Wishlist de iunie de la NewChic

wishlist newchic

După ce cu vreo lună în urmă am plasat o comanda pe un alt site din afară, mi-am adus azi aminte și de un prieten mai vechi, newchic.com. Găsiți aici alte articole despre produse pe care le-am cumpărat în trecut de pe acest site. Am ajuns la ei pentru că au și  haine măsuri mari (am poftit la ei la o pereche de pantaloni de vară, super-evazați), dar am mai pus în lista de dorințe și alte produse pe care aș vrea să vi le arăt astăzi. Poate vă interesează și pe voi vreunul, mai ales că unele dintre ele sunt la reducere.

Cercei frunză

Sunt cercei ieftini, din aliaj (nu prea suport metalele, dar pentru câteva ore mă risc), disponibil în două variante – auriu și argintiu. Au această formă de frunză (zic eu că seamănă cu o frunză de arțar) și sunt interesanți pentru că frunza nu se poartă la vedere, așa cum te-ai aștepta, ci se poziționează în spatele urechii. Practic porți o frunză, dar e ascunsă. Sunt purtabili la ținutele de zi cu zi. Ei îi descriu ca fiind eleganți, dar sinceră să fiu nu cred că aș îndrăzni să-i asociez cu o rochie de seară de exemplu. Mi se pare prea mult, dar asta nu-i face mai puțin drăguți.

cercei frunza

atelierulfamiliei.ro

Colier Choker

Pe-ăsta nu-l vreau pentru mine pentru că am probat odată un astfel de colier și nu-mi stă bine deloc cu așa ceva. Îți trebuie un gât subțire și lung ca să dea bine. Au câteva modele frumoase de coliere choker și dintre ele eu aș alege modelul ăsta cu dantelă neagră și perlă albă. Mi se pare că s-ar potrivi cel mai bine la ținuta formată din blugi și ie (ținută proaspăt achiziționată de verișoara mea). E la reducere și el. 😀

colier choker dantela neagra si perla alba

Lampă UV pentru manichiură cu gel

Nici cu asta nu mă ocup. N-ați văzut prea des unghiuțe pictate sau puse la mine.

Cumnata mea, în schimb, e pasionată de arta pe unghii. A luat o pauză un an, dar acum micuța Alexandra îi mai permite să se ocupe și cu așa ceva, numai că nu mai are lampa UV pentru că a spart-o când s-au mutat. I-am promis că îi comand eu una de la NewChic pentru că aici sunt mai ieftine decât la noi. Am mai scris eu despre comercianții de la noi care le cumpără din China și le vând la preț dublu în România. De ce să nu iau eu direct de la sursă? Am ales un model destul de bun (după sfaturile cumnatei mele), care are și o durată de viață mare, de 50000 de ore.

lampa UV manichiura cu gel

Suport de lumânare sub formă de far

În sfârșit ceva pentru mine! Cum mi-am redescoperit anul acesta pasiunea pentru citit și fac treaba asta mai mult noaptea, am nevoie de lumină. Am eu o veioză, dar nu prea mă atrage lumina ei. Mie îmi place să ard mai degrabă lumânări parfumate atunci când citesc. Am avut un suport de candelă și l-am spart. Am ochit aici un suport de lumânare sub formă de far. Îmi place că arată bine ca piesă de decor pe timpul zilei și, din câte văd în poză, permite lumânării să lumineze destul de bine și chiar arată ca un far aprins ghidând corăbiile. Nu e mișto?

suport de lumanare sub forma de far

Căni ceramice model nordic

Nu știu să vă spun ce-am găsit special la cana aceasta. Pur și simplu îmi plac mie forma ei bombată și modelul de pe ea, de inspirație nordică. E simplă, dar are ceva care mă face să vreau să-mi beau ceaiul din ea. Și, ca să nu fiu egoistă, să iau doar una, parcă i-aș lua și domului soț una. Mai vedem dacă e cuminte, că lui oricum i-am făcut o cană personalizată de ziua lui. Am mari emoții însă pentru că nu am mai comandat obiecte ceramice din afară și nu știu cum va fi ambalată ca să reziste pe durata transportului. cani ceramice model nordic

Ziceam ceva de niște pantaloni largi de vară? Cam așa arată și au și bumbac în compoziție. Parcă i-aș lua, dar eu obișnuiesc să port tricouri mai lungi și mă gândesc că nu ar veni prea bine. În rest, eu îmi imaginez că sunt răcoroși și foarte comozi. pantaloni largi de vara

Cam asta ar fi lista mea de dorințe pentru moment. La pantaloni încă mai am dubii dacă să-i iau sau nu. Mă hotărăsc zilele astea.

Dacă găsiți ceva interesant pe newchic.com, singurul inconvenient mi se pare acela că nu au transport gratuit, ca alte site-uri, dar am observat că în alte magazine avem transportul inclus, dar prețuri mai mari la aceleași produse, deci tot pe acolo ajungem. Dacă aveți întrebări despre magazin, despre cum puteți comanda sau plăti și cum primiți produsele, scrieți-mi-le în comentarii și vă răspund cât mai curând.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Pantalonii aia par comozi. Daca e pretul bun si materialul la fel ( asa pare), merita sa ii iei si daca ii poti in casa, unde conteaza mai mult as fii comoda decat sa te avantajeze chestiilede imbracat. Eu port in casa rochite scurte, cum nu am mai purtat de la 22 de ani si 55 de kile, dar ma simt bine in ele si sotul meu, din motive obscure, e incantat. cana imi place foarte mult si mie, are o forma speciala, ceva din burtica ei ma indeamna si pe mine la ceai.

    1. prin casa pe caldura asta nu pot pantaloni lungi. Chit ca am celulita la greu si sunci, tot pantalonii scurti sunt de baza.

    • Valeria Chertes
    • 27/06/2017
    Răspunde

    Imi plac canile, pantalonii de fapt toate sunt faine.

    • ghelbere elena
    • 27/06/2017
    Răspunde

    Pantalonii cred ca sunt foarte racorosi numai buni pentru aceste vremuri toride.

    1. asta sper si eu.

  2. Răspunde

    Mama, da’ ce listoi ai pregatit!!! Vad ca ne potrivim la idei si gusturi. Cercei nu prea port, dar ii prefer pe cei lungi ca sa dea iluzia ca am fata slaba 🙂 )))))

    1. lungi port si eu din acelasi motiv, dar vara nu prea ii suport si atunci vin cu d-astia micuti.

  3. Măi ce faine-s cănile acelea ceramice cu model scandinav…! Dar vorba ta, şi eu aş avea emoţii la transport, tot cu gândul că dacă se sparg?!?!

    Si suportul pentru candelă îmi place, am intrat să văd şi alte modele. Bune să faci feng shui în casă :-))

    Pantalonii nu mai zic, ador că-s aşa largi, merg foarte bine în serile de vară când nu te topeşti de cald. Că-n rest, la ce călduri sunt, aş sta non-stop într-o căldare cu apă îngheţată :-))) Glumesc, fireşte.

    1. nu ma pricep la feng-shui si nici nu cred in schemele lor :)))

  4. wooow ce de produse faine. As vrea si eu lampa pentru unghii cu gel si un colier.

    1. nu stiu daca au si cuie pe site sa iti pui pofta intr-unul.

  5. Răspunde

    ce faine sunt canile!
    canile din fabrica pleaca in cutii speciale asa ca am incredere ca vor ajunge tefere.

    1. N-as fi asa sigura ca in China au cutii 😀

    • Naty Mihaela
    • 27/06/2017
    Răspunde

    Inca nu am inceput sa fac cumparaturi de pe acest site ;imi plac mult pantalonii ;in schimb nu ma incumet sa fac comenzi pentru obiecte care se pot sparge in timpul transportului ,inca am aceasta teama dupa ce o cutiuta de bijuterii deosebita a ajuns fara ornament la mine si exact pentru acel ornament o comandasem :))))

    1. ma gandeam eu ca e problema cu produsele astea fragile…

    • Dobre Mihaela-Daniela
    • 27/06/2017
    Răspunde

    Lucruri frumoase la prețuri avantajoase <3

    1. Multumesc.

    • Amy
    • 27/06/2017
    Răspunde

    Si mie-mi plac pantalonii stil salvari, dar si canile, sunt foarte frumoase! La NewChic n-am plasat nici o comanda pana acum, dar nu-i timpul pierdut sa arunc un ochi. 😀

    1. stiu ca si tu esti fan cumparaturi din China.

  6. Eu pantaloni am, choker am, sa vina vacanta zic. Imi plac si cerceii dar tocmai mi-ai cumparat vreo 7 perechi asa ca mai stau o tura. 🙂

    1. 7 perechi de cercei? Cate una pentri fiecare zi a saptamanii?

  7. Răspunde

    Cerceii si canile, clar! pantalonii aia sunt tare amuzanti :))

    1. amuzanti? Risc sa arat ca venita de la circ?

      1. Răspunde

        Eu rad de cum mi-ar sta mie cu pantalonii aia. Mama avea o pereche de genul asta cand eram eu mica si tin minte ca tot timpul radeam de ea.

        1. pai oricum puteai sa razi in voie, ca mie tot imi plac 😛

  8. Eu am pe lista niste rochite lejere de vara, o pereche de cercei, o geanta verde si una albastra.

    1. 2 genti? 😀 Esti genul care le colectioneaza?

    • Iacob Elena
    • 27/06/2017
    Răspunde

    Mie imi plac pantalonii tare mult! I-as purta cu drag. Ce sa spun despre cercei? Sunt minunati! Ador cerceii in general! Vreau sa am cat mai multi iar cei propusi de tine sunt adorabili!

    1. chiar nu stiu daca sa ii comand sau nu. Vad ca Delia zice mai jos ca sunt amuzanti. N-as vrea sa par un clovn.

  9. Răspunde

    Canile si pantalonii largi sunt super! Chiar zilele trecute am facut o comanda pe aliexpress, unde nu mai intrasem de muuuulta vreme. Simt ca incep sa plasez iar comenzi pe site-uri din afara. Iti multumesc ca ai readus in atentia mea newchic-ul :D, chiar acum o sa vad ce au la sectiunea „sale” ^_^

    1. sa ne povestesti ce ti-ai luat de pe ali, ca poate descoperim oferte noi.

  10. asta mi-e mie urat pe unele site-uri, treaba cu transportul… eu iau tot ce prind de pe ebay 😀 si acum ma tot bate gandul sa dau o comanda la rosegal… am prins gustul shoppingului. dar trebuie sa ma gandesc bine pe ce cheltui banii 😀

    1. sunt si multe cu transport gratuit, numai sa ai rabdare sa cauti.

  11. Imi plac pantalonii si lumanarile tip far!! <3

    • Luminița Tudosă
    • 29/06/2017
    Răspunde

    Foarte faini pantalonii dar nici canile nu sunt mai prejos.

  12. Răspunde

    Hm, uite ca eu inca nu am curaj sa comand de pe siteuri din afara. Si asta din cauza ca vin coletele la posta vamala care e departe de mine, in alt oras 🙁

  13. Răspunde

    Foarte interesante alegerile tale. Eu mi-am luat de la ei costume de baie pentru mine si cea mica si am fost tare multumita. Au produse bune si preturi ok.

    1. uf, eu nu mai am rabdare sa ajunga comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares