Oficiul Poștal 51 devine punct de livrare eMAG

Oficiul Poștal 51 punct de livrare emag

Asta-i oficiul meu. Bine, nu al meu în sensul că îmi aparține.

E oficiul la care merg sa-mi ridic uneori colete, să cumpăr plicuri pentru corespondență și să expediez premiile pentru cititori.  Îmi place de mor oficiul ăsta. Sunt 4 ghișee, dar de mai bine de un an funcționează doar 3 (dacă ai noroc să vrea o tanti să vină din spate să dea o mână de ajutor). Altfel sunt doar 2. Ferească Dumnezeu să ai nevoie de un amărât de plic sau timbru, că ești la mila oamenilor de la coadă! Dacă vor să te lase să-l cumperi ca să nu stai la coadă cât pun ei colete sau plătesc facturi, înseamnă că e ziua ta norocoasă. De obicei nu o fac. Asta nu din răutate. Eu îi înțeleg. Pur și simplu la poștă totul durează mult. Dacă n-are tanti timbre sau plicuri acolo. Trebuie să se ridice să aducă din spate sau să strige o colegă. Dacă respectiva nu știe pe unde sunt, trebuie căutate. Se lucrează din greu la poștă.

Ar mai fi geamurile pe care eu nu le-am văzut niciodată șterse. Ar mai fi faptul că în depozit lucrurile nu sunt puse niciodată în ordine. S-a întâmplat să am un colet de ridicat și să aștept câte 10 minute să-l caute pentru că nu-l găseau. Ar trebui să vadă cum arată un punct de ridicare Elefant ca să afle ce înseamnă organizarea.

bottegaverde.ro

Ar mai fi atitudinea angajatelor. Nu a tuturor, evident. O tipă tânără mestecă gumă, vorbește la pertù și chiar te ia la mișto. Alta, trecută de 50 de ani, cred, te expediază fără să-ți dea răspunsuri și vorbește tot timpul în scârbă. Să vezi când ai de ridicat o recomandată cât stai să caute prin 20 de caiete studențești! La colete externe haosul e și mai mare.

La Oficiul Poștal 51 e mereu coadă și o atmosferă plăcută. O adevărată oază de relaxare. Doar imprimantele de acum 1000 de ani mai sparg liniștea uneori. Ele sau câte un client ajuns la capătul răbdării pentru că nu i se găsește coletul. Dacă te duci la poștă, eu recomand să iei pe cineva cu tine ca să-ți țină de urât, să ai baterie full la telefon sau să-ți iei ceva de croșetat (exclus ciupici, că ăștia se fac repede) sau o carte cu minim 300 de pagini. 😀

Și mai mișto e dacă ajungi în intervalul orar în care apar băieții care ridică pachetele să le ducă mai departe la centru. Ți se lungesc ochii la tipa care stă cu ștampila în mână și face glume cu al ei coleg.

Când credeam că nu se poate mai bine de atât, săptămâna trecută a apărut afișul ăsta în geam la Oficiul Poștal 51. Veste bună pentru clienții respectivului magazin. De acum vor putea face comenzi aici și opta pentru livrare în punctul de ridicare de la OP 51 pentru a evita plata taxei de transport. Veste prostă pentru restul oamenilor care au treabă la poștă. Timpul de așteptare, și așa uriaș, va crește și mai mult în următoarea perioadă, iar doamnele de la ghișeu vor fi și mai scârbite.

E bine că pot să-mi ridic comenzile eMAG din Rahova, dar mi-e teamă de cât va aglomera asta oficiul.

Sunt curioasă doar dacă au reușit să organizeze depozitul ca să găsească pachetele în timp util. Voi ce credeți?

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • elena tanase
    • 26/07/2017
    Răspunde

    Imi dau seama ce va fi de acum incolo la acel oficiu. Bine ca la noi nu s-au gandit la asta. La posta cred ca asa e peste tot…

    1. Nu stiu daca e la toate oficiile asa lipsa e organizarea.

    • Valeria Chertes
    • 27/07/2017
    Răspunde

    Eu nu sunt din Bucuresti asa ca…..

    • ghelbere elena
    • 27/07/2017
    Răspunde

    Puteam sa jur ca ai descris OP din cartierul unde locuiesc eu.

    1. :)) am descris cam orice oficiu din tara asta :))

  1. Răspunde

    La noi e un oficiu postal care este si punct de livrare pentru emag, dar doamnele de la posta spuneau ca nu prea era multa lume care sa ridice colete. Nu e mai aglomerat decat inainte asa ca …ori am avut eu noroc de cate ori am fost la posta, ori doamnele acelea au spus adevarul.
    Si la noi sunt 4, dar functioneaza doar 1 ghiseu 🙂 )))))
    Sa vezi cum e cand ai de trimis / ridicat un colet si dai peste o coada de 20 de oameni veniti sa ridice pensiile ori alocatiile pentru ca nu vor sa primeasca banii pe card ori prin postas…atunci e aglomeratie! Dar am invatat sa nu merg la posta in acea perioada si gata.

    1. la noi e coada mereu la colete ca am avem ghiseu separat pentru ele. Bine e mai liber in timpul pranzului, dar noi nu putem ajunge atunci.

  2. Răspunde

    Si la noi s-a facut de curand un punct de livrare de acest gen. Mi-ar fi placut sa se faca si unul de la Elefant pentru ca eu cumpar des de la ei.

    1. Elefant si eu as vrea mai aproape ca pana la Universitate e mult de mers la mine.

  3. Am mai auzit povești de la Poștă. Nu-Mi vine sa cred. La oficiul de lângă mine e ok. E coada uneori. Dar nici personalul nu e sictirit. Și plus, de când a devenit punct emag, s-a renovat ?

    1. Pot sa ma mut la tine sau sa imi trimit coletele la tine? 😛

  4. Răspunde

    Imprimantele vechi antice si de demult de imprima tipizatele alea de la posta fac un zgomot de parca ar fi un card de gaste care tocmai au scapat din ograda. Pe mine ma amuza. La noi aveam vreo 2 persoane mai nesuferite la oficiu…. una a disparut dupa ce am inteles ca ar fi primit reclamatii de la mai multe persoane. Cealalta s-a cam dat pe brazda. Aglomeratie la noi e de obicei dupa ora 4 in special, cand iese lumea de la munca.

  5. am si eu un oficiu care e punct de livrare destul de aproape de casa, dar eu sunt incantata de personal, sunt amabile tipele de acolo si chiar merge relativ repede treaba

  6. Răspunde

    Eu cred ca sunt aceleași probleme si ca nimic nu s-a schimbat. Coletele de afara ajung acum la posta de care aparțin. Tit timpul sunt sictirite, nervoase, primesc avize si nu gasesc coletul, etc.
    Când sa trimit si eu un colet, mi-a zis o doamna de la ghișeu ca imi trebuie cod Postal daca vreau ca afacerea mea sa meargă bine?! WTF … trimiteam un colet fără cod Postal di o pusesem la treaba iar asta ii displăcea.
    Ce business am eu daca ridic periodic niște colete primite de afara!!!! In fine, faci ca tine zici ca ele ca mai ai nevoie si săptămana urmatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares