Genți pentru accesorizarea ținutelor de toamnă

sfaturi-alegere-genti

Se apropie cu pași tot mai rapizi toamna, un anotimp plăcut, în care putem asorta nenumărate ținute astfel ca, zi de zi, la serviciu, să arătăm și să ne simțim cât mai bine. Cred că orice femeie este preocupată de problema vestimentației, mai ales în condițiile în care locul de muncă impune un anumit dress code. Pentru a arăta întotdeauna corespunzător, este necesară completarea garderobei cu acele accesorii ce pot transforma orice ținută din banală și simplă în elegantă și cu bun gust.

Gențile reprezintă neîndoielnic o soluție în acest sens, motiv pentru care achiziționarea celor mai potrivite modele este esențială. În ceea ce privește nuanțele și modelele, preferințele sunt diferite. Asta înseamnă că fiecare are posibilitatea de a se afirmă prin ceva unic, aparte, însă este necesară și puțin imaginație pentru ca planul să funcționeze.

Fiecare înclină spre anumite tipuri de genți. Astfel, unele femei le preferă pe cele cu texturi metalice, altele pe cele de diverse inspirații, plicuri, poșete de sezon, clutch-uri etc. Atunci când vine vorba despre gențile office, lucrurile încep să fie privite din diverse perspective. Pentru ce poți opta pentru a asorta cât mai bine ținuta de tip business?

inpuff.ro

Ești genul care adoră modelele de dimensiuni medii, într-un design clasic și simplu? În acest caz, acele genți damă de tip postaș sunt o soluție potrivită pentru tine. Cu un design minimalist, purtată în diagonală, te poate ajuta să îți completezi cu succes ținuta.geanta tip postas

Ai grijă însă la nuanță și design, pentru că nu îți dorești să arate sport. Poți opta pentru una din piele naturală pentru un plus de bun gust și eleganță. Îți recomand în acest sens modelele oferite pe site-ul egeanta.ro la prețuri destul de rezonabile.

Pentru întâlnirile de afaceri geanta de tip cutie este indispensabilă. Această se potrivește de minune pe lângă servieta de lucru. Un model cu o textură cât mai light sau mai îndrăzneață ajută la crearea unui dress code permisiv.geanta office cutie

O geantă cu franjuri sau ciucuri te ajută să realizezi un outfit casual, însă poate reprezenta o soluție și în cazul în care vrei să alcătuiești o ținută de seară impecabilă sau pentru o zi lejeră la birou. Tot pe pagina menționată găsești astfel de modele în diverse tonuri, nuanțe și finisaje.

Modelele basic sunt mereu potrivite pentru o ținută office. De obicei, acestea se prezintă cu un mâner simplu și elegant și pot fi asortate cu ușurință cămășilor și pantalonilor la dungă, dar și altor combinații.genți clasice birou

Dacă te interesează să afli care este noua vedetă a toamnei în materie de genți office, află că modelul trapez va fi în trend. O geantă care poate fi purtată în mână te va ajuta să capeți un aer de seriozitate și profesionalism: exact ceea ce îți dorești mai ales când te pregătești pentru o întâlnire de afaceri. Poți înlocui cu lejeritate servieta cu o astfel de geantă.geanta tip trapez

Tot în toamnă lui 2017 te poți baza pe acele genți damă maxi. Poți opta pentru o textură aparte pentru a te evidenția atunci când alegi o ținută obișnuită.

După cum vezi, soluții pentru a ieși din anonimat sunt numeroase. Trebuie doar să o găsești pe cea mai potrivită pentru tine și să îndrăznești să te afirmi în orice zi. Nu uită de pagina egeanta.ro, locul în care găsești geanta ideală la un preț corect și satisfăcător.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 31/08/2017
    Răspunde

    Mie imi place prima geanta eu ma imbrac mai mult sport.

  1. Răspunde

    Geanta este accesoriul meu preferat. Asa ca ii e greu sa aeg un singur model din cele prezentate de tine.

  2. Răspunde

    Pff, mi-am gasit foarte multe genti pe siteul recomandat de tine! sunt faine, faine!!!

    • Carmen
    • 31/08/2017
    Răspunde

    Uuuuu geanta visinie, i-as face-o cadou surorii, ea e profa, mereu isi schimba geanta in functie de ce poarta. Eu as alege un soi de geanta postas mai mare 🙂 sa incapa multele chestii ale mele, ale copilului si cumparaturi ocazionale. Deci cred ca fur modelul postasului, pare cel mai simplu.

    • ghelbere elena
    • 31/08/2017
    Răspunde

    Inca nu m-am saturat de purtat rucsacuri. Mi se par atat de comode la purtat, si am vazut pe site un model foarte frumos.

    • Iacob Elena
    • 31/08/2017
    Răspunde

    Imi plac gentile elegante, de calitate desi nu imi permit sa dau prea mult pe una. La birou trebuie sa porti tinute elegante si asortate de aceea iti trebuiesc cel putin vreo 4/5 genti!

  3. Răspunde

    la cat am platit pe ultima geanta, nu mai cumpar alta inca vreun an!!! 😀 😀 . Si tu ne tentezi cu pozele astea…!

  4. Răspunde

    Eu folosesc genti, dar mai ales modele sport. Nu imi plac cele de tip postas. In genul gentii rosii postate de tine folosesc si eu, mai mult sau mai putin.

  5. Nu am multe genti, am doar cateva. Problema e ca nu stiu unde sa le mai pun, avem spatiu de depozitare limitat. Ah, abia astept sa se schimbe situatia aceasta cat mai curand, odata cu mutarea la casa noastra.

  6. Am început să fac ordine printre genți și vând din ele. Am prea multe și nu mai are rost să stea în dressing. Mi-am păstrat câteva din piele mari și colorate, și câteva sport, și câteva casual tip poștaș, ahh și câteva plicuri pentru evenimente în toate culorile 😀 Am o problemă cu gențile?

  7. Răspunde

    Imi plac gentile, si mai mari si mai mici, depinde de ocazie. Desi imi sunt mai practice cele mai incapatoare, mai spatioase, cu mai multe compartimente, la diferite ocazii mai speciale port mai micute, mai finute.

    1. la ocazii renunt si eu la gentile mari 😀

    • nicolae claudia
    • 01/09/2017
    Răspunde

    eu prefer gentile mari pentru serviciu si rucsacul pentru plimbarile prin parc. Geanta trebuie sa fie office, de culori neutre si cat mai incapatoare.

    1. rucsac nu am purtat niciodata. Eu sunt fan genti mari sau medii.

  8. Eu la capitol genti stau foarte prodt :))) am numai 3 si pe alea le port cand e musai,musai …altfel neah :))))

    1. mie mi-e greu sa le tot schimb, asa ca port una singura si 3 saptamani.

    • Alina
    • 03/09/2017
    Răspunde

    Interesant articol si de ajutor
    Eu am cam de toate tipurile genti
    Ultima geanta am primt-o cadou si e foarte chic

    1. Sa le porti sanatoasa pe toate, Alina!

  9. Răspunde

    Gentile, slabiciunea mea :). Parca niciodata insa nu gasesc exact ceea ce-mi doresc, mereu am un cusur pentru fiecare geanta in parte, cu toate ca in general nu sunt pretentioasa…

    1. E bine sa fii pretentios, sa stii! Ai mai multe sanse sa cumperi lucruri de calitate.

  10. Răspunde

    Si eu port des genti tip postas pentru ca in felul asta pot s-o tin pe cea mica de mana si cu cealalta mana sa mai duc din cumparaturi

    1. Eu le port pentru ca imi place sa am bratele libere.

  11. Răspunde

    Oooo, geanta bordo e absolut magnifica! ♥
    Mie tocmai azi mi-a sosit un colet cu o geanta. E ceva mai mica decat ma asteptam, insa imi place. Totusi, la fel de super mult imi place geanta bordo din articolul tau. Iar ma impingi sa fac paguba? :))

    1. Nu, nu. Nu te imping la nimic. Nu-s eu de vina ca esti geanto-dependenta!

  12. Răspunde

    Mie imi plac gentile tip postas pentruca sunt foarte comode. Le prefer pe cele de dimensiuni medii pentruca daca sunt prea mari nu mi se potrivesc deoarece sunt miniona, iar daca sunt prea mici nu imi incap toate cele necesare. Dar am si genti mai mari, dar si gentute mai mici. Le port in functie de ocazie si tinuta.

    1. eu tot postas, dar mari, ca eu sunt mare 😀

    • Angelica Popa
    • 06/09/2017
    Răspunde

    Îmi plac gențile, indiferent de mărime, important este să fie asortate la ținută și eveniment. În rest bani să fie că gusturile nu se discuta!

    1. tuturor ne plac, dar bugetul ne face sa ne limitam la 2-3 piese de baza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares