, arata ca e intrat in tara si cine stie pe unde zace. A trecut si ziua mea, mai e putin si trece si evenimentul pentru care imi doream sa primesc rochia. totusi mai am 2 saptamani pana atunci. Astept, ca altceva nu am ce face. Reclamatia e hartie de sters la f*nd pt angajatii postei.

    1. Dar daca e din Olanda nu ai numar din acela de urmarire european care sa iti spuna exact unde este coletul acum? Urasc Posta romana. Pe intern nu am avut probleme cu ei, dar pe extern sunt varza.

    • Aghinitei Maria
    • 16/08/2017
    Răspunde

    Nu pot sa cred, decat ca cineva de la oficiu a aflat ca se vor inapoia banii pagubitului si profita! Cred ca sesizarea ar trebui sa o faci la forul superior si reclama negativa pe site-ul postei la fiecare postare(copy-paste), si cred ca se vor realinia corectitudinii!

    1. unde sa postezi pe site-ul lor? nu ai unde si reclamatie unde sa faci mai sus? Se acopera intre ei cum fac toti hotii.

  6. Posta română nu vrea să trăiască, au rămas comuniști și ma disperă asta.
    Eu trimit prioripost dacă am nevoie de ceva si merge foarte bine, ajunge ca și curierul, costă mai puțin, nu e coadă și dna de la ghișeu e tare drăguță. Dar altfel..mi-e o groază să ajung la poștă…

    1. Pe coletarie interna nu am avut probleme. Eu mereu trimit premiile prin posta si ajung chiar in 48 de ore.

    • Nicu
    • 16/08/2017
    Răspunde

    „pasărea pe graiul ei piere”……..aşa ca să nu ne mire dacă vor da faliment……O merită.

    1. Exact asta le doresc si tuturor pupezelor care trag mata de coada pe acolo le urez sa le mearga bine la privat.

  7. Răspunde

    astia is hoti la drumul mare….si nu Posta ci angajatii!!! E furt….

    Fusese un moment unde se discuta ca BPost sa cumpere posta romana. Eu cu BPost am treaba zilnic, ca primesc zilnic facturi, acte, si colete, trimit, etc. Angajatii la ghiseu au salarii aprox. mediu pe economie, si vobesc 3 limbi (ok, prost, dar le vorbesc) si desi am prins si coada de 40 persoane (bilet de ordine) si se vedea ca sunt obositi si tropaie, spuneau amabil „cum va pot ajuta? „.

    1. asta inseamna respect dincolo de toate. Normal ca toti ne dorim castiguri mari si munca putina, dar nu ne batem joc de oameni pentru ca nu le primim, nu?

      1. Răspunde

        cam asa.
        Eu fac glume ca daca mi-e dor de o gura de comunism sa ma duc la secretariatul vreunei facultati, la posta, sau la spital.

        1. asta e minunat la noi romanii, ca stim sa facem haz de necaz.

    • ghelbere elena
    • 17/08/2017
    Răspunde

    Posta romana e buna pentru cartea recordurilor la pierderea si nelivrarea coletelor, la stat la coada, la incetineala cu care lucreaza.

    1. Ah, ca bine zici! Chiar cred ca n-ar avea concurenta.

    • barbalata mirela
    • 17/08/2017
    Răspunde

    Imi pare rau sa aud asa ceva 🙁 . Sincer nu esti prima persoana care se plange. Cu Posta Romana nu e „de gluma”. Se pare ca ei fac legea dar ne plangem ca sunt salarii mici. Imi place rochita dar bluza este superba. Sper sa ajunga intr-un final.

    1. Trecem peste dotarile lipsa, care nu sunt din vina angajatilor, dar la cum se comporta si cum se misca, eu cred ca salariile alea le sunt suficiente.

    • Dobre Mihaela-Daniela
    • 18/08/2017
    Răspunde

    Nu ești singura care se află în situația asta. Și eu aștept un colet de mai bine de o lună de zile.

    1. Imi pare rau…

  8. Răspunde

    Initial m-am bucurat ca ajung coletele la posta locala. M-am gandit ca este mai usor sa le ridic si nu mai sunt nevoita sa dau explicatii pentru fiecare colet in parte. Am constatat ca posta locala pierde colete, le trimite retur pe motiv ca nu le-am ridicat desi merg saptamanal la posta si trimit colete si la oficii de care nu apartin. S-a creat un haod general pe care nu-l inteleg. Prefer sa se revina la vechea metoda pentru ca de la posta vamala nu s-a pierdut si nici returnat nici un colet

    1. nu am prea multa experienta cu posta vamala, deci nu stiu care sunt de vina, cei de la locala sau cei de la vamala, dar oricum ar fi compania asta are probleme grave pe care nu vrea sa le rezolve.

  9. si eu am un colet de pe ebay pe csre-l astept de o luna… si degeaba. nu cred ca o sa il mai vad.posta e de-o nesimtire crunta, asa inteleg ei sa-si faca meseria

    1. Partea bune e aceeasi, ca o sa deschizi ticket si o sa iti iei banii inapoi. Posta sucks!

    • Bianca
    • 20/12/2017
    Răspunde

    Am comandat si eu 4 rochite de la ei. Am primit acasa avizul postal dupa aprox 1 luna jumatate. Am primit niste imitatii jalnice ale rochitelor din poza de cea mai proasta calitate posibila. Nu sunt o persoana pretentioasa dar nu cred ca exista material mai prost calitativ decat ce am primit eu. Sper sa reusesc sa le returnez. Deci clar NU COMANDATI ROCHITE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares