Top 5 cadouri de Crăciun pe care le poți cumpăra în ultimul moment

cadouri

Unii dintre noi sunt programați biologic pentru a începe planificarea cumpărăturilor de Crăciun pe 21 decembrie. Ne promitem în fiecare an că anul acesta va fi diferit, că în acest an vom face totul din timp. Dar, în mod inevitabil, ajungem într-un centru comercial la ora 15:00 în ajunul Crăciunului, într-o aglomerație infernală încercând să găsim diferite daruri sau pachete cadou.

Dar nu vă temeți pentru că există întotdeauna cadouri pe care le puteți cumpăra online:

1. Coșuri cadou de la GiftIdea: Coșurile cadou sunt darul perfect pentru oricine. Cei de la GiftIdea îți oferă o gamă largă de coșuri cadou la prețuri avantajoase. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi un coș, plată se face online, iar darul va fi livrat acasă la persoană dragă ție.

2. O cină specială: Restaurantele sunt atât de supraevaluate: vinul este prea scump, porțiile sunt prea mici. Iluminarea este prea plictisitoare pentru a vedea chiar și față partenerului dvs. jumătate din timp, ambianță (etc. etc etc). Dar având o masă făcută de cineva acasă? Perfect. Și este și mai special când este gătită de cineva ale cărui specialități culinare provin din cultură unei alte țări. Există firme care oferă astfel de experiențe sociale. În plus, aveți ocazia să cunoașteți oameni noi și interesanți din zonă în care locuiți.

3. Vouchere de cumpărături: Poate că sună ca fiind un cadou extrem de plicticos, dar de cele mai multe ori este o alegere perfectă. Asta pentru că uneori se poate să nu nimerim exact preferințele celor dragi în materie de cadouri. Așadar, această alegere este una dintre cele mai sigure. În plus, dacă știi exact magazinele preferate ale celor dragi, cu atât mai bine. Le poți achiziționa un voucher pentru a face cumpărături în locul lor preferat.

4. Bilete la piesa de teatru preferată: Nu este tocmai o alegere sigură, deoarece, de regulă biletele pentru o piesă de teatru ar trebui să fie cumpărate cu cel puțin o luna înainte. Dar cu puțin noroc, poate că veți găsi biletele mult dorite. În cazul în care norocul nu va surâde și nu ați reușit să cumpărați bilete la teatru, puteți apela la varianta bilete la film. Încearcă să îți amintești actorul preferat al celor dragi, sau chiar filmul la care abia așteptau să meargă pentru a-l viziona! Nu uitați să cumpărați un voucher pentru gustări!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Stanila Naty Mihaela
    • 04/07/2017
    Răspunde

    Intotdeauna jumatatea lunii ma prinde la cumparaturi ,am citit pe multe siteuri ca ar fi o moda sa facem cadouri carduri de cumparaturi ;cred ca anul acesta voi folosi si eu aceasta metoda.

    1. Daca vrei sa faci cadou ceva cu adevarat util, eu zic va gift card-ul e de baza.

  1. Răspunde

    Voucherele sunt o alegere perfecta, mai ales cand nu ai idei ce sa cumperi. Pica bine articolul asta, nu mai e asa mult pana la Craciun…AMR 174 de zile :))

    1. tu chiar le numeri, a? Asa de mult iti place bradul?

  2. Răspunde

    Eu am facut o obsesie in ultimii ani sa pregatesc totul din timp ca sa pot oferi fie ceva mai scump/interesant, fie mai multe lucruri o data.
    Acum cativa ani am facut o boacana..am comandat un cos cu bunatati pentru Craciun si era prin octombrie. Nu stiu cum am facut setarea pe acel site, dar cert e ca a venit in noiembrie …pe 25! I-am zis sotului ca incepem sa sarbatorim in avans si ca vom petrece timp de o luna 🙂 ))))

    1. asta nu e nimic. Eu am oferit cosurile cadou de Craciun de sf Ion pentru ca atunci a binevoit Cargus sa mi le livreze.Traiasca!

  3. Răspunde

    Cosurile cadou si voucherele de cumparaturi sunt favoritele mele. Primele pentru ca sunt delicioase si descopar in ele tot felul de chestii pe care sa le rontai cand ma uit la meciuri sau la filme, iar voucherele imi plac pentru ca am libertatea de a alege lucruri care imi plac foarte mult.

    1. eu prefer varianta cardurilor cadou ca la cosurile cadou de cele mai multe ori vobim de muuuulte calorii.

  4. Răspunde

    Deja vorbim despre Crăciun?! Vreau la mare!!!!
    Dar, bune idei 😉

    1. :)) pai la cat de frig a fost luni, deja ma gandeam la Sarbatori.

  5. am inceput sa numar zilele pana la Craciun, ma crezi? e perioada mea preferata din an! nu stiu ce voi cumpara anul asta, o sa ma documentez lejer de la ziua mea, din octombrie, sa nu ma trezesc pe 20 decembrie ca n-am ce-mi trebuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares